Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium

Garmin har endnu en gang overgået sig selv med Fenix 6 Sapphire Titanium, som er smækfyldt med nye funktioner og store forbedringer sammenlignet med forgængeren, Fenix 5 Plus Sapphire Titanium. 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

5.189,00 DKK

4.999,00 DKK

Vejl. Udsalgspris 6.999,00 DKK

* Påkrævede felter

4.999,00 DKK

5.189,00 DKK

Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium er afløseren for det meget populære Fenix 5 Plus Sapphire Titanium. 
  Garmin har overgået sig selv og præsenteret et Fenix 6, som er blever markant forbedret på mange punkter og har fået tilføjet flere helt nye og spændende funktioner. Fenix 6-serien er topmodellen i Garmins sortiment og er det perfekte ur uanset om man skal bruge det til løb, triathlon, cykling, alverdens outdoor aktiviteter eller blot som funktionelt og ultra-holdbart hverdagsur. 

  Tilpas uret til enhver situation med en ekstra rem
  Er man lidt nervøs for om den orange rem passer til alle situationer, tilbyder vi at man kan tilkøbe en ekstra rem i sort eller grå/sandfarvet for 349,-. Det er en original Garmin QuickFit rem, magen til den orange rem, som uret bliver leveret med, bare i sort eller grå/sandfarvet.
  Remmen bliver leveret med sort spænde, men hvis man ønsker det, kan man let montere det blanke sølvspænde fra den orange rem på den nye grå eller sorte rem. 
  Det giver uret et helt nyt og smukt udtrykt. Se billeder af uret med grå og sort rem blandt produktbillederne herover. 

  Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium
  Denne Fenix 6 Sapphire Titanium version er den midterste størrelse, som måler 47 mm. i diameter. Det er en særlig version, hvor urkransen og bagsiden af uret er lavet i titanium. Det gør både uret mere holdbart og holder vægten nede på kun 72 gram. Derudover er den er udstyret med ridsefast safirglas, musikafspiller, europakort og WiFi som nogle af de billigere ikke-Sapphire/Pro ikke har. 

  For at belyse de præcise forskelle på Fenix 6 Sapphire Titanium og den tidligere version, Fenix 5 Plus Sapphire Titanium, kommer herunder en liste over nye funktioner og forbedringer. 

  Nye funktioner/forbedringer i Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium sammenlignet med Garmin Fenix 5 Plus Sapphire Titanium:

  • Dobbelt så lang batterilevetid. Uret holder 36-72 timer med GPS og 14-48 dage uden GPS.
  • 17% større display - 1,3" med 260x260 pixel (1,2" 240x240 pixel i Fenix 5 Plus).
  • Power manager med forskellige batteriindstillinger til hverdag og sport.
  • Håndledspulsmåling under vand.
  • Ekspeditionsmode med 28 dages batterilevetid med GPS.
  • 32 GB hukommelse - plads til mere musik og flere kort (16 GB i Fenix 5 Plus).
  • Popularitetsruter highlightet på kortet - unik for hver sportsgren.
  • PacePro funktion - dynamisk paceguide som kompenserer for stigninger.
  • VO2max og træningsstatus bliver kompenseret for højde og temperatur
  • Nye og bedre datasider med flere layouts og op til 8 datafelter pr. side.
  • Pistekort over 2000 skisportsområder.
  • PulseOX pulsmåler med iltmætningssensor.
  • Nyt og mere kompakt design.
  • ClimbPro - fremadrettet højdekurve for rute.
  • Opdateret interface design.
  • Registrering af uheld.

  Som ovenstående liste antyder, er der mange fede forbedringer og spændende nye funktioner i vente, hvis man vælger at opgradere fra et Fenix 5 Plus eller ældre. 

  Udover de nye funktioner indeholder Garmin Fenix 6 naturligvis alle de fede sports- og hverdagsfunktioner, man kender fra Garmin Fenix 5 Plus-serien. De vigtigste features kan du se herunder.

  Med Garmin Fenix 6 får du:

  • Indbygget musikafspiller med MP3-filer, Spotify og Deezer
  • GPS, GLONASS og Galileo
  • Aktivitetsprofiler til en lang række sportsgrene og outdoor-aktiviteter
  • Garmin Pay - kontaktløs betaling
  • Europakort og navigation
  • Aktivitetsmåler med søvnovervågning, stressregistrering og Body Battery energiniveau
  • Smartnotifikationer, vejrudsigt, kalender og mange andre smartwatch-funktioner

  Som udgangspunkt har Garmin Fenix 6 de samme funktioner, som man måske kender fra Fenix 5 og Fenix 5 Plus; udover de velkendte features er der som ovenstående liste viser, blevet plads til en lang række forbedringer og nye funktioner. 

  Særligt de enorme forbedringer på batterilevetiden og det flotte nye display er noget man hurtigt ligger mærke til. Også den optiske pulsmåler har fået en overhaling, så den nu både kan måle iltmætning i blodet og virker under vand ved eksempelvis svømning. 

  Lang batterilevetid og Power Manager
  Batterilevetiden er blevet væsentligt forbedret i Fenix 6 Sapphire Titanium sammenlignet med tidligere versioner af uret. Det er særligt ved brug under sport med GPS aktiveret, at batteriet holder længere takket være Garmins nye Power Manager, som sørger for at uret bruger batterikapaciteten mere effektivt. Med GPS+GLONASS holder uret i op til 36 timer, hvilket er dobbelt så lang tid som Fenix 5 Plus Sapphire. Hvis man benytter UltraTrac GPS funktionen kommer levetiden helt op på 72 timer. Den største batterisluger er musikafspilleren hvor uret med GPS+GLONASS og musikafspilning holder op til 10 timer. 
  Som hverdagsur skal man forvente en levetid på 14 dage med almindeligt brug af aktivitetsmåler, smartnotifikationer og pulsmåling dagligt. Som noget nyt kan man vælge en "Battery Saver mode", hvor bluetooth, aktivitetsmåler, pulsmåler osv. bliver slukket; til gengæld kan uret holde helt op til 48 dage på én opladning! 

  Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

  Størrelser
  Ligesom Fenix 5-serien kommer Fenix 6 urene også i tre forskellige størrelser. Denne Fenix 6 Sapphire Titanium er den midterste størrelse, som måler 47 mm. i diameter og har et 1,3" display med 260x260 pixel. Displayet går helt ud til kanten af uret, hvilket giver et super skarpt og strømlinet udseende. 
  Derudover findes der en mindre model, Fenix 6S. Den måler 42 mm. i diameter og har et 1,2" display. 
  Sidst, men bogstaveligt talt ikke mindst, findes Fenix 6X, som måler 51 mm. i diameter og har et 1,4" display. 

  Fælles for alle Fenix 6 modeller er, at urkassen er blevet mere kompakt, og der er blevet kortere afstand mellem de to splitter, hvor remmen sidder fast. Dette gør, at uret passer til smallere håndled, det sidder bedre fast på armen, og ser bedre ud. 

  Ny og forbedret pulsmåler virker under vand
  Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium har fået en ny optisk pulsmåler med to store forbedringer set i forhold til Fenix 5. For det første virker denne pulsmåler for første gang under vand ved eksempelvis svømning. Det er en stor forbedring, som endnu ikke er set i andre Garmin ure. 
  Pulsmåleren i Fenix 6 Sapphire Titanium har også fået indbygget iltmætningssensor, som er særligt egnet ved træning i højderne. Det er en funktion, som tidligere kun har været i Fenix 5X Plus. 

  Europakort med populære ruter og skisportsområder
  Der er også sket forskellige forbedringer på kortet og navigationen i Fenix 6 Sapphire Titanium. Garmins popularitetsruter har også fundet vej til kortet i uret, så de mest populære veje til den specifikke sportsgren bliver highlightet på kortet. Den er unik for hver aktivitetsprofil, så når man vælger "løb", får man vist de mest populære løbeveje, og vælger man "cykling", er det de bedste cykelruter, som bliver fremhævet på kortet. 

  En anden ny og spændende tilføjelse er kort over skisportsområder. Fenix 6 Sapphire Titanium indeholder kort over 2000 skisportsområder verden over. På kortet kan man se alle lifter med navn og pister med farve/sværhedsgrad. Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er på kortet på DETTE LINK.

  Topo Danmark PRO V4 kort som tilkøb
  Selvom Garmin kalder det indbyggede kort for et topografisk kort, så anbefaler vi at tilkøbe Pulsure.dk's opgradering til Topo Danmark V4 kortet, som har yderligere detaljerede informationer om bygninger, højdekurver og flere mindre stier og grusveje.

  Det topografiske kort er optimeret til brug i Garmin´s enheder, hvor det specielt for MTB brugere, trailløbere og vandrere, vil give helt nye muligheder - mange små spændende skovstier er med på kortet, og det betyder at outdoor-folket får helt nye muligheder for planlægning af ruter - Ligeledes kan man se højdekurver på kortet, således du altid præcist kan se hvor du befinder dig.
  Kort opgraderingen koster DKK 400,- og kan vælges som tilkøb til uret. Bemærk venligst at Topo Danmark V4 kortet ikke kan opdateres. Du kan se forskellen på standardkortet i uret og det Topo Danmark Pro V4 kort, der kan tilkøbes (standardkort til venstre og Topo Pro kort til højre):

  Lad Fenix 6 guide dig med flere fede træningsfunktioner end nogensinde
  PacePro 
  funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

  ClimbPro funktionen som først blev introduceret i Garmin Edge 530 og 830, har også fundet vej til Fenix 6. Når man kører på en kendt rute, viser ClimbPro datasiden en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

  De helt almindelige datafelter på urets aktivitetsprofiler har også fået et løft. Det større display har gjort det muligt at have op til 6 datafelter pr. side i stedet for de tidligere 4. Der er desuden tilføjet flere nye grafiske visninger af data, muligheder for datafelter på kortsiden og pulszoner med farver i toppen af de almindelige datasider. 

  Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik
  Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
  Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Urglasmateriale: safirkrystal
  • Urkransmateriale: titanium
  • Urkassemateriale: Fiberarmeret polymer med metalbagdæksel
  • QuickFit™-tilbehørsremme Inkluderet (22 mm)
  • Remmateriale: Silikone
  • Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM
  • Farvedisplay
  • Indbygget hukommelse: 32 GB

  Fysisk størrelse

  • Mål: 47 x 47 x 14,70 mm
  • Passer til håndled med følgende omkreds: 125-208 mm
  • Displaystørrelse: 1,3"
  • Displayopløsning: 260 x 260 pixels
  • Vægt Stål: 72 g (kun urkasse: 49 g)

  Batterilevetid

  • Smartwatch: Op til 14 dage
  • GPS+GLONASS: Op til 36 timer
  • GPS+GLONASS+musik: Op til 10 timer
  • GPS i UltraTrac Mode: Op til 72 timer
  • Ekspeditions-GPS-tilstand: Op til 28 dage
  • Batterispare-tilstand: Op til 48 dage


  Urfunktioner

  • Tid og dato
  • GPS-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur
  • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter

  Sensorer

  • GPS
  • GLONASS
  • Galileo
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Pulse Ox iltmætningssensor
  • Trykhøjdemåler
  • Elektronisk kompas
  • Gyroskop
  • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
  • Termometer
  • Pulse Ox akklimatisering

  Daglige smart-funktioner

  • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun Android™)
  • Tilslutning Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
  • Kalender
  • Vejr
  • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug
  • Musikstyring
  • Afspiller musik
  • Musiklager op til 2,000 sange
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • VIRB®-fjernbetjening
  • Smartphone-kompatibel iPhone®, Android™
  • Garmin Connect™ Mobile-kompatibel
  • Garmin Pay™

  Sikkerheds- og sporingsfunktioner

  • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter
  • Send bud efter hjælp
  • LiveTrack
  • Gruppe-livetrack
  • Deling af livebegivenhed

  Taktiske funktioner

  • Dobbelt koordinatsæt

  Aktivitetstrackerfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Etager op
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move IQ™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)
  • Fitnessalder (i app)
  • Body Battery™ energiovervågning
  • Stressregistrering hele dagen

  Fitnessudstyr

  • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: Styrke-, konditions- og crosstrainertræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning og yoga
  • Pulstræning
  • Styrketræningsplaner
  • Automatisk tælling af gentagelser

  Funktioner til træning, planlægning og analyse

  • GPS-hastighed og -distance
  • Brugerdefinerede skærme
  • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
  • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
  • Træningsplaner til download
  • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet
  • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Manual lap
  • Brugerdefinerede lap-alarmer
  • Varme- og højdeakklimatisering
  • VO2-max estimering
  • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)
  • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på EPOC)
  • Fokus på træningsbelastning
  • Aerob Training Effect (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)
  • Anaerob træningseffekt
  • Primær fordel (etiketter for Training Effect)
  • Brugerdefinerede alarmer
  • Lydalarmer
  • Sluttid
  • Virtual Partner® (træn mod en digital person)
  • Virtual Racer™/Aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter)
  • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)
  • Multisport
  • Baneguide
  • Segmenter (Live, Garmin)
  • Strava-funktioner (Beacon, live-segmenter)
  • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)
  • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet (bliver vist på kortet)
  • Touch- og/eller knaplås
  • Genvejstaster
  • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
  • Aktivitetshistorik på uret
  • Physio TrueUp

  Pulsmålerfunktioner

  • Pulszoner
  • Pulsalarmer
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • % af maksimal puls
  • % af HRR (maksimal puls minus hvilepuls)
  • Restitutionsanbefaling
  • Automatisk maksimal puls
  • Måling af iltmætning i blodet
  • HRV stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) (kun med pulsbælte)
  • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)

  Løbefunktioner

  • Forudindlæste løbeprofiler: Løb, løbebånd, trailløb
  • GPS-baseret distance, tid og tempo
  • Løbedynamik (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Skridtlængde (i realtid) (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
  • Kadence (antal skridt pr. minut i realtid)
  • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)
  • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (kun med pulsbælte)
  • PacePro™ tempostrategier
  • Løbetræningsplaner
  • Løbsberegner
  • Fodsensor-kompatibel

  Golffunktioner

  • Forudindlæst med 41.000 baner på verdensplan
  • Distance til front, center og bagkant af greenen
  • Distance til layups og doglegs
  • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten)
  • Digitalt scorekort
  • Brugerdefinerede mål
  • Stat Tracking (antal slag, put pr. runde, greens og fairways hit)
  • Garmin AutoShot™
  • Komplet vektorkort
  • Automatiske CourseView-opdateringer
  • Manuel flagplacering
  • Hazarder og banemål
  • PinPointer
  • PlaysLike Distance
  • Handicap scoring
  • TruSwing™-kompatibel
  • Rundetimer/odometer
  • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)

  Outdoor-funktioner

  • Forudindlæste outdoor-profiler: Trailløb, vandring, klatring, mountainbike, skiløb, snowboard, langrend, stand-up paddleboarding, roning, kajak, Jumpmaster, taktisk
  • Punkt til punkt-navigation
  • Brødkrummespor i realtid
  • Tilbage til start
  • TracBack®
  • UltraTrac mode
  • Around Me mode
  • Højdeprofil
  • Distance til destination
  • Barometrisk udviklingsindikator
  • ClimbPro™ opstigningsplanlægger
  • Trailløb auto climb
  • Vertikal hastighed
  • Total opstigning/nedstigning
  • Future elevation plot
  • Preloaded topographical maps
  • Forudindlæste kort over skisportssteder
  • Downloadable cartography support
  • BaseCamp™-kompatibel
  • GPS-koordinater
  • Projiceret waypoint
  • Sight 'N Go (naviger efter et punkt)
  • Arealberegning ja (via Connect IQ™)
  • Jagt-/fiskekalender ja (via Connect IQ™)
  • Oplysninger om sol og måne ja (via Connect IQ™)
  • XERO™ positioner
  • Expedition GPS Activity

  Cykelfunktioner

  • Forudindlæste cykleprofiler: Cykling, indendørs cykling, mountainbike, triatlon
  • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
  • Cykelomgang og maksimum effekt pr. omgang (med effektmåler)
  • Konkurrer mod en aktivitet
  • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
  • FTP (Functional Threshold Power) (kun med wattmåler)
  • Cycle Map (routable cycling-specific street map)
  • Kompatibel med Vector watt-pedaler
  • Kompatibel med wattmåler
  • Varia Vision™-kompatibel (in-sight display)
  • Varia™ Rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
  • Varia™ Smart-kompatibel (cykellygte)
  • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel Ja (ANT+® og Bluetooth® Smart sensorer)

  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler: Svømning i pool, svømning i åbent vand, svømning/løb
  • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Drill-log
  • Basic rest timer
  • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)
  • Countdown start
  • Svømmetræninger
  • Kritisk svømmehastighed
  • Undervands håndledsbaseret pulsmåling
  • Puls
  SKU: 010-02158-14 – EAN: 753759232788
 • Detaljer

  • Garmin Fenix 6 Sapphire Titanium
  • USB data/ladekabel
  • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!)