Hometrainer tilbehør

1-36 af 114

Side
Stigende orden
pr. side

1-36 af 114

Side
Stigende orden
pr. side

Her finder du et bredt udvalg af tilbehør til Wahoo og Tacx hometrainere. 

Når man køber en smart trainer, findes der en række tilbehør, som man vil kunne få stor glæde af. 
Man kan opdele de forskellige produkter i tilbehør til bedre funktionalitet og tilbehør til bedre komfort. 

Komfort
Det kan være en meget varm og pinefuld affære, at give den fuld gas i Zwift, hvis man ikke har styr på sin "pain cave" - altså sit hometrainer set up. 
Vi anbefaler altid at have en træningsmåtte under sin hometrainer. Den skåner gulvet mod sved, sikrer at hjemmetræneren står sikkert fast og absorberer meget effektivt vibrationer og støj fra enheden. 

Netop sved kan også være et problem, hvis der drypper alt for meget af det ned på cyklen. Derfor kan det være en god idé med et Tacx Svedcover. Det fås også i en version med en gennemsigtig lomme til en smartphone, så man kan betjene Zwift Companion app under træningen. 

Vil man gerne afkøles på den bedst mulige måde, er svaret Wahoo Kickr Headwind. Den intelligente blæser er det ypperste på markedet for smarte ventilatorer til hometrainere. 

Kører man sin hometrainer software på en tablet, kan komforten øges betragteligt ved at have en god tablet holder. Vi har to super gode løsninger fra Tacx - en Tacx tablet holder til styret og en Tacx gulvstand til tablet

Funktionalitet
Der findes en række sensorer, som kan øge funktionaliteten og give en bedre oplevelse af Zwift, Trainerroad, Bkool eller andre smart trainer programmer. Vi anbefaler altid et pulsbælte; Garmin HRM-Dual og Wahoo Tickr kan bruges til alle enhder da de både sender ANT+ og Bluetooth signal. Det samme gør Garmins Kadencesensor og Wahoo RPM kadencesensor, som også er en god ide, hvis det ikke er indbygget i den hometrainer, man kører på. 

Kører man sin hometrainer software på en PC uden bluetooth, har man brug for en ANT+ antenne til computerens USB-stik for at kunne forbinde hometraineren og sensorer. Både Wahoo USB ANT+ Kit og Tacx ANT+ Antenne har et langt kabel, så man kan ligge antennen tæt på hometraineren, og på den måde opnå en perfekt forbindelse. 

Kassetter
På de fleste direct drive hometrainere er det nødvendigt at købe en kassette ved siden af. Det er kun på Wahoo Kickr Version 4, der medfølger en 11-speed Shimano/Sram kassette i kassen. 
Vi tilbyder både 10-speed og 11-speed Shimano/Sram kassetter med eller uden montering. 
Når man køber en direct drive hometrainer, kan man vælge at tilkøbe en kassette. Man kan også vælge at købe kassetten inkl. montering for en merpris på 100 kr, hvorefter vi monterer kassetten på smart traineren, inden vi sender den af sted med posten. 
Det kræver specialværktøj at montere en kassette, så hvis man selv vil kunne gøre det, kan man købe vores Pro Shimano Kassette Aftrækker sæt.

Følgende hometrainere bliver leveret uden kassette som standard: