Se vore kæmpe udsalg af demo produkter - Gør et KUP! - Se mere HER

Wahoo Kickr Headwind

Wahoo Kickr Headwind er den første bluetooth smart ventilator, som kan tilsluttes til en hometrainer. Det er en lille revolution indenfor hometrainer segmentet, og vil uden tvivl gøre oplevelsen af træning på hometrainer endnu bedre! 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

1.775,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.999,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Wahoo Kickr Headwind er endnu en genial opfindelse fra Wahoo, som vil gøre hele hometrainer oplevelsen bedre. 
  I grove træk er Kickr Headwind bare en ventilator, ligesom dem rigtig mange har til at stå foran deres hometrainer, for at blive nedkølet under træningen. Kickr Headwind er bare meget mere end det. Den er designet til at skyde en meget præcis luftstrøm formet som kroppen, når man sidder på cyklen, med op til 48 km/t. Derudover kan den tilsluttes til en Kickr hometrainer eller til Wahoo smartphone app, så vindstyrken kan blive styret ud fra puls, fart eller manuelt. 

  Med Wahoo Kickr Headwind får du: 

  • Vindstyrke på op til 48 km/t
  • Præcis vindsøjle formet efter kroppen
  • Vindstyrke kan styres efter puls, fart eller manuel kontrol
  • 4 forskellige niveauer af vindstyrke på manuel kontrol
  • ANT+ og Bluetooth kompatibel med smart hometrainers, pulsbælte, speed sensor eller smartphone

  Præcis og kraftig vindstrøm
  Kickr Headwind er, i modsætning til alle "almindelige" blæsere, designet til at blæse en præcis og kraftig strøm af vind, som er formet efter kroppen, når man sidder på cyklen. Det gør først og fremmest, at al vinden bliver koncentreret på kroppen, at støjen i lokalet er minimal samt at al ting rundt omkring ikke bliver blæst væk. 

  Kickr Headwind blæser med en styrke på op til 48 km/t, så det føles ligesom at give den gas ude på landevejen med vinden i håret. 

  Skiftende vindstyrke
  Den anden særlige ting ved Kickr Headwind er, at vindstyrken kan blive kontrolleret automatisk ud fra hvor hurtigt man kører, eller hvor høj pulsen er. 
  Den første mulighed er, at tilslultte Kickr Headwind til et ANT+ eller Bluetooth pulsbælte. Man kan herefter selv indstille pulsen til de forskellige niveauer, og Headwind vil blæse mere jo højere pulsen er. 
  Man kan også tilslutte en ANT+ eller Bluetooth speed sensor, så den blæser mere jo hurtigere man kører. På samme måde kan man tilslutte Kickr Headwind til en Kickr hometrainer eller hvilken som helst anden smart home trainer med ANT+ FE-C. På den måde kan man bruge det sammen med eksempelvis Zwift, hvor Headwind vil blæse kraftigere jo hurtigere man kører i den virtuelle verden.
  Til sidst er der mulighed for at kontrolere vindstyrken manuelt via Wahoos smartphone app eller med knapper direkte på enheden. 

  Prøv Wahoo Kickr Headwind i vores E-Cycling Lab
  I Pulsure.dks E-Cycling Lab er der mulighed for at prøve Wahoo Kickr Headwind på egen krop. Kickr Headwind er udstillet i vores testcenter i tre eksemplarer, som er sat op med en Kickr V4, en Kickr Core og en Kickr Snap; alle tre er tilsluttet Zwift på en fladskærm. Der er stillet lånecykler til rådighed i alle størrelser med almindelige flade pedaler eller Look Keo pedaler. Ønsker man at prøve enheden med sin egen cykel, skal man blot medbringe den. 
  Pulsure.dks E-Cycling Lab har åbent i butikkens normale åbningstid, mandag til fredag kl. 9:00-16:00 og torsdag kl. 10:00-18:00. 

  © Pulsure.dk 2018

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Wahoo Kickr Headwind

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  • Vægt: 5,5 kg
  • Maximal vindhastighed: 48 km/t
  • ANT+ og Bluetooth
  • 4 manuelle vindstyrker kan vælges
  • Automatisk vindstyrke
  • Støjsvag
  • Kompatibel med pulsbælte og speed sensor
  • Kompatibel med alle ANT+ FE-C smart hometrainers
  • Kompatibel med Zwift og andre virtuelle hometrainer programmer
  • Kompatibel med Wahoo app på smartphone
  • Trådløse software opdatering

  © Pulsure.dk 2018

  SKU: WFBKTR7EU – EAN: 853988006546
 • Detaljer

  • Wahoo Kickr Headwind