Trustpilot

7359 anmeldelser på TrustPilot

Support & kundeservice: 7674 8074
E-Mærke Logo

Wahoo - Hometrainer


Hos pulsure har vi de nyeste powertrainers fra Wahoo. 

Kickr og Kickr Snap er begge high-end hometrainere, som kan måle watt, har bluetooth og ANT+ samt er kompatible med stort set al power trainer software på markedet. En hometrainer er en meget værdifuld makker til vintertræningen og med Wahoos hometrainere bliver træningen som en leg. Kast dig ud i en virtuel 3D verden på Swift Island, kører intervaller med Strava eller kør på tid op af Alpe D´huez med Bkool Simulator programmet. 

Wahoo laver med deres Kickr og Kickr Snap to af markedets bedste High-end powertrainere. Begge hometrainere kan måle watt og transmittere det direkte videre til en cykelcomputer, et ur, smartphone eller anden enhed. 

De er desuden begge kompatible med stort set al trainer software på markedet, som fx. Strava. Swift, Trainerroad, Bkool eller Wahoos egen Fitnessapp - det hele kører trådløst via Bluetooth eller ANT+. 

Wahoo Kickr er en af de bedste, mest kraftfulde og mest realistiske power trainers man kan få. Cyklen monteres direkte på en kassette uden baghjulet på, da det giver den mest virkelighedstro fornemmelse. Den kan yde en modstand på hele 2000 watt og simulerer stigninger på op til 20%. 

Kickr Snap er en lidt billigere version, hvor dækket skal køre på en klassisk rulle. Den er dog stadig super kraftfuld og kan yde op til 1500 watt i modstand og simulere stigninger på op til 12%. 

2 vare(r)

Wahoo Kickr Træningsmåtte

Wahoo Kickr Træningsmåtte

DKK 499,00
Wahoo Kickr - 2017

Wahoo Kickr - 2017

DKK 8.579,00

2 vare(r)