Køb julegaven nu, og byt /returner frem til 23/1-2020 -  læs mere HER

Energi


Den rigtige ernæring før, under og efter fysisk aktivitet er super vigtig, for at få det ønskede udbytte.
Hos Pulsure.dk har vi et sortiment af energi- og restitutionsprodukter, som dækker alle disse faser. High5 serien indeholder både energibar, gels, drik, elektolytter og proteiner, så man er dækket ind hele vejen!

SIS er sportsernæring til før, under og efter sport af højeste kvalitet. Et væld af verdens topatleter, eksempelvis Team Sky og Chris Froome, benytter SIS grundet den meget høje kvalitet. Særligt SIS isotiniske gels og energipulver med elektrolytter er meget populært blandt eliten af sportsfolk. 

32Gi er en meget videnskabsbaseret producent af energiprodukter, som kun bruger naturlige ingridienser i deres produkter. 32Gi har fundet frem til nogle formler og opskrifter som hæver kroppens naturlige fedtforbrænding samtidig med de tilfører kroppen langvarige stabile energikilder. Dette kan være det helt perfekte produkt til langvarrige aktiviteter som ultraløb eller Ironman. 

Hos pulsure.dk har vi alt hvad den aktive sportsmand- eller kvinde, skal bruge før, under og efter træning. 

Vi har energibarer, energigels, energipulver og de populære tabs med salte, mineraler, elektrolytter og koffein, som alt sammen kan benyttes før og under træning.
Efter endt træning eller konkurrence er det vitalt med protein for kroppen, for at restituere optimalt. Derfor har vi både proteinbar og proteinpulver i sortimentet. 

Se mere

Vis efter

Filter

Kategori
  1. SIS - Energiprodukter (31)
  2. 32Gi - Energiprodukter (10)

1-36 of 41

SIS GO Gel BLAND SELV 12 stk.

SIS GO Gel BLAND SELV 12 stk.

144,00 DKK
SIS Drikkedunk 800 ml

SIS Drikkedunk 800 ml

30,00 DKK
SIS Cycling Training Pack

SIS Cycling Training Pack

279,00 DKK

298,00 DKK

SIS Cycling Racing Pack

SIS Cycling Racing Pack

329,00 DKK

348,00 DKK

SIS Marathon Pack

SIS Marathon Pack

289,00 DKK

306,00 DKK

1-36 of 41