High5 Zero Tabs Koffein

Undgå krampe og få øget fedtforbrænding under træning med HIgh5 Zero brusetablet, som indeholder C-vitamin og elektrolytterne, natrium, magnesium og kalium. Dette er en særlig version med tilsat 75 mg. koffein pr. tablet, som giver et ekstra energiboost. 

Udsolgt
SKU
high5-zero-koffein
Produktbeskrivelse

High5 Zero Tabs Koffein er den opgraderede version af den populære High5 Zero tablet, designet til at give dig et ekstra skud energi, når du har allermest brug for det. Nu med tilsat 75 mg koffein pr. tablet, er denne version skabt til at booste din præstation og mentale skarphed under træning.

Med High5 Zero Tabs Koffein får du:

  • 75 mg koffein pr. tablet for ekstra energi og fokus

  • En blanding af essentielle mineraler som magnesium, der er kendt for sin krampehindrende virkning

  • Ingen sukker eller andre kulhydrater, og det er endda bevist at produktet kan hjælpe dig med at forbrænde op til 41% mere fedt på en træning (Faculty of Biomedical and Life Sciences, University of Glasgow)

  • Øgede væskeoptagelsesegenskaber for at forhindre dehydrering

Energi og fokus til din træning

Det unikke ved High5 Zero med Koffein er den tilsatte koffein, som er skræddersyet til at give dig det ekstra spark, du behøver for at yde dit maksimale. Koffeinen hjælper med at forbedre din mentale skarphed og reaktionstid, så du kan være på toppen af din præstation gennem hele træningspasset.

Forbedret mineralindhold
Ligesom den oprindelige High5 Zero tablet, indeholder denne version en række essentielle mineraler, der hjælper dine muskler med at arbejde optimalt og undgå kramper. Den forbedrede formel hjælper også med at øge din væskeoptagelse, så du kan træne hårdere og længere uden at bekymre dig om dehydrering.

OBS: Der er 20 stk tabletter i røret.

Næringsindhold pr. Tablet

Næringsindhold Indhold pr. tablet
Energi 0 kcal
Protein 0 g
Kulhydrater 0 g
Fedt 0 g
Fibre 0 g
Sodium 0,28 g
Magnesium 56 mg
Kalium 70 mg
Kalcium 9 mg
Vitamin C 28 mg
Koffein 75 mg

Ingredienser: Surhedsregulerende midler (E330, E296), maltodextrin, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, kalciumkarbonat, magnesiumcarbonat, naturlig aroma, koffein, konsistensmidler (polyethylenglycol), sødemiddel (E955), magnesiumsalte af citronsyre, l-ascorbinsyre (vitamin c), farvestoffer (karotener, riboflavin).

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:High5 Zero Tabs Koffein
Din bedømmelse