Pulsure.dk's store julegaveguide 2019Julen er lige på trapperne, og julegaverne skal købes ind. Det kan være svært at finde på den rigtige gave til ham eller hende, som har alt. Derfor har vi udvalgt en række perfekte julegaver til de sportsglade venner eller familiemedlemmer. 

Igennem hele december vil vi løbende dele inspiration til den perfekte julegave til de sportsglade familiemedlemmer. Der vil være gaveforslag i mange prisklasser og kategorier lige fra ure og cykelcomputere til løbetøj og høretelefoner. Vi har desuden valgt at sætte alle de produkter vi anbefaler på tilbud i nogle dage eller hele måneden, så du kan være sikker på at få fingrene i den perfekte julegave til den bedste pris. 

Herunder vil vi løbende ligge en video op med en præsentation af dagens julegaveforslag og et godt tilbud på det - i bedste julekalenderstil. 

4. december julegaveidé - Zwift RunPod

Zwift RunPod er dagens julegaveforslag til den løbeglade gavemodtager. Med RunPod'en kan du løbe i den store virtuelle Zwift verden, som på rekordtid er blevet utroligt populært til både cykling og løb. Man skal bruge et løbebånd, en RunPod og en enhed til at køre Zwift app'en på; det kan være en iPhone, iPad, Apple TV, Macbook eller PC. Herefter kan man frit bevæge sig rundt i den store åbne virtuelle verden sammen med tusindevis af andre løbere og cykelryttere fra hele verdenen.

Læs mere og køb Zwift Runpod her5. december julegaveidé - Aftershokz headset

Aftershokz høretelefoner til sport bruger den revolutionerende og innovative "bone conduction" teknologi, som afspiller lyden i form af vibrationer direkte ind i kindbenet. Det gør dem perfekte til løb og cykling, hvor det er vigtigt at kunne høre trafikken og omgivelserne, samtidig med man hører musik. Aftershokz høretelefoner findes i 4 modeller, hvor Xtrainerz er særligt udviklet til svømning og har indbygget hukommelse til at lagre musik i headsettet. Aftershokz er den perfekte julegave til alle, der løber eller cykler og er på tilbud i hele december måned. Modellerne fås fra 469,- til 1149,-.

Læs mere og køb Aftershokz headset her6. december julegaveidé - Wahoo Elemnt

Wahoo Elemnt er en super kraftfuld cykelcomputer med masser funktioner til en meget lav pris. Man finder ikke en billigere cykelcomputer med fuldt verdenskort og navigation, som Elemnt har. Det er den oplagte julegave til den, som ønsker sig en GPS cykelcomputer med navigation. Wahoo Elemnt er ekstremt brugervenlig, har lang batterilevetid og en god stor skærm, som er nem at aflæse.

Læs mere og køb Wahoo Elemnt her8. december julegaveidé - Suunto 3 fitness

Suunto Fitness 3 er den oplagte julegave til dem, som ønsker sig et pulsur til fitness. Med den indbyggede pulsmåler på håndleddet og de mange forskellige fitnessfunktioner er Suunto Fitness 3 det perfekte ur til fitness og styrketræning. Uret kan desuden også bruges til løb, cykling, svømning og blot som hverdagsur med aktivitetsmåler og smartwatch-funktioner. Her får man rigtigt meget ur for pengene!

Læs mere og køb Suunto 3 fitness her10. december julegaveidé - Garmin Swim 2

Swim 2 er den perfekte gave til svømmeren. Swim 2 er det mest avancerede svømmeur til dato, og kan måle en lang række forskellige svømmedata, lave intervaltræninger og forskellige tests, herunder CSS test (critical swim speed).
Uret har desuden GPS, aktivitetsmåler og forskellige sportsprofiler, så det kan bruges til både løb, cykling, svømning og hverdag.

Læs mere og køb Garmin Swim 2 her12. december julegaveidé - Garmin Edge 130

Garmin Edge 130 er den mindste, letteste og billigste GPS cykelcomputer fra Garmin. Den er perfekt til motionisten. som ønsker en simpel og brugervenlig cykelcomputer alt for mange avancerede funktioner og navigation. Trods den beskedne størrelse måler Edge 130 stadig alle de vigtigste data som fart, distance, højde, puls og meget mere.

Læs mere og køb Garmin Edge 130 her14. december julegaveidé - Havit H978BT Sports Headset

Havit H978BT er et sæt trådløse Bluetooth høretelefoner, som er specielt designet til sport som løb, cykling, fitness og meget mere. Disse høretelefoner er af typen in-ear, som sidder fast inde øret med bløde silikoneørepropper, som medfølger i tre forskellige størrelser. I kombination med en blød silikonekrog, som holder headsettet på plads i det ydre øre, er man sikret en perfekt pasform og sikkert fit selv under sport.

Læs mere og køb Havit H978BT her17. december julegaveidé - Miiego AL3+ Woman Purple Shine

Miiego AL3+ er Miiegos suverænt mest populære model til dato. Lav vægt, sublim lydkvalitet, god pasform til sport og lang batterilevetid har gjort den til det foretrukne headset blandt danske motionister. Denne model i farven Purple Shine er en limited edition i en sprød lilla farve. Er du mere til de andre farver, er det heldigt at vi kører stærke tilbud på samtlige Miiego høretelefoner i hele december!

Læs mere og køb Miiego AL3+ Woman Purple Shine her19. december julegaveidé - Garmin Speed- & Kadencesensor v.1 + v.2

Garmin Bike Speed-Cadence Pack og Garmin Kadencesensor & Speed Sensor V2 Mangler du den perfekte gave til den dataglade cykelrytter, kunne et smart sæt med magnetløs kadencesensor og speedsensor lige være sagen. Med pakken kan du få målt kadence på cyklen og en ultrapræcis måling af hastighed og distance selv i tæt skov, hvor GPS'en ikke altid kan få signal.

Læs mere og køb Garmin Bike Speed-Cadence Pack her og Garmin Kadencesensor & Speed Sensor V2 her20. december julegaveidé - Garmin Varia RTL511 Radar

Garmins Varia baglygte er et af de fedeste og bedst sælgende gadgets til cyklen. Den intelligente baglygte taler sammen med din Garmin cykelcomputer, og kan registrere, når der kommer biler bagfra og vise det direkte på cykelcomputerens skærm.

Læs mere og køb Garmin Varia RTL511 Radar her