Køb julegaven nu!  Vi har forlænget bytte- og returretten frem til 17/1-2022 - Læs mere HER

Aftershokz - Headsets

Aftershokz revolutionerende trådløse bluetooth headset, benytter den nyeste bone conduction teknologo. Dvs. lyden bliver afspillet direkte ind i kindbensknoglen og øret er på den måde åben for lyde fra omverdernen, fx. bagfrakommende biler. Det skaber stor sikkerhed ved cykling, løb og andre udendørs aktiviteter. 

3 varer

Faldende orden
pr. side

3 varer

Faldende orden
pr. side

Aftershokz Trekz Titanium benytter en ny innovativ bone conduction teknologi, som afspiller lyden direkte ind i kindbensknoglen foran øret. Det gør det muligt at høre lyde og faresignaler omkring dig, samtidig med lyden bliver afspillet klart og tydeligt inde i hovedet. Det er en teknologi som har vist sig særdeles funktionel og smart ved eksempelvis cykling og løb, da det er vigtigt at kunne høre trafikken. 
Aftershokz har desuden indbygget mikrofon, som også bruger bone conduction teknologi, så man kan tale i telefon, uden at afbryde træningen. 

Aftershokz headset har bluetooth og er derfor kompatibel med smartphones og andre bluetooth enheder. Aftershokz headsettet er også kompatibelt med ure, som har indbygget MP3 afspiller, fx. TomTom Runner 3 Music, TomTom Runner 3 Cardio Music og Polar M600