Løbeure med musikafspiller og Spotify fra Garmin og Suunto

Herunder finder du et stort udvalg af super fede løbeure med indbygget musikafspiller og Spotify fra Garmin og Suunto, så man slipper helt for at have telefonen med på løbeturen. 

32 varer

Stigende orden
pr. side

32 varer

Stigende orden
pr. side

For rigtigt mange er musik i ørene et “must have” på løbeturen. Heldigvis har både Garmin og Suunto lyttet til de mange løbere, og er begyndt at lave GPS ure med indbygget lagring af musik, både som MP3 filer, via Spotify og andre musikstreamingtjenester.

Hvordan fungerer musik på et Garmin løbeur?

Garmin har efterhånden lavet en lang liste af ure, som alle har indbygget musikafspiller. Det er bl.a. hele Fenix 6-serien, Fenix 5 Plus, Forerunner 945, Forerunner 245 Music, Vivoactive 4 og 4S samt Gamin Venu.
Fælles for dem alle er, at de er kompatible med MP3-filer og iTunes samt streamingtjenesterne, Spotify og Deezer.
Hvis man vil overføre musikfiler fra en computer i form af MP3 filer eller musikfiler fra iTunes, skal man downloade Garmin Express programmet til sin computer. Derefter kan man overføre musikfiler eller hele playlister direkte til uret.
Vil man tilknytte streamningtjenesten, Spotify eller Deezer, til et Garmin løbeur skal det gøres via Garmin Connect app’en på en smartphone. Her kan man forbinde sin Spotify eller Deezer konto med sin Garmin konto, og på den måde downloade musik direkte ned til uret fra uret. Det kræver blot at uret er tilsluttet WiFi.

Hvordan fungerer musik på et Suunto løbeur?

Suuntos smartwatch, Suunto 7 kan ligeledes lagre musik direkte på uret, så man kan lytte til det uden at have en telefon med på løbeturen.
Med Suunto 7 kan man lagre musik på uret med alle Google Play app’s som understøtter offline lagring af musik. I skrivende stund bliver der arbejdet på en Spotify løsning, men den er endnu ikke klar.
I stedet kan man lagre musik på Suunto 7 med Google Play Music app’en på uret.

De bedste, nyeste og fedeste løbeure har musikafspiller

Det er en generel tendens hos Garmin, at alle de nyeste ure efterhånden har indbygget musikafspiller.
Så du behøver ikke at gå på kompromis med hverken pris eller funktioner, hvis lagring af musik er et krav på dit næste løbeur.
Hos Garmin er der musikafspiller i alle topmodellerne i Fenix 6-serien. Her er man sikret et absolut topur, som dækker alle behov lige fra løb og trailløb til triathlon, skiløb og golf.
Men der er også indbygget musikafspiller med Spotify i mange af de billigere og mindre ure, eksempelvis det super fede Forerunner 245 Music løbeur, som er perfekt til alle løbere lige fra begynderen til den erfarne løber.
Derudover er der også musikafspiller i mange af de nye Vivo-ure, herunder Vivoactive 4, 4S og Garmin Venu, som alle er smukke hverdags- og sportsure, som egner sig perfekt til motionister og nybegyndere, som ikke har behov for de mest avancerede og nørdede løbefunktioner.

Høretelefoner til løbeur med musikafspiller

Det eneste krav til høretelefoner, som skal bruges til et løbeur med musikafspiller er, at de har bluetooth; og det gælder både Garmin og Suunto ure. 
Til sport kan det være en rigtig god idé at gå efter et sæt høretelefoner, som er specielt designet til sport. De har typisk en meget bedre pasform, så de sidder bedre fast på hovedet, når man løber osv, og så tåler de samtidig både regn og sved bedre end "almindelige" høretelefoner. 
Derudover kan det være en god idé at vælge et sæt høretelefoner, hvor bluetooth-senderen sidder på venstre side af hovedet, hvis man bærer uret på venstre arm, hvilket de fleste gør. I nogle få tilfælde kan det nemlig give problemer under løb, hvis man har uret på venstre håndled, og et headset med bluetooth-sender i højre side, da kroppen kan komme til at blokere for bluetooth signalet. Et godt bud herpå kunne være vores høretelefoner fra danske Miiego, som alle er specielt designet til sport og har bluetooth-senderen i venstre side. 

Du kan se hele vores udvalg af høretelefoner til sport på DETTE LINK.

Garmin Pay - kontaktløs betaling som bonus i alle Garmin Music ure

Som en lille bonus i alle Garmins løbeure med musikafspiller, har de også den super fede Garmin Pay funktion til kontaktløs betaling i butikker.
Garmin Pay er Garmins løsning til trådløs betaling som bl.a. virker på Garmin Fenix 6, Venu, Vivoactive 4 og Forerunner 945. Løsningen er perfekt, hvis man er ude på en løbetur og har brug for at proviantere, og ikke har penge eller betalingskort med. Med 2 tryk på uret har man adgang til de indlæste betalingskort, og betaling kan foretages trådløst. En lang række af de nyeste ure fra Garmin har Garmin Pay indbygget, og da Garmin i starten af 2020 har opdateret listen med deltagende banker i DK, er det blevet en meget interessant funktion for langt flere end tidligere. Se LISTEN MED GARMIN PAY KOMPATIBLE BANKER HER.

Rent praktisk fungerer Garmin Pay ved at der i Garmin uret er indbygget en NCF Chip (Near Field Communication), der kan sende betalingsinformationer fra dit betalingskort til den trådløse terminal. Du kan i Garmin Connect app’en ligeledes se en liste med de transaktioner du har lavet med de enkelte kort med Garmin Pay. Man opretter et eller flere af sine betalingskort i Garmin Connect appén, synkroniserer uret med telefonen, og derefter er uret klar til trådløst at afgive betalingsinformationer inden for en afstand af 3-5 cm fra modtageren.

Det lyder simpelt, og det er det også.

Man skal mindst 1 gang i døgnet indtaste sin personlige 4 cifret kode der beskytter betalingsdelen fra misbrug. Hvis uret tages af, stopper pulsregistreringen, og derved deaktiveres koden, hvorfor man ikke behøver være nervøs for, at betalingskortet bliver misbrugt, hvis uret tabes eller bliver stjålet.

Det er således meget nemt og simpelt at komme i gang med Garmin Pay, og sikkerheden er ligeledes i top.