Garmin Swim 2

Garmin Swim 2 er det ultimative svømmeur til indendørs svøming i pool og svømning i åbent vand med GPS. 

Vælg variant for at se lagerstatus

1.925,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.099,00 DKK

* Påkrævede felter

1.925,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Swim 2 er efterfølgeren til et af de første seriøse svømmeure på markedet, nemlig Garmin Swim. Med Garmin Swim 2 har Garmin updateret uret hele vejen rundt, og Swim 2 fremstår som et seriøst smartwatch der kan bruges af svømmeren, som også gerne vil løbe og cykle lidt - og stadig have et dedikeret svømmeur. Samtidig kan uret også benyttes som dagligt ur med skridttæller og smartnotifikationer.

  Der er således mange funktioner i Garmin Swim 2, der ikke findes i nogen andre Garmin ure - heller ikke i Garmin Fenix 6 serien.
  Som altid når vi sammenligner et nyt produkt på Pulsure.dk, tager vi udgangspunkt i det forrige produkt, og herunder kan du se de mange nye funktioner.

  Nye funktioner i Garmin Swim 2 sammenlignet med Garmin Swim (1. generation):

  • Optisk pulsmåling - også under svømning
  • Indbygget GPS til hastighed/distance i åbent vand, løb & cykling
  • Smart notifikationer
  • Mulighed for tilkobling af eksternt pulsbælte
  • Nye svømmefunktioner
  • Træningsplanlægning
  • Masser af nye datafelter
  • Personlige rekorder
  • CSS - Critical Swim Speed funktion
  • Farveskærm
  • Og meget meget mere….

  Udover naturligvis at være det oplagte svømmeur til både pool og OW svømning (Open Water), så kan Garmin Swim 2 også benyttes som dagligt ur, da uret er udstyret med alle de sædvanlige Garmin funktioner som ur, widgets, aktivitetsmåler, smartnotifikationer, stressmåling - samtidig viser Garmin Swim 2 dig også hvor langt du har svømmet i indeværende uge og alle data kan overføres trådløst via Bluetooth til Garmin Connect Mobile på din mobiltelefon.

  Svømmefunktioner
  Dette afsnit er nok det vigtigste, når man kigger på en svømmeur - nemlig hvilke svømmefunktioner har uret. Ganske kort ridset op har uret en del nye funktioner, som (endnu) ikke er at finde i nogen af Garmin's andre produkter med svømmefunktioner som fx Garmin Fenix 6, Garmin Forerunner 945 eller Garmin Vivoactive Venue.

  Svømmes der i en pool kan man enten benytte en af de foruddefinerede pool-længder (25 meter, 50 meter, 33 1/3 meter, eller en brugerdefineret profil, hvor banelængden kan indstilles til alt mellem 14m og 150m)

  Som noget nyt kan du planlægge dit svømmeprogram på Garmin Connect og overføre til uret, og så guider uret dig gennem hele din træning. Det er en smart funktion, der overflødigør papir i plastlommer på kanten, mens man gennemføre sit træningspas - eller blot for motionistsvømmeren der gerne vil følge et simpelt program, evt. udarbejdet af en kompetent svømmetræner.

  Mens man svømmer kan der indstilles alarmer for tid, distance og pacehastighed, hvor uret udover at give en kraftig lyd fra sig også vibrerer kraftigt, så man ikke er i tvivl om at uret gerne vil have din opmærksomhed. De forskellige alarmer kan også justeres, efter træningen er gået i gang, så har man "gode arme", kan man justere pacehastigheden ned fra fx 1.30/100m til 1.25/100m.

  Uret kan også selv detektere din stilart, så skifter du mellem forskellige stilarter under dit træningspas, så vil du efterfølgende kunne se hvor meget crawl, brystsvømning, rygcrawl og butterfly du har svømmet undervejs.

  Som noget nyt har Garmin tilføjet en nedtællingsstart, hvor du fra du starter uret har 3 sekunder til at sætte af og komme i gang med dit sæt - en smart funktioner der giver muligheg for lige at få svømmebrillerne på plads og sætte af på bassinkanten. Endnu en ny funktion er auto-pause, hvor uret automatisk starter et nyt sæt hver gang du holder pause ved kanten. Svømmer du fx 10x100m Crawl st. 1.45 med pace 1.30, vil uret således kunne tælle alle dine sæt, ligesom det holder øje med dit pace. For de lidt mere øvede konkurrencesvømmere, så er en populær serie (specielt på træningslejre) 100x100m crawl, og her vil Garmin Swim 2 være en uvurderlig hjælp til at tælle de mange sæt man skal igennem. På uret kan du se, om det har registreret en pause, da baggrunden bliver sort med hvide tal, mens du under træning har hvid baggrund med sorte tal.

  Ligesom det er kendt fra Garmin's løbeure, så har Garmin Swim 2 fået indbygget personlige rekorder. Så sætter du en PR på 100, 200, 400, 800 eller 1500m, så vil uret give dig besked - har du også opnået et bedre pace end tidligere, vil dette også blive noteret som en personlig rekord. Også længste træningspas kan kommer på tavlen som PR.

  Der er mange forskellige måder at teste sit svømmeniveau på under træningen, og de professionelle svømmetrænere har hver deres måde at teste på. Garmin har valgt at ligge en CSS test ind i uret, og det giver faktisk rigtig god mening at teste sit niveau med denne test. CSS står for Critical Swim Speed og betyder, at uret laver en test af, hvad dit optimale pacehastighed vil være ift. anaerobe tærskel (Kort fortalt er den anaerobe tærskel (AT) (også kaldt laktat tærskel) det niveau af anstrengelse, hvor din krop må skifte fra aerob stofskifte til anaerob stofskifte. ... På dette tidspunkt begynder laktat cyklusen at tilføre yderligere energi ved at forbrænde oplagret sukker og producere mælkesyre som et bi produkt.)

  CSS testen foregår ved at gå igennem følgende program:

  • 10 min let opvarmning
  • 400m i konkurrencepace
  • 10 min let restitution
  • 200m i konkurrencepace

  Herefter får du et CSS tal hvor du kan vurdere din aktuelle træningstilstand - CSS tallet er svømningens svar på FTP

  Pulsmåling
  Som alle andre nye Garmin ure, er Garmin Swim 2 udstyret med en optisk pulsmåler i håndleddet. Her måler uret blodgennemstrømningen i håndleddet og fastligger på det grundlag pulsen. Som et af de få Garmin ure tilbyder Garmin Swim 2 også optisk pulsmåling under vandet - både i Pool og i åbent vand. Det giver svømmetræningen en ekstra dimension, at pulsen også kan måles, og er med til at give et bedre grundlag for at optimere sin planlægning af svømmetræningen.

  Svømmes der med våddragt i åbent vand, kan uret også tilsluttes et Garmin HRM-Swim eller et Garmin HRM-Tri pulsbælte, som sender pulsdata trådløst til uret, når både ur og brystsender er over vandet. Bemærk at det udelukkede er Garmin's egne pulsbælter, der kan benyttes til Garmin Swim 2.

  Svømmeuret byder på mange datafelter til netop pulsmåling og disse er:

  • Pulsslag pr. minut
  • Puls i % af den maksimale puls
  • Gennemsnitspuls
  • Pulszoner
  • Tid i pulszoner
  • Træningseffekt
  • Anaerob træningseffekt
  • % af pulsreserve (Forskel mellem hvile- og maxpuls)
  • Og gennemsnit, max og min på alle datafelter

  Uret tilbyder således en lang række datafelter som gør pulstræningen ekstra interessant - Alle elitesvømmere bruger aktivt pulsen i deres træning, og med Garmin Swim 2 kan man således langt nemmere styre en målrettet pulstræning i vandet.

  Bemærk også at uret kan sende pulsmålingen til andre enheder via ANT+, så har man fx en Garmin Edge cykelcomputer, så kan Garmin Swim 2 benyttes som ekstern pulsmåler til denne.

  Indbygget GPS
  Som tidligere nævnt har Garmin Swim 2 svømmeuret indbygget GPS modtager. Det betyder, at der kan opnås en langt mere præcis måling af hastighed og distance, når man svømmer OW (openwater) eller åbentvandsvømning. Uret kan således med den indbyggede GPS vise tilbagelagt distance, gennemsnitspace, omgangspace og pace på sidste banelængde (det har så ikke relation til GPS funktionen). Sidst men ikke mindst har uret også en Cardiotrænings profil, der med fordel kan bruges til dryland træning eller i fitnesscenteret.

  Uret har i test fået meget ros for præcisionen af trackingen under åbentvandssvømning, og den kendte "test-guru" DC-Rainmaker omtaler uret således " The Garmin Swim 2 is the new king of openwater GPS swim accuracy." - Mere ros kan man som svømmeur næppe opnå.

  Udover svømmeprofilerne i uret (pool og åbent vand) har uret og et par simple træningsprofiler til løb og cykling (Distance, tid, pace/hastighed). Det er således primært et svømmeur, men det er ikke uvant for svømmere også at løbe og cykle mellem de våde træningspas, og her vil Swim 2 være en oplagt træningspartner. Det skal understreges, at uret IKKE er et triathlonur, da de 2 profiler til løb og cykling er ganske simple, og der kan IKKE kobles nogen eksterne sensorer til uret udover et Garmin pulsbælte.

  Smartfunktioner
  Swim 2 uret kan også benyttes til dagligt brug, og har derfor alm. urvisning ligesom det kan modtage og vise smartnotifikationer fra en smartphone. Derudover er der også aktivitetsmåler i uret (skridttæller), som man kender det fra Garmin's andre ure. Bemærk dog at der ikke er etagetæller i uret, da uret ikke har barometrisk højdemåler som normalt bruges til at registrere etager.

  Uret har også søvnovervågning, således kvaliteten af ens søvn kan overvåges og evalueres, og via Garmin Mobile appén kan ens stress niveau også ses.

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Swim 2

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Generelt

  • Glas: Kemisk hærdet glas
  • Urkransmateriale: fiberforstærket polymer
  • Remmateriale: silikone
  • Fysisk størrelse 42 x 42 x 11,4 mm
  • Passer til håndled på 129-197 mm. i omkreds. Large tilbehørsrem kan købes løst (151-219 mm.)
  • Displaystørrelse: BxH 26,3 mm (1,04'') i diameter
  • Displayopløsning: BxH 208 x 208 pixels
  • Displaytype kan ses i sollys, transflektiv memory-in-pixel (MIP)
  • Vægt: 36 g
  • Batterilevetid Smartwatch-tilstand: Op til 7 dage
  • Batterilevetid i GPS-tilstand : Op til 13 timer
  • Batterilevetid i Pool-tilstand: Op til 72 timer
  • Vandtæthedsklassifikation: 5 ATM
  • Farvedisplay
  • Indbygget hukommelse til 50 timers aktivitetsdata

  Svømmefunktioner

  • Forudindlæste svømmeprofiler: Svømning i pool, svømning i åbent vand
  • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Svømmedata i åbent vand (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
  • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
  • Svømmeeffektivitet (SWOLF)
  • Drill-log
  • Pausetimer
  • Automatisk pause
  • Tid-, distance- og pulsalarm
  • Tempoalarm (Kun i pool)
  • CSS (Critical Swim Speed)
  • Planlægning af svømmetræninger
  • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)
  • Optisk pulsmåling under vandet

  Urfunktioner

  • UTid og dato
  • GPS-tidssynkronisering
  • Automatisk sommer-/vintertid
  • Vækkeur
  • Timer
  • Stopur

  Sensorer

  • GPS
  • GLONASS
  • Galileo
  • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
  • Accelerometer (beregner afstand for pool træning uden GPS)

  Daglige smart-funktioner

  • Tilslutning: Bluetooth®, ANT+® (Kun smartphone og Garmin pulsbælter)
  • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
  • Smart-notifikationer
  • Musikstyring (kan ikke afspille musik)
  • Find min telefon
  • Find mit ur
  • Vejrudsigt (kræver opkobling til smartphone)
  • Smartphone-kompatibel iPhone®, Android™
  • Garmin Connect™ Mobile-kompatibel

  Aktivitetstrackerfunktioner

  • Skridttæller
  • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
  • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
  • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
  • Beregner forbrændte kalorier
  • Distance
  • Intensitetsminutter
  • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
  • Move IQ™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)
  • Body Battery™ energiovervågning
  • Stressregistrering hele dagen

  Funktioner til træning, planlægning og analyse

  • GPS-hastighed og -distance (løb, svømning & cykling)
  • Brugerdefinerede skærme (Kun til svømning)
  • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
  • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger (Kun svømning i pool)
  • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
  • Manuel lap
  • Brugerdefinerede lap-alarmer
  • Aerob Training Effect (Kun svømning)
  • Anaerob træningseffekt (Kun svømning)
  • Brugerdefinerede alarmer
  • Lydalarmer
  • Touch- og/eller knaplås
  • Aktivitetshistorik på uret
  • Physio TrueUp

  Pulsmålerfunktioner

  • Håndledsbaseret optisk pulsmåling
  • Pulszoner
  • Pulsalarmer (Kun svømning)
  • Pulsbaseret kalorieberegning
  • Slag pr. minut
  • % af maksimal puls
  • % af HRR (maksimal puls minus hvilepuls)
  • Pulsmåling ved svømning (Både pool og åbent vand)
  • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)

  Løbefunktioner

  • Udendørs løb med GPS
  • GPS baseret distance, tid og tempo

  Cykelfunktioner

  • Udendørs cykling med GPS
  • GPS baseret distance, tid og hastighed
  SKU: 010-02247-10-kon – EAN: 753759229306
 • Detaljer

  • Garmin Swim 2 i valgt farve
  • USB data-/ladekabel
  • Trykt dansk manual