TomTom Sports
TomTom er en hollandsk virksomhed stiftet i 1991, som er mest kendt for at lave navigation til biler. 

Vi skal helt frem til 2013, før TomTom gør deres entre på markedet for sportsprodukter med TomTom Runner og TomTom Multisport urene. Allerede året efter lancerede TomTom det første ur med indbygget optisk pulsmåler på håndledet, som stadig er et varemærke for dem i dag. Urene som blev kaldt Runner Cardio og Multisport Cardio, er senere blevet opdateret og lavet i nye versioner under navnene Runner 2 og Runner 3. 

TomTom har haft stor succes med at bruge deres fremragende GPS teknologi, kombineret med en meget brugervenlig menustruktur og brugerflade i sportsprodukterne. Udover Runner urene har de også produceret golfure og actionkameraer. 

TomTom er selvfølgelig også hoppet med på aktivitetsmålerbølgen, men har gjort det på en ny og innovativ måde, som ikke hidtil er set før. Deres TomTom Touch aktivitetstracker, kan nemlig som den eneste på markedet måle fedtprocent og muskelmasse direkte på amen. Samtidig har TomTom Tocuh indbygget pulsmåler på håndledet, kan måle skridt, distance, kalorieforburg og meget mere. 

TomTom har været meget innovative med deres sportsprodukter lige fra start, og integrerer som regel en lille ting i produkter, som ingen andre tidligere har gjort. Deres Runner 3 Cardio Music og Runner 3 Music, er således stadig de eneste ure med indbygget MP3 afspiller, som kan afspille musik til et trådløst headset under løbeturen eller cykeltræningen og er samtidig et af de mest brugervenlige ure overhovedet.

Vi bestræber os altid på, at have de billigste TomTom priser på nettet, så hvis du finder et TomTom produkt billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller pr. mail på salg@pulsure.dk, for at finde en løsning på det. 

Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

TomTom Logo

 
TomTom Løbeure med GPS TomTom Runner med optisk pulsmåling TomTom Adventurer Outdoor TomTom Tilbehør
       
       

 (© Pulsure.dk 2017)