TomTom Løb - Løbeure m/Optisk pulsmåling på håndled


TomTom Runner 3 serien er udover at tilbyde indbygget MP3 afspiller i Music versionen, også anerkendt for den meget simple og intuitive betjening af uret, der gør det nemt for alle at betjene og få fuldt udbytte af urets mange spændende funktioner.

TomTom var de første på markedet som for alvor tog optisk pulsmåling på håndleddet seriøst, med TomTom Multisport Cardio og TomTom Runner Cardio tilbage i 2014. På dette tidspunkt benyttede TomTom sig af en optisk læser fra Mio, men har i de nyere Runner 2 og Runner 3 ure, udviklet sin egen optiske pulsmåler der fungere rigtig godt.

TomTom har som de eneste på markedet et Puls- og løbeur med indbygget MP3 afspiller, nemlig TomTom Runner 3 Cardio Music, hvor man naturligvis også den nyudviklede optiske pulsmåler med i "pakken".

TomTom har udover at levere ure i en meget høj kvalitet, også et dansk servicecenter der tager sig af alle spørgsmål og reklamationer omkring TomTom. Tilbagemeldinger fra vores kunder hos Pulsure.dk, viser at alle er rigtig glade for den service som TomTom yder efterfølgende - og kan de ikke hjælpe, så skal Pulsure.dk nok sørge for at du får hjælp til urets mange funktioner, eller hvis der skulle opstå en defekt på uret.

Se mere

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.