DCU rabat på Graspor

Rumteknologi som gør dig hurtigere!

I samarbejde med DCU har vi lavet et super skarpt tilbud på Graspor, som er et af de nyeste og mest effektive træningsredskaber indenfor cykling - du sparer således 2.000,- på produktet lige nu.

Graspor er et sleeve, man tager på låret, som måler iltmætningen i musklen og musklernes aktivering i forlår og baglår. På den måde kan man altid se i realtid, præcist hvor hårdt kroppen arbejder, og det er derfor et utroligt værdifuldt værktøj til at foretage ultrapræcise FTP-test og træne i de korrekte zoner hver gang.

Graspor er et dansk udviklet træningsværktøj, og teknologien bliver allerede brugt i astronauternes dragter på den internationale rumstation. Netop nu arbejder folkene bag Graspor på at inkorporere samme teknologi i rumdragterne, som skal tage mennesket til Mars.

Brugt af Team ColoQuick Cycling

Det danske continental-hold, Team ColoQuick, bruger allerede Graspor i 2021 sæsonen.
De bruger Graspor til at optimere opvarmning inden løb og enkeltstarter, lave mere nøjagtige FTP-test og til at køre de rigtige intervaller i de rigtige zoner med de rigtige pauser imellem hver gang.

Bedre og mere tidsbesparende træning

Du kan bruge Graspor på samme måde som Team ColoQuick og på den måde optimere alle aspekter af din opvarmning, træning, test og cykelløb.
Graspor kan bruges til:

  • Opvarmning
  • FTP test (syregrænsetest)
  • Intervaltræning
  • Cykelløb
  • Skadesforebyggelse og genoptræning

Graspor

Graspor

Graspor er en revolutionerende teknologi, som måler iltmætning i musklerne og muskelspænding under træning. Graspor gør det muligt at lave test, køre intervaller, opvarme og reducere skader meget mere effektivt end nogensinde før.

I kassen medfølger:

  • 1 stk. Graspor muskeloxygensensor
  • 1 stk. Graspor Sleeve i valgt størrelse

Indtast rabatkoden ''DCU-GRASPOR'' som gavekortkode i indkøbskurven, for at opnå særprisen på DKK 5.498,-

Køb her (Kampagnen udløber 04/07-2021)Herunder kan du se tidligere cykelrytter for Riwal Cycling Platform og nu ansat hos Graspor, Jesper Vinkel, demonstrere de forskellige anvendelsesområder på vores kollega, Mathias.

Opvarmning

Threshold test / FTP test / Syregrænsetest

Analyse

Intervaller