Wahoo Kickr Climb

Wahoo Kickr Climb lader dig opleve stigninger og fald på hometrainer, ved fysisk at tippe cyklen op eller ned, for at simullere den virtuelle vej man kører på. 

 

 

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
WFBKTR5
Ean
853988006416
Pris pr stk 4.298,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 4.999,00 DKK
Produktbeskrivelse

Wahoo Kickr Climb er den mest innovative opfindelse i hometrainer segmentet vi længe har set. 
Kickr Climb er designet til at simullere op- og nedstigninger indendørs på hometrainer. Kickr Climb kan simulere op til 20% stigning og 10% fald, og den er kompatibel med de nyeste modeller af Wahoo Kickr, Kickr Core og Kickr Snap hometrainere. 
Kickr Climb skal simpelthen bare prøves! 

Med Wahoo Kickr Climb får du: 

 • Simulerer op til 20% stigning og 10% fald
 • Kompatibel med Wahoo Kickr, Kickr Core og Kickr Snap 2018 hometrainere og frem
 • Kompatibel med Zwift, Wahoo Fitness, TrainerRoad mf.
 • Kompatibel med Wahoo Elemnt og Elemnt Bolt - kør dine tidligere ruter og styr stigningsprocenten direkte på cykelcomputeren
 • Lader dig træne de forskellige muskelgrupper, man bruger til at køre op ad og ned ad indendørs på hometrainer. 


Træn de nødvendige muskler

Det er ingen hemmelighed, at det godt kan blive meget monotont at træne på en hometrainer, og man føler ofte at man bliver træt i de samme muskler, fordi man ikke bevæger sig meget på cyklen. Med Kickr Climb bliver den en helt anden følelse at træne på hometrainer, da hældningen konstant ændrer sig ligesom på landevejen. 
Man aktiverer hvidt forskellige muskelgrupper alt efter om man kører op ad eller ned ad. Op ad sidder man ofte lidt længere tilbage på sadlen og kører en tungere kadence, hvor man på nedkørslerne sidder helt ude på spidsen af sadlen og kører hurtige omdrejninger. Med Kickr Climb bliver det endeligt muligt at træne alle muskelgrupper og aspekter af cykling indendørs, så man er bedst muligt rustet til at køre stærkt ude i den virkelige verden. 


Hvordan virker det?

Wahoo Kickr Climb fungerer ved, at man spænder sin cykel fast på Climb standen ved forgaflen. På den måde kan den hæve og sænke forenden af cyklen fuldstændig som hvis man kørte udenfor. Samtidig med stigningsprocenten bliver højere, bliver det naturligvis også hårdere at træde den rundt, så man skal ned i de helt små gear. Wahoo Kickr Climb er kompatibel med software som det meget populære Zwift, Trainer Road og Wahoos egen fitness app. I Zwift og andre virtuelle programmer vil Kickr Climb efterligne de stigninger man møder i den virtuelle verden.
Kickr Climb er også kompatibel med Wahoo Elemnt og Elemnt Bolt cykelcomputerne, så man kan styre stigningsprocenten direkte fra dem, eller køre tidligere gemte ruter og få simuleret de samme stigninger.
Man kan også vælge at bruge Kickr Climb i "manual mode", hvor man helt selv styrer stigningsprocenten fra den lille fjernbetjening som følger med.

Vi prøvede Wahoo Kickr Climb på Eurobike - se hvordan det gik her:

Prøv Wahoo Kickr Climb i vores E-Cycling Lab
I Pulsure.dks E-Cycling Lab er der mulighed for at prøve Wahoo Kickr Climb på egen krop. Kickr Climb er udstillet i vores testcenter i to eksemplarer, som er sat op med en Kickr V4 og en Kickr Core; begge er tilsluttet Zwift på en fladskærm. Der er stillet lånecykler til rådighed i alle størrelser med almindelige flade pedaler eller Look Keo pedaler. Ønsker man at prøve enheden med sin egen cykel, skal man blot medbringe den. 
Pulsure.dks E-Cycling Lab har åbent i butikkens normale åbningstid, mandag til fredag kl. 10:00-16:00 og torsdag kl. 10:00-18:00. 

Details
 • Max stigning: 20%
 • Max fald: 10% 
 • Trådløse software opdateringer
 • Kompatibel med Wahoo Kickr, Kickr Core og Kickr Snap hometrainer*
 • Kompatibel med Zwift, Trainer Road og Wahoo Fitness. * Du kan se om din hometrainer er kompatibel på følgende måde:
Kickr Snap: Der skal være 2 LED lys (blå og rød) på "rullen". 
Kickr: Det skal være modellen, som er kompatibel med skivebremser og andre typer aksler end almindelig quick release. 
Kickr Core: Alle udgaver

Details
 • Wahoo Kickr Climb
 • Fjernbetjening
 • Quick Start Guide
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Wahoo Kickr Climb
Din bedømmelse