Garmin - Pulsbælter

Garmin har en lang række forskellige pulsbælter såsom Hardstrap sendere, Softstrap, HRM3, HRM-Run, HRM-Tri og HRM-Swim.

Er du i tvivl om hvilken pulsmåler du skal vælge til dit ur, så hjælper vi dig gerne på rette vej.

Kontakt os derfor gerne på salg@pulsure.dk eller tlf. 76748074, så finder vi det bedste produkt til dig.

7 varer

Stigende orden
pr. side

7 varer

Stigende orden
pr. side

Garmin har siden produktionen af deres første pulsbælte, benyttet den protokol der hedder ANT+ - ANT+ er den absolut mest brugte protokol til at overføre data, og der findes derfor mange forskellige mærker med pulsbælter der kan benyttes til Garmin Forerunner, Fenix og Edge modellerne.

Garmin har gennem tiden præsenteret flere forskellige typer brystbælter såsom Garmin Hardstrap sender, Softstrap, HRM3, HRM-RUN, HRM-Tri og HRM-Swim.

Fælles for dem alle er at de sender data til pulsuret via ANT+. Derudover benytter de alle et CR-2032 batteri, og det er vigtigt at man ved køb af nyt batteri køber et batteri i god kvalitet, og ikke et billigt "discount/byggemarkeds" batteri - For at pulsmåleren kan måle pulsen korrekt, skal batteriet afgive mindst 2.9v, og desværre er der mange batterier med fx. kinesiske tegn på, der ikke lever op til dette krav, selvom der på batteriet står de afgiver 3.0v. 

Hardstrap senderen er den traditionelle plastic-bøjle sender, der spændes fast om brystet med en elastik bag om ryggen. Pulsmåleren sender blot pulssignalet videre, og kan bruges af alle Garmin enheder der understøtter pulsmåling. 

Sofstrapsenderen er i funktionalitet magen til hardstrap senderen, men hele bæltet er lavet i blødt stof der specielt for piger der træner med BH, gør den langt mere behagelig at træne med. 

HRM-Run er målrettet mod de produkter der understøtter Running Dynamics funktionerne (også kaldet Løbedynamik). Senderen kan således både sende det alm pulssignal, såvel som Running Dynamics data til uret. Bemærk at for at få Running Dynamics funktioner på uret, skal uret understøtte Running Dynamics.

HRM-TRI indeholder udover det alm. pulssignal og HRM-Run funktioner, også funktionerne fra HRM-Swim, der gør det muligt at måle pulsen under vandet. Det anbefales dog ikke at benytte HRM-Tri til svømning i klorvand.

HRM-Swim gør det muligt at måle pulsen under vandet når man svømmetræner - både indendørs i en pool med klorvand, såvel som udendørs. HRM-Swim registrere pulssignalet og gemmer det i den indbyggede hukommelse indtil der er kontakt mellem ur og sender uden vand imellem (ANT+ kan ikke sende gennem vand). HRM-Swim er desuden monteret på en kraftig bred elastik med "klistret" overflade der gør at pulsbæltet ikke falder ned efter vendinger, pull-out og streamline i svømning.

En del af ovenstående brystmålere tilbyder vi desuden i en OEM version, som betyder at det er det originale produkt, men at vi ikke levere det i den org. emballage. Til gengæld er prisen LANGT lavere.