Suunto Spartan Sport Wrist HR

Stærk, let og slankt design. Suunto's første ur med optisk pulsmåler

Vælg variant for at se lagerstatus

2.789,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 3.899,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Suunto Spartan Sport Wrist HR bliver ligesom dens forgænger Spartan Sport stadig håndlavet i Finland og bygget til at modstå alle slags vejr. Uret er vandtæt ned til 100 meter og kommer med en farve touch-skærm i mineral krystal glas, som er let at se fra alle vinkler og i stærkt sollys. Spartan Sports urkasse er lavet af glasfiberforstærket polyamid og monteret med en rustfri stål bezel.

  Fordelene ved at vælge et ur med optisk pulsmåler (pulsmåling på håndleddet), er at du har mulighed for at måle pulsen uden at skulle have et pulsbælte omkring brystkassen.

  Spartan sport Wrist HR giver dig i løbet af dagen følgende:

  • Pulsdata målt hver 10 minut gennem hele dagen
  • Viser gennemsnitlig kalorieforbrænding for de seneste 12 timer
  • Viser den lavest målte puls gennem de seneste 12 timer

  Kort fortalt byder Suunto Spartan Sport Wrist HR på:

  • Trykfølsom farveskærm
  • Optisk Pulsmåler
  • Dag- og ugebaseret aktivitetsmåler
  • Heatmaps
  • Udvidede aktivitetsprofiler
  • Opdateret online software
  • Gruppetræning
  • Personlige rekorder
  • Udvidet træningsanalyse
  • Op til 25 timers batteritid (i strømsparetilstand, og 60 sec. fix)

  Foreskellen mellem Spartan Sport Wrist HR og Sport HR er:

  • Optisk pulsmåler i Spartan Sport Wrist HR 
  • Kortere batterilevetid i Spartan Sport Wrist HR 

  Til alle former for sport.
  Suunto Spartan Sport Wrist HR tilbyder rute navigation, GPS højdemåler, digitalt kompas samt en batterilevetid på op til 40 timer i GPS tilstand. Uret har udover GPS, FusedSpeed som er en fart og distance målling hvor både GPS og accelerometret bruges. Det gør at fart og distance mållingen bliver så nøjagtig så mulig. Spartan sport Wrist HR har ligesom de tidligere ure i Ambit serien indbygget accelerometer som gør uret til et af de mest præcise på markedet.

  Spartan Sport Wrist HR tracker din træning og kommer med "Training insight"  hvor man via Suunto Movescount kan evaluere sin træning. Du har bred mulighed for at tilpasse uret lige netop dig med de mange forskellige sports funktioner f.eks. triathlon, swømning, kajak, MTB, adventure løb og skisport. Du kan gå i dybden med din træning ved f.eks at lave en intervalløbs funktion eller trailløb.

  Spartan Sport Wrist HR viser som noget nyt visuelle oversigter over de timer du har trænet fordelt på dine valgte sportsfunktioner, din restitutions status og dine fremskidt i forhold til at nå dine mål. Med uret kan du tracke din aktivitet døgnet rundt, med daglige og ugentlige antal skridt, kalorier og aktivitets tid. Par uret med Suunto Movescount appen for at få smart notifikationer.

  Heatmaps
  Suunto Heatmaps er en ny funktion på Suunto Movescount, og for dem som ikke ved hvad Heatmaps er, så kommer der en forklaring her.

  På Movescount kan man på et oversigts kort over et område man gerne vil træne i, se hvilket veje, ruter og stier som andre brugere har brugt - jo flere der har benyttet dem, jo mere "heat" er der på kortet, og man kan på den måde planlægge nogen rigtig gode ruter i områder som man ikke på forhånd kender. Jo mere området lyser op på kortet, jo mere populært er det. Funktionen er nyttig når man fx er på cykelferie på Mallorca, trailløb i Norge eller ønsker at svømme i en sø i Finland.
  Kortet er baseret på millioner af brugere verden over, der har uploadet sine ruter. Den ønskede ruter kan laves i Movescount og overføres direkte til Suunto Spartan. Alle kort heatmaps i Suunto Movescount er topografiske, og giver derfor et unikt overblik over de muligheder der findes i det område man ønsker at træne i.

  Der findes 15 sportspecifikke profiler i Heatmaps, så hvis man gerne vil se populære ride, svømme- eller skiruter, så kan fx løb og cykling udelukkes - På den måde kan man planlægge den rute der passer præcist til ens behov og sportsgren.

  Trykfølsom farveskærm til udendørs brug.
  Suunto bruger i Suunto Spartan Sport Wrist HR en lækker og nyudviklet farve touchskærm der er speciel idet den kan ses fra alle vinkler, selv i direkte sollys.
  Den trykfølsomme skærm er designet til at kunne modstå forstyrrelse fra f.eks regn, sved og andre elementer der måtte komme i berøring med skærmen, og reagere således kun på tryk - også selvom man har handsker på.

  Skærmen kan under træning låses helt så man kun betjener uret ved hjælp af de 3 knapper man kender fra Suunto Ambit3 serien.

  Op til 25 timer med GPS aktiveret!
  Til atleten har Suunto Spartan Sport en batterilevetid med GPS'en aktiveret på op til 25 timer ( i Power save mode, GPS fix hver 60 sekund). Med 1 sekunds GPS fix holder uret strøm i 8 timer, så der er rig mulighed for at gennemfører en halv ironman. 

  80 sportsgrene at vælge imellem
  Med 80 forudinstallerede sportsprofiler er Suunto Spartan sport mere end klar til næsten enhver form for aktivitet. Uret giver sports specifikke målinger og tilbyder en lang række forskellige måder at vise præsentere det på. Uret er omhyggeligt designet med specifikke skærme der giver brugeren den præcise feedback man har brug for.

  Til de mest populære sportsgrene såsom løb og cykling er der designet sportsmodes som f.eks intervaltræning, forhindringsløb og løbebånd. I intervalløb kan du se dine seneste omgangs data, mens du løber.

  Personlig træner - online!
  Har du en personlig træner, så har du mulighed for at give denne adgang til din Movescount træningsdagbog, hvor træneren kan se alle dine træningspas og træningshistorik. Baseret på dine træningsresultater kan din træner rådgive dig online, og lave nye træningsprogrammer som du kan overføre direkte til dit ur. Det kan være et avanceret intervaltræningsprogram med intervaller indenfor løb, cykling, svømning, skiløb, ridning - reelt er der ingen grænser for hvad du kan blive coachet i med Suunto Spartan og Suunto Movescount.

  På sigt er det ligeledes planen at Suunto Movescount vil tilbyde trænere som du kan tilkoble din profil, og på den måde få ekstra hjælp til træningen.

  Konkurrer online!
  Udover du med Suunto Spartan Sport naturlivis kan holde øje med dine personlige rekorder og årlig bedste, så kan du oprette træningsgrupper hvor du kan invitere venner, konkurrenter eller famile. 
  Man kan sammenlign sine årlige og all-time personlige rekorder med andre i sin gruppe for at se, hvor god man er. For eksempel kan man sammenligne sin åbent personligt bedste på 1900m åbenvand svømning, om du er i top 20, og hvor meget hurtigere du skal svømme for at nå de øverste 10.

  Derudover giver Suunto Movescount reelle oplysninger om, hvilken type træning andre i din aldersgruppe har udført for at nå deres mål.

  Suunto Training Insight
  Suunto har udarbejde Training Insight, der giver en unik i indsigt dine træningspas og du kan følge din trænings belastning, hvile, restitution og hvor meget bedre man er blevet. Insight hjælper med at planlægge ens næste træning, ligesom Suunto Spartan overvåger din aktivitet 24/7 med den indbyggede aktivitets- og søvnovervågning. Man får daglige og ugentlige rapporter på sine aktiviteter sammen med ens træningshistorik.

  Suunto Spartan Sport holder ens personlige rekorder opdateret og giver straks besked hvis man sætter en ny rekord. De personlige rekorder kan være baseret på længde, tid, højde eller hastighed - f.eks den hurtigste 5km tid på løb, eller den længste cykeltur nogensinde.

  Suunto Movescount tilbyder et komplet sæt af analyseværktøjer mhb. på en dybdegående analyse af ens træningsbelastning, fremskridt og træningsplaner.

  Præcis måling af alle aktiviteter.
  Suunto Spartan sport Wrist HR kan modtage GPS signalet fra både GPS systemet såvel som det rusisske GLONASS system (Fordelen ved det russiske GLONASS system er at satelitterne står lidt lavere på himlen, og kombinationen af disse 2 systemer gør at signal modtagelsen er helt i top - fx i skov, hvor uret kan søge signal vandret ud gennem skoven, i stedet for kun at søge gennem trækronerne)

  Det giver en meget præcis angivelse af både tempo, hastighed og distance. Der kan til Suunto Spartan tilsluttes en Bluetooth 4.0 pulsmåler, som udover at give pulsmåling under træning over vand, også kan måle og registrere pulsen under svømning. Når snakken falder på svømning, så har Suunto Spartan også en avanceret svømmeprofil, der kan give distance, tempo, SWOLF, stilarter og meget mere.

  (© Pulsure.dk 2017) 

 • Bedømmelser 4 item(s)

  Stilrent og fedt ur med flot touch skærm og præcis GPS
  Lidt om brugeren:
  Lars 36 år, Sales Manager, Orienteringsløber, Marathonløber, Trailløber, Bjergbestiger, Adventurer. Meget alsidig sportsmand, hvorfor udstyret gerne skal fungere til perfektion

  Suunto Spartan Sport Wrist HR
  Udkommet sammen med de andre i Suuntos nye serie af GPS sportsure.
  Det er mit indtryk at man hos Suunto forsøger at lave ure til alle typer atleter, dette ur er perfekt for multiatleten og landevejs-løb. Hvor GPS egenskaber og præcise målinger på træning, såvel som konkurrence, gør sig gældende.
  Urets design er meget stilrent og glat. Og farve-touch skærmen får virkelig uret til at fremstå eksklusivt. I min optik kan uret bruges til til både jakkesæt og løbetøj. Smart funktioner er efterhånden en integreret del af de fleste sportsure. Jeg har prøvet en del forskellige smart-ure indtil videre og vil faktisk mene at dette er en af de bedre eksempler på hvordan det skal gøres. Man får bl.a. Muligheden for at læse hele den besked man får ”under mødet” i stedet for kun den første linie.
  Man kan ret enkelt ligge nye ruter ind på uret via Movescount hvor der også findes mange gode funktioner til træning og måling af kroppens data.
  Suunto er kendt for deres enormt præcise GPS målinger, jeg har testet uret mange gange på den samme rute i al salgs vejr og det afviger ikke mange meter. Det er jeg meget imponeret over. Hvis jeg lige skal pille en feature ud som jeg har besøgt flere gange og tror at mange ville kunne få glæde af, ville det være intervaltræningsfunktionen. Man kan via movescount (eller direkte på uret), finde flere forskellige typer af intervaller, og herfra er det bare at sætte det i gang og følge uret. Så får du den rette træning med de rette pauser. Og som sagt uhyggeligt præcist. Og farer man vild under løbeturen fordi man ikke fik lagt en rute ud på uret inden, kan man altid finde tilbage til start via ”tilbage til start” funktionen.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 10/10/2017)
  Fint ur med en super fed skærm
  De fysiske dimensioner:
  Det første indtryk af uret, er at det umiddelbart er stort og virker lidt klodset. Da jeg tager det ud af pakken, kan man mærke tyngden af de 75 gram, som umiddelbart er i den tunge ende.
  Da uret tændes og sættes på håndleddet, er følelsen dog en anden. Remmen er super flexibel og lækker, skærmen er stor og flot, hvilket gør at størrelsen pludselig giver rigtig god mening. Men man skal være indstillet på, at det ikke er et ur som du ”glemmer” at du har på. Særligt med mine forholdsvis tynde håndled, kan det se lidt voldsomt ud. Især hvis man påtænker at bruge det som hverdagsur.
  Den optiske pulsmåler er næsten helt integreret i uret, men ”buler” en smule ud. Under aktivitet (hvor man helst skal stramme uret godt til for bedst måling) kan det godt mærkes at den er der og være en smule generende. Til hverdagsbrug har jeg ikke bemærket den.
  Skærmen er helt klart den største optur i de fysiske dimensioner. Som nævnt ovenfor er stor men også flot og brugbar. Det virker bevidst at Suunto har prioriteret at lave en stor fed skærm, og ikke haft fokus på at gøre det kompakt og let. Jeg har oplevet at den viser klare farver under alle lysforhold. Touchfunktionen i skærmen synes jeg er overflødig, da man sagtens ville kunne betjene uret blot ved brug af knapper. Under aktivitet, vil jeg altid mene det er federe at skulle ramme en knap end at lave et korrekt swipe, men det er jo meget subjektivt.
  Når det så er sagt, har jeg oplevet at touchskærmen fungerer upåklageligt, under alle forhold. Særligt med regn, har jeg haft udfordringer med min cykelcomputers touchskærm, men det har jeg ikke oplevet her. Jeg har heller ikke oplevet at få trykket eller ramt noget uden det var meningen.

  Selve brugen af uret:
  Uret er nemt at komme i gang med, uanset om du før har haft et sportsur i hænderne. Der er forudindstillet 80 sportstilstande(!). Alt fra de gængse løb, cykling og svøm i forskellige udgaver, til klatring, heppekor og paragliding. Alle disse sportstilstande skal konfigureres online, og kan ikke gøres på uret.
  Man opretter en kortliste, med de sportstilstande man bruger mest, på den måde bliver man på ingen måde generet af, at der er 80 at vælge imellem.
  Der er gode tilpasningsmuligheder, i forhold til at bruge det store display i træningen. Det er super fedt at man kan se så meget data på en god måde.

  Til brug i træning virker softwaren på mange punkter mangelfuld. Der er i mine øjne mange ”børnesygdomme”. Mindre ting som fx at man ikke kan afslutte en aktivitet når den autopauser, så skal man starte og stoppe igen. Suunto har også lavet en interval funktion, som er et super fedt setup og visning på uret, men man kan kun benytte det med forudindstillede intervaller og ikke når man bare laver en runde i en træning. Det ville jeg ellers finde meget mere brugbart. Sådan er der flere(og måske ubetydelige) småting som jeg finder irriterende og ikke gennemtænkt.
  Af større mangler, er muligheden for at definere specifikke pulszoner for hver aktivitet, samt se pulszoner under træning. Det samme er gældende for wattzoner.
  Det er for mig meget essentielt for den seriøse atlet og et decideret selvmål fra Suunto.
  Jeg har nogle gange oplevet, at uret går ud under aktivitet, selvom det har skrevet 25-35% strøm tilbage.
  Ovenstående er som sagt software-specifikke mangler, og kan jo blive ordnet i fremtidige opdateringer. Jeg har før læst/fået fortalt at Suunto har det med at sende produkter på markedet, med ikke gennemtestet software, dette kunne virke til at være tilfældet her.

  Det optiske pulsmåler, var noget af det jeg var mest spændt på at teste.
  Til hverdagsbrug, virker det rigtig smart. Kombinationen mellem at få målt puls igennem døgnet, og alt andet data du indtaster, bør det udgøre en ret nøjagtig aktivitets/forbrændingstracker. Det er selvfølgelig en forudsætning, at pulsmålingen er valid, hvilket er svært at undersøge. Mit umiddelbare indtryk og egne målinger af hvilepuls stemmer godt overens med hvad uret fortæller mig.

  Under aktivitet er den optiske pulsmåler ikke brugbar for mig. Den måler generelt ikke præcist nok, og særligt udsvingene er for markante.
  På roligere ture, er udsving mindre markante, men stadig til stede.
  Som eksempel løb jeg under CPH Half med 2 ure, Suunto målte en gennemsnitspuls på 181 og det andet ur målte 187. Max puls målte de henholdsvis 197 og 196. Særligt udsvingene i den lave ende, var store på Suunto. Gennemsnittet efter endt tur, er måske acceptabelt for nogen, men udsvingene/udfaldene er store under selve aktiviteten.

  Det kommer selvfølgelig an på behov. Træner man som mig specifikt efter pulszoner, er det ubrugeligt – men synes man bare, det er sjovt at se hvor man cirka ligger i puls, dækker den optiske måler behovet rigtig fint.
  Ovenstående er bedømt på brug under løb. Under cykling har jeg oplevet at måleren er endnu mere upålidelig – i mine øjne er det klart, da ens håndled har flere forskellige og lidt mærkelige positioner når man holder på et styr.
  Jeg vil klart anbefale at man tilkøber et pulsbælte, for at få det fulde udbytte af uret. Jeg har selv benyttet pulsbælte, og det fungerer perfekt.

  GPS signalet i uret virker bare. Det finder hurtigt signal og justerer rigtig fint tempo/hastighed undervejs. Jeg har holdt det op mod andet sportsur og cykelcomputer, og her er målingerne stort set identiske.


  Konklusion:
  Alt i alt er Suunto Spartan Sport Wrist HR et fint ur med en super fed skærm, men som jeg ikke falder helt på røven over. Jeg synes det er et ret stort ur, og vil mene man skal overveje dette, især hvis man har lidt tyndere håndled og/eller skal bruge det til hverdag.
  Det er min holdning at uret (med den nuværende software) er perfekt til bredden og den almindelige motionist. Er man seriøs atlet/supermotionist, vil jeg ikke mene at man skal vælge dette ur.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 10/10/2017)
  Suunto Spartan Sport WHR - It’s a keeper..
  Jeg har de sidste par måneder haft mulighed for at afprøve (læs: nørde) lidt med dette ur (Suunto).
  Det var med en vis skepsis og nysgerrighed, at jeg modtog uret – dels er jeg vant til et træningsur og ikke hverdagsur, dels er mit vante ur af anden fabrikat af lidt ældre dato, som jeg er meget tilfreds med.

  Der var nogle features, som jeg var spændt på at få testet; brugervenlighed og tilvænning (især når Suunto er ukendt for mig), nøjagtigheden i pulsmålingen med optisk pulsmåling, touch-skærmens anvendelighed – især testet på dansk vejr; svedige hænder, våd skærm, handsker. Til sidst var jeg spændt på urets evne til at finde satellitter hurtigt – især i skov, hvor mit nuværende kan drille lidt.

  Som en rigtig mand, skulle jeg teste brugervenlighed – dvs. uden manuel. Uret fremstår enkelt og stilfuldt i design og med 3 knapper på siden til at gå til. Super-let at sætte op med dansk i displayet - og så bare i gang. Jeg fik downloadet app’en Suunto Movescount, sat ur op og parret med mobil uden problemer via bluetooth.

  Jeg er ikke vant til et hverdagsur, men med urets muligheder som aktivitetstracker ville jeg prøve denne funktion også. Den er ret vanedannende på den front; puls, skridt, distance og forbrænding. Dog var det lidt en udfordring – ikke at blive distraheret, når beskeder på telefonen kunne ses på uret, dog kunne det let slås fra.

  Den optiske pulsmåling var jeg spændt på og ville teste det mod mit nuværende (pulsbælte). Jeg testede det ved hverdagsaktiviteter, løb (asfalt og trail) og spinning. Ville gerne have testet det i vand, men nåede det ikke. De målte overraskende ens. Jeg strammede Suunto lidt om håndleddet, for at sikre optimale betingelser, så positiv ting, hvis man træner efter puls, at kunne slippe for pulsbælte.

  En feature som touch-skærm er ny for mig (på et ur ), og jeg ville udfordre sensitiviteten; hvorvidt det skiftede skærmbillede konstant – samt i forskelligt vejrlig. Dels virker skærmen virkelige slidstærk i forhold til ridser, dels er jeg meget imponeret over, at det reagerede præcist uanset om uret var vådt, jeg havde våde og svedige hænder – eller handsker på (cykelhandsker med grip på fingrene). Det reagerede heller ikke ’autonomt’ ved berøring med tøj og lignende.

  Fra jeg trykker ’start’ på uret til at pulsen er fundet og ikke mindst satellitter. Jeg er vant til at skulle gå lidt rundt og der kan gå flere minutter. Suunto finder det ret hurtigt – både i by og skov, hvor jeg har testet det.

  Suunto har rigtig mange features – både som seriøst træningsur og kombineret hverdags-og aktivitetstracker. Jeg måtte bladre i manualen for at se alle de andre muligheder i uret af nysgerrighed. Når en aktivitet er overført er der rigtig meget data at analysere og nørde med; træningszoner, højdekurver, interval-omgange, VO2 (estimeret), restitutionstid, kort over turen og meget mere.
  Jeg har løbet et par maraton med uret og trods urets mange muligheder forbedrede jeg ikke min PR på et par uger ;-), men er sikker på at det ville være en aktiv medspiller i vejen dertil over tid. Jeg skal tilbage til Tri igen og ser dette ur som en rigtig vigtig del af både træning og races.

  Det er et virkelig kvalitetsur, hvor man får meget for pengene. Er du ikke vant til Suunto skal du ikke tøve med at anskaffe ét, for det er lige til at gå til. Det er let at gøre personligt. At bruge det ’kun’ som aktivitetstracker er overkill – men leg med multisportsfunktionerne og i de forskellige træningsopsætninger der er tilgængelige, og lad dig inspirere til en anderledes træningsform.

  It’s a keeper – og det er på ønskelisten til jul.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 09/10/2017)
  Spartan Sport WHR egner sig til alle
  Jeg har haft fornøjelsen af at prøve dette ur i en periode.

  Lige så snart man åbner æsken ser man det er et rigtig lækkert ur. Det er super flot, lækkert design, føltes solidt og sidder rigtig godt på håndleddet.

  Jeg har brugt sportsur i nogen år nu, og er vant til at have ur på armen.

  Dette ur sidder rigtig godt, og remmen er dejlig blød. Da der er pulssensor indbygget i uret, sætter jeg det lidt strammere end normalt, men det kunne knapt bemærkes og der var ikke irritation.
  Det er også et meget let ur. Størrelsen er lige præcis som det skal være. Der er en tydelig oplyst skærm, også ude i solen er det ingen problem at se hvad der står på skærmen.

  Det er et rigtig brugervenligt ur og det er meget nemt at sætte op. Selvom man ikke har haft et ur af denne type før, er det lige ud af landevejen. Det guider en hele vejen, og alt kan laves om igen.

  Der var heller ingen problemer med at få downloadet Suunto Movescount appen og få forbindelse mellem mobil og ur.

  Når det er sat op er det lige til at tage på og bruge med det samme.

  Jeg har brugt det til aktivitetstracker og som løbe ur. Jeg har ikke samlignet puls med noget andet samtidig, men ud fra mig selv virker det til at være meget præcist.

  Løber man interval løb, kan man med få tryk inden start sætte sine intervaller op og starte dem når man er varmet op.

  Når man trykker start er det hurtigt til at finde satellitter og registrer pulsen.
  Under løbeturene sidder uret rigtig godt, og jeg oplevede ikke nogen udfald på gps eller puls.

  Efter aktiviteten er slut overføres data fra ur til app gennem Bluetooth. Dette tager ikke mange øjeblikke, og så kan man se rigtig meget data på appen. Man kan selvfølgelig også se alle relevante oplysninger om turen på selve uret, men mere detaljeret på appen.

  Vil man rigtig nørde sine tal, kan man logge på Movescount.com. Der ser du alt data fra turen såsom, stigning meter op/ned, hvor meget tid man har været i sine forskellige trænings zoner, sine interval omgamge, estimeret Vo2, restitution tid, kort over turen og meget meget mere.

  På hjemmesiden kan man også selv sætte sine egen skærme op som man vil have vist under en tur. Dette gøres også nemt, men som uret kommer har man alle relevante data fordelt på flere sider på uret. Jeg havde ikke selv behov for at fjerne/tilføje noget.

  Bruger man Strava, Training Peaks eller andre trænings apps, kan der nemt oprettes forbindelse, så når du uploader træningen kommer data automatisk videre til de andre apps. Super smart.

  Alt i alt et rigtig godt ur, som ikke kun egner sig til løbere. Det er rigtig rigtig mange sports profiler man kan vælge.
  Roning, cykling, skiløb, spinning, crossløb, løbebånd, rulleskøjter, svømning, triatlon. Dette er bare nogen af mulighederne.

  Det egner sig til alle. Har man ikke haft et ur i denne klasse før, skal man ikke være bange for at kaste sig over det, det er nemt at komme igang med.

  Og det er ikke kun et multisportsur, men også et rigtig flot aktivitetstracker hvor man kan holde øje med puls, skridt, distance og forbrænding 24/7. Jeg havde selv mit på konstant.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 12/09/2017)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Suunto Spartan Sport Wrist HR

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Gennerelle funktioner

  • Bezel materiale: Rustfri stål
  • Optisk pulsmåler: ja
  • Skærm: Mineral krystalglas
  • Urkasse: Polyamide
  • Urrem: Silicone
  • Vægt: 74 g
  • Watch faces: Ja 
  • Touchskærmslås: Ja          
  • Touch display: Ja                
  • Farvedisplay: Ja
  • Vandtæthed: 100 m (according to ISO 6425) 10 dykkemeter
  • Batteri indikator: Procentvis/ ikon
  • Batteritype: Genopladeligt lithium-ion batteri
  • Firmware opgraderes: Ja      
  • Tid: 2 tidszoner, GPS indstillet tid 
  • Alarm: 1 daglig alarm   
  • Stopursfunktion: Ja            
  • Vibrations alarm: Ja       
  • Sprog: EN, CS, DA, DE, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PL, PT, RU, SV, ZH i
  • Baggrundslys: LED, kan indstilles skarphed
  • Skærmlås: Ja
  • Display type: matrix
  • Display opløsning: 320 x 300
  • Metrisk og Britisk måle enheder: Ja 
  • Automatisk dagslys sparefunktion: Ja           
  • Batteitid: Uden GPS slået til op til 10 dage

   Fysiske specifikationer:

  • Arbejdstemperatur: -20° C to +60° C / -5° F to +140° F
  • Opbevaringstemperatur: -30° C to +60° C / -22° F to +140° F
  • Temperatur ved opladning: 0° C to +35° C / +32° F to +95° F

   Kompas

  • 3D kompas – tilt kompenseret, cardinal retning, declinations instilling, guidet kalibrering, retning i grader, nord-syd indikator og pejlretning

   Tilslutning

  • Tilslutning mellem enheder: Bluetooth Smart
  • Smartphone tilslutning: IPhone, Android
  • Kombatibel med Suunto Movescount: Ja   
  • Kombatibel med Suunto Movescount App: Ja               
  • Smart notifikationer på uret: Ja med Suunto Movescount App   
  • Dele moves til sociale medier via Suunto Movescount: Ja              
  • Rate moves og kommenterer: Ja           
  • Følge andre brugere og give feedback på moves: Ja    
  • Lave gruppe events man kan deltage i: Ja
  • Billeder med ur data: Ja med Suunto Movescount App

   OUTDOOR FUNKTIONER

   GPS TRACKING & NAVIGATION

  • AppleMaps & Mapbox in iOS mobile and MapBox & Google Maps & Amap in Android: Ja           
  • Sattelit systems: GPS, GLONASS
  • GPS optagelse:Bedst, Good, OK
  • Coordinate systems: WGS84 Hd.d°
  • Waypoint og rute navigation: Ja  
  • Zoom i navigation: Ja
  • Auto zoom: Ja       
  • Antal Points of Interest (POIs): 250
  • Breadcrumb spor: Ja             
  • Route planning with altitude profile: Ja på Movescount
  • Heatmap baseret rute planlægning: Ja           
  • Visning af heatmaps på mobil app: Ja 
  • Route planlægning med heatmaps: ja bade på mobil og web              
  • Personligt rute bibliotek på Movescount samt mobil: Ja        
  • Bruge andre Movescount brugeres ruter: Ja       
  • GPS rute analyse på mobil og web: Ja  
  • Battery life (GPS aktiveret): 10 timer med 1 sec fix, 16 timer med 10 sec fix, 40 timer med 60 sec fix.

  ALTIMETER

  • GPS højdemåler: Ja
  • Total op/nedstigning: GPS baseret
  • Optagelsesinterval: 1sec
  • Interval: 1 m
  • Rækkevidde: -500 - 9999 m 

   PULSMÅLING (Optisk pulsmåler)

  • RR-interval
  • Puls i slag i minuttet
  • Pulsen i % af maxpuls
  • Pulsmåling ved svømning - ja, med Suunto Smart Sensor
  • Real-time gennemsnitlige og maxpuls
  • Pulsgrænse
  • Pulszoner
  • EPOC & V02 max værdier
  • Pulsgraf i realtid
  • Kalorier
  • Peak Training Effect
  • Recovery tid
  • Real time EPOC
  • Logning i 1 eller 10 sek. Intervaller

   TRÆNING/SPORTSFUNKTIONER

  • Hastighed og distance: Ja
  • GPS hastighed og distance: Ja integreret
  • Foot POD understøttelse: ja Bluetooth smart
  • Bike POD understøttelse: ja Bluetooth smart
  • Distance baserede autolaps: Ja
  • Logning i 1 eller 10 sec. Intervaller

   TRÆNING, PLANLÆGNING & ANALYSE

  • Chrono
  • Omgange > 1000
  • Autopause
  • Automatisk scrolning mellem motion-skærme
  • Hukommelse indikator
  • Hastighed og pulsbaseret vejledning under træning
  • Interval timere
  • Workout Planner i Suunto Movescount app
  • Aktivitetsbaseret restitutionstid
  • Søvn recovery-test (Firstbeat ™)
  • Quick recovery-test (Firstbeat ™)
  • Aktivitet overvågning
  • Træningsplaner downloades fra Movescount
  • Log resumé på uret med omgangs-detaljer
  • Tilpasbare sportsindstillinger - 10 funktioner / 8 skærme pr. funktion
  • Træningsanalyse
  • Træningslogbog med historie og billede support
  • GPS track analyse
  • Kompatibel med online sports fællesskaber I Strava, TrainingPeaks, MapMyFitness og andre

   MULTISPORT

  • Skift sport-mode under træning
  • Forudkonfigurerede multisport tilstande
  • Multisport øvelse - oversigt
  • Før-analyse af multisport øvelse

   LØB

  • Tempo
  • Suunto FusedSpeed™ 
  • Performance (Firstbeat™)
  • Gennemsnitlig tempo i realtid
  • Løb kadence ur eller Foot POD
  • Foot POD kalibrering manuel eller GPS
  • Gennemsnitlig skridtlængde
  • Ghost Runner ja ** I
  • Marathon slut-tid estimator
  • Omgange sammenligninger pr. kilometer
  • Wattmåling med Stryd sensor*

   CYKLING

  • Hastighed
  • Gennemsnitshastighed i realtid
  • Multi Bike POD understøttelse*
  • Cadence POD support*
  • Stigning i realtid
  • Watt, gennemsnitlige og maksimal (med wattmåler)* 
  • Watt 3s, 10s, 30s (med wattmåler)*
  • Cykel Lap og Lap Maximum Power (med wattmåler)*
  • Wattfordeling og grafer (med wattmåler)*
  • Peak Power kurve  (med wattmåler)*
  • Normaliseret Power (Suunto Apps / TM af Training Peaks)
  • Luftmodstand i realtid (med wattmåler)*
  • *Bluetooth Smart


  SVØMNING

  • Pool tempo og distance
  • Openwater tempo og distance
  • pulsmåling ved svømning - med Suunto Smart Sensor
  • Tid i vandet, længde, lap, i alt
  • Kadence, antal armtag og svømmeform
  • Stilart registrering med personlig stil tilretning
  • Armtags effektivitet (swolf)
  • Automatiske intervaller
  • Dynamisk omgangstids-tabel med antal tag, tempo og varighed

   HVILE OG RESTITUTION

  • Aktivitetsbaseret restitutionstid
  • Daglig indsigt (race, træning, aktiv restitution og hvile) på ur og app   

   FREMSKRIDT

  • Personlige rekorder i forhold til aldersgruppe på Movescount
  • Personlige rekorder på ur
  • Fremskridt, analyser og sammenligninger på Movescount

   SPORTSTILSTANDE

  • Lav selv dine egene sportstilstande og displays
  • Grafiske visninger i sportstilstande, grafer, diagrammer, kurver.
  • Måleparametre på uret: 150 (temperatur, højde, fart, pace, vo2, puls, EPOC, watt, kadence, armtag og mange flere)
  • Display i sportstilstand:1-7 felter
  • Pre installerede sportstilstande i uret: mere end 80
  • Sports specifikke tilstande: (race, interval og lang træning)
  (© Pulsure.dk 2017) 

               

  SKU: SS022662000-kon – EAN: 6417084202673
 • Detaljer

  • 1 Stk Suunto Spartan Sport Wrist HR den valgte farve
  • 1 stk. Suunto Spartan PowerCable
  • Lader og dataoverførsel (via USB)
  • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk) 

   (© Pulsure.dk 2017)