Suunto 7 | Sportsur og smartwatch kombineret


SUUNTO 7

Det kan være svært at balancere sport, fritid og arbejde i en travl hverdag. Derfor har Suunto prioriteret at lave et ur, som er skræddersyet til det hele, og altid er klar, når du er. Suunto 7 er den perfekte kombination af hverdagsur og sportsur. Det er det første Suunto ur, som kombinerer de velkendte sportsfunktioner fra Suunto med offline kort over hele verden og fede smartwatch-funktioner fra Google Wear OS platformen*. *Suunto 7 fungerer både med iOS og Android telefoner.


TRACK DIN TRÆNING

Med ét enkelt tryk på en knap, har du adgang til over 70 forskellige sportsmodes, GPS og håndledsbaseret pulsmålinger. Når du er kommet i mål, deler uret automatisk dine træningsdata på din foretrukne platform; Suunto app, Strava, Endomondo eller TrainingPeaks. Detaljeret træningsdata hjælper dig til at træne smartere, og muligheden for at styre musik direkte på uret, gør det hele til en leg.


GÅ PÅ OPDAGELSE MED SUUNTO 7

Oplev verdenen omkring med de gratis offline kort på Suunto 7 uret. Kortet er aldrig længere end ét swipe væk under træning og viser en høj detaljegrad om terræn, trails og højdekonturer. Det innovative Heat Map viser dig de mest populære ruter for 15 sportsgrene, herunder løb, trailløb og cykling. Offline heatmaps vil altid blive downloadet automatisk, når dit ur er tilsluttet Wi-Fi, eller man kan selv vælge hvilke områder, man vil downloade kort fra. På den måde kan man altid træne på de mest populære og bedste ruter, uanset hvor i verden man er.


GØR DIN HVERDAG LETTERE

Når du ikke træner, har du brug for et smartwatch, som gør din hverdag lettere, fra et brand du kan stole på. Suunto 7 er det første sportsur med en smartwatch platform fra Google Wear OS. Få informationer fra dine favorit-apps, tjek din kalender, læs dine beskeder og hold styr på dine opkald - alt sammen direkte fra uret. Google Pay lader dig betale let, sikkert og kontaktløst, Google Fit holder styr på al aktivitetsdata og Google Assistants hjælp står altid til rådighed sammen med tusindvis af Google Play apps.


TESTET HOLDBARHED TIL ALLE SLAGS EVENTYR

Suunto 7 er designet og testet i Finland, for at opnå den kvalitet, som Suunto i mange har været kendt og respekteret for. Uret er testet i sne, mudder og regn og har været udsat for slag, stød og vand. Suunto 7 har fysiske knapper, så det kan betjenes under alle forhold, og det krystalklare display med flotte farver og stærkt Gorilla Glass, gør det nemt altid at aflæse. Urets batterilevetid lader dig bruge det op til 48 timer som smartwatch og 12 timer med GPS aktiveret.


SUUNTO 7 BLIVER BEDRE HVER DAG

Automatisk forbindelse til wifi og opdateringer, sikrer at du altid er up to date, og uret har de nyeste funktioner. Du kan nemt skifte watchfaces og urskiver på uret for at give det dit eget personlige udtryk og med en let udskiftelig rem, kan du hurtigt give uret nyt liv.

cta