Quadlock - Montering til iPhones og Android
Quad Lock er en innovativ australsk producent af smartphone holdere og montering til sport, herunder løb og cykling. Virksomheden startede som et Kickstarter projekt i 2011, hvor det lykkedes de to stifere at indsamle 41.000 dollars i løbet af 
6 uger, hvorefter produktionen kunne starte. 
Quad Lock er lavet med målet om at gøre det nemmere og mere sikkert at løbe og cykle mens man bruger sin telefon. Det kan både være til at bruge navigation eller en trænings app som Endomondo eller Strava på cyklen, eller det kan være til at høre musik eller løbe med Endomondo på løbeturen.
Det første Quad Lock produkt nogensinde var en cykelmontering til den første version af iPhone. Det særlige ved Quad Lock monteringer er, at selve monteringen er en fast del af coveret som følger med, så den sidder meget godt fast og samtidig beskytter telefonen mod slag. 

I dag er Quad Locks produktportefølje blevet meget større end den oprindelige cykelmontering og omfatter både cykel mounts til stort set alle slags smartphones, armbånd til løb, wall mounts, monteringer til bilen, vandtætte covers og meget mere. 

Bestsellers

De bedst sælgende produkter fra Quad Lock er stadig montering til cykling, nærmere bestemt Quad-Lock Universal Bike Kit V. 2, som gør det muligt at montere en hvilken som helst smartphone på cyklen, ved at bruge et eksisterende cover eller bare telefonen alene. Quad Lock Bike Kit Iphone 6 og 7 og Iphone 6 og 7 PLUS er også blandt de bedst sælgende produkter - der får man det specielle Quad Lock iPhone cover med i pakken, som har selve monteringen fastgjort på bagsiden. 

Til løberen er de mest populære produkter Quad Lock Run kit til Iphone 6 og Iphone 7, samt Quad Lock Sports Armband til dem som har et Quad Lock cover i forvejen. 

Har du spørgsmål til vore Quad Lock udvalg, har du set det billigere hos en anden dansk forhandler eller savner du en specifik vare i vores sortiment, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074 eller skrive en mail til salg@pulsure.dk, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at hjælpe dig! 

Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

Quadlock - montering til smartphones

 
Tilbehør til Smartphones Quad Lock til cykling Quad-Lock holdere Quad-Lock til iPhone
       
       

 (© Pulsure.dk 2017)