Tour De France 2018 - Etape 9

Tour De France 2019 

Etape 9 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

Det er Frankrigs nationaldag, Bastilledagen og etapen ligger op til, at et udbrud får lov at holde hjem. Det er guf for alle de udbrudsivrige franksmænd, men etapen ligger også godt til et par danskere, herunder Michael Valgren, Mads Würtz og Magnus Cort. Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor:

Hvilken placering får Magnus Cort på etapen?

Etapen på den franske nationaldag, Bastilledagen, er næsten altid skræddersyet til, at et udbrud kan holde hjem. Denne 9. etape er ikke nogen undtagelse. Etapen er kuperet hele vejen, men der er ikke nogle voldsomt hårde stigninger, som kan rykke rundt på klassementet. Det er derfor meget sandsynligt, at et udbrud bestående af en del franske ryttere, og andre ryttere som ikke er farlige for klassemtet, får lov at afgøre etapesejren mellem sig. Set med danske briller skal vi kaste vores forhåbninger mod Michael Valgren, Kasper Asgren, Søren Kragh, Mads Würtz og ikke mindst Magnus Cort som vandt en flot etapesejr sidste år efter et udbrud. 

 

Magnus Corts chancer
Det er utroligt svært at spå om Corts placering, da det jo afhænger af, om han kommer med i udbruddet eller ej. Det er en god etape for ham, men han skal både have viljen, styrken og heldet til at ramme det afgørende udbrud. Der er naturligvis også en overhængende fare for, at Cort bliver sat til at passe på Fuglsang hele dagen. 
Magnus Cort døjer også stadig med sin lillefinger, som han brækkede tidligere i løbet, og det er derfor tvivlsomt, at han har lyst til at sidde ude foran feltet og lide endnu mere hele dagen. Vi tror på, at Fuglsangs klassement er så vigtigt for Astana, at Cort ikke får lov til at stikke af sted i udbrud, og derfor kommer til at passe på Fuglsang hele dagen. Vi tror derfor, at han kommer ind sammen med resten af feltet uden at spurte om placeringerne. 

Pulsure.dks bud på Magnus Corts placering: 107

Dagens præmie: Garmin Edge 820 Bundle
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om en Garmin Edge 820 Bundle cykelcomputer. 

Edge 820 er en super lækker cykelcomputer med touchskærm, europakort, navigation og en overskuelig visning af masser data! Edge 820 er en perfekt cykelcomputer til licensryttere så vel som motionister, da den kan det hele! 
I denne Bundle pakke medfølger desuden pulsbælte, speedsensor og kadencesensor. 

Se og køb Garmin Edge 820 her: