Tour De France 2018 - Etape 6

Tour De France 2019 

Etape 6 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

6. etape byder på den første rigtigt hårde bjergafslutning med mål på toppen af en hård kategori 1 stigning. Det er det første store slag blandt klassementsrytterne, så det bliver naturligvis meget spændende at se, hvordan Jakob Fuglsang klarer dagen. Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor:

Hvilken placering får Jakob Fuglsang på etapen?

Dagens etape er relativ kort, men byder på hele 6 hårde stigninger, så det bliver en ekstemt intensiv etape. Den afsluttende Le Planche Des Belles Filles stigning har været brugt som etapeafslutning tre gange i Tour de France i nyere tid, og to ud af tre gange har etapevinderen også vundet løbet samlet samme år (Nibali i 2014 og Chris Froome i 2012). I år er den afsluttemde stigning blevet forlænget med en kilometer på grusvej med stigningsprocenter på helt op til 24%. Denne etape er rent guf for klassementsrytterne og de bedste klatrere, så forhåbentlig ser vi det første store slag om klassementet her. 

 

Jakob Fuglsangs chancer
Der er både ting, som taler for og imod Fuglsangs vinderchancer på dagens etape. Hvis vi starter med de gode ting, har Fuglsang haft sit livs bedste sæson indtil videre. Etapens afslutning passer ham faktisk rigtigt godt. Han har vist i forårets grusvejs-klasikker, Strade Bianche, at han er rigtig god til at køre på stigninger med grusvej ved at blive nr. 2, kun slået af Alaphilippe. Han har vist, at han kan følge med, og i nogle tilfælde køre fra, de bedste ryttere i verden, når det går op ad. 
Det som taler imod Fuglsangs chancer på dagens etape er, at han tidligere år er faldet helt igennem på Tourens første bjergetape. De bedste klassementsryttere er altid i 100% topform, når det er Touren, så det bliver spændende at se, om Jakob har kunne bygge på sin gode form fra foråret. 
Det er også stadig lidt uvist hvor meget Fuglsangs styrt på 1. etape påvirker ham.
Vi tror på, at Fuglsang følger med favoritterne, men han får svært ved at køre fra de helt skarpe afsluttere som Egan Bernal, Alejandro Valverde, Adam Yates, Geraint Thomas mf. 

Pulsure.dks bud på Jakob Fuglsangs placering: 7

Dagens præmie: Garmin Fenix 5S Sapphire, Fenix 5 Sapphire eller Fenix 5X Sapphire
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et valgfrit Garmin Fenix 5 Sapphire ur. Vinderen kan således vælge imellem de tre størrelse: 5S (42 mm.), 5(47 mm.) og 5X (51 mm.). 

Fenix 5 Sapphire urene er blandt Garmins topmodeller. Det er high-end multisportsure, som kan bruges til alt fra triathlon, løb og cykling til skiløb, trekking, svømning og golf. Urene er utroligt holdbare, har ridsefast glas og et råt udseende, som også egner sig perfekt som hverdagsur. 

Se og køb Garmin Fenix 5S/5/5X Sapphire her: