Tour De France 2018 - Etape 21

Tour De France 2019 

Etape 21 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

Sidste etape i Tour de France 2019 byder på paradekørsel igennem Paris og den afsluttende drabelige sprinterduel på Champs-Élysées; hvis ikke en lykkeridder har held med at køre alene hjem til etapesejr.  Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor: 

Hvem vinder etapen?

Den sidste etape i Tour de France byder på traditionel parakørsel i behageligt tempo, indtil feltet rammer Paris, hvor løbet givet frit og sprinterholdene forsøger at holde feltet samlet til en sidste stor massespurt. Det lykkedes sjældent udbryderne at holde feltet bag sig på Champs-Élysées, for en spurtsejr på netop denne etape er blandt de mest prestigefyldte for en rigtig sprinter. 

 

Favoritterne:
Vi tror helt klart at dagens vinder skal findes blandt sprinterne, da det er ekstremt sjældent, at et udbrud har held med at køre hjem til sejr på Champs-Élysées. 
De hurtigste sprintere i dette års Tour har vist sig at være Caleb Ewan, Dylan Groenewegen og Elia Viviani. Viviani og Groenewegen har vundet en etape hver, men Caleb Ewan har vundet to etaper. Netop Caleb Ewan har vundet de to seneste sprinterafslutninger på 11. og 16. etape, så han har altså vist sig at være hurtigst langt henne i løbet. Derfor tror vi også, at han trækker det længste strå på sidste etape. 
Dylan Groenewegen er dagens joker, da han før har vundet på Champs-Élysées, og han er ekspert i disse store boulevard-spurter på helt flad vej.

Pulsure.dks vinderbud: Caleb Ewan

Pulsure.dks joker: Dylan Groenewegen

Dagens præmie: Garmin Vector 3
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et sæt Garmin Vector 3 wattpedaler.

Vi har gemt det bedste til sidst, og udlodder den største præmie i år på sidste etape. Garmin Vector 3 er et sæt pedaler med indbygget wattmåler i både højre og venstre pedal. Vector 3 giver noget af de bedste, mest præcise og mest avancerede data på markedet for wattmålere. Udover selve wattmålingen med en imponerende præcision på +/- 1%, registrerer Vector 3 også Cycling Dynamics data som eksempelvis højre/venstre balance, power phase pg cycling position. 

Se og køb Garmin Vector 3 her: