Tour De France 2018 - Etape 20

Tour De France 2019 

Etape 20 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

20. etape er en kort, men voldsomt hård etape, som slutter med 33 km. lang stigning op til skisportsstedet Val Thorens. Den 130 km. lange etape byder på hele 4450 højdemeter!  Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor: 

Hvad bliver gennemsnitsfarten for vinderen af etapen?

Tour de France bliver afgjort på dagens etape. Det er den sidste hårde etape inden den obligatoriske runde på Champs-Élysées i morgen, og det er en meget spændende etape, som potentielt kan skabe store ændringer i klassementet. 
Det er en relativ kort etape, som vil blive kørt for fuld udblæsning fra den første kilometer. På trods af den korte distance, skal rytterne forcere hele 4450 højdemeter! Det bliver en voldsomt hård etape, men formentlig også én af de etaper med lavest gennemsnitshastighed i årets Tour. 

 

Gennemsnitsfarten
For at få et bud på dagens gennemsnitsfart, kan man prøve at kigge på nogle af de tidligere etaper i årets Tour med bjergafslutninger og sammenholde det med Tourens officielle tidsplaner. 
på 6. etape, som var en hård bjergetape, var den forventede gennemsnitsfart 37 km/t, men den blev "kun" kørt med 35,7 km/t - altså lidt langsommere end forventet. Den næste hårde bjergafslutning på 14. etape var forventet blive kørt med 36 km/t, men blev kørt med 34,9 km/t - også lidt langsommere. Den hårde 15. etape blev derimod kørt med hele 38,6 km/t, hvilket var 3,8 km/t hurtigere end forventet. 

Etapens forventede gennemsnitsfart er 33 km/t, men selvom de tidligere bjergetaper er blevet kørt lidt langsommere end forventet, tror vi, at etapens korte distance betyder, at der bliver holdt en høj fart hele dagen. 

Pulsure.dks bud på gennemsnitsfarten for vinderen af etapen: 34,5 km/t

Dagens præmie: Garmin Forerunner 935
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et Garmin Forerunner 935 ur.

Garmin Forerunner 935 er et high-end multisportsur, som kan bruges til alt fra løb, cykling, svømning og samlet triathlon til fitness, golf og skiløb. Uret er lavet i letvægtsmaterialer, men har stadig en utrolig lang batterilevetid på 24 timer og et flot farvedisplay. Med indbygget optisk pulsmåler, meget præcis GPS og barometrisk højdemåler er man altid sikker på at blive forsynet med præcis og relevant data under al slags træning. 

Se og køb Garmin Forerunner 935 her: