Tour De France 2018 - Etape 2

Tour De France 2019 

Etape 2 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

Kampen om klassementet bliver allerede indledt på 2. etape med en holdtidskørsel på 27,6 km. Vores spørgsmål til dagens etaper lyder:

Hvilket hold vinder etapen?

2. etape i dette års Tour er en relativ flad holdtidskørsel på 27,6 km, som forventes at blive tilbagelagt på omkring en halv time. Klassementet er allerede i spil meget tidligt i Touren, og her gælder det altså om at have et tempostærkt hold omkring sig, hvis man vil gøre sig forhåbninger om at stå på podiet i Paris. Ryttere som Egan Bernal, Adam Yates og Wilco Kelderman er heldige med at have tempostærke holdkammerater, som kan hjælpe dem med at tage vigtige sekunder på konkurrenterne. Til gengæld vil ryttere som Bardet, Pinot og muligvis Fuglsang frygte denne etape. 

 

Favoritterne
På papiret er de stærkeste tempohold Team Sunweb, Mitchelton-Scott, Team Ineos, Jumbo-Visma, Deceuninck-Quickstep og Bahrain Merida. I vores øjne er ser Team Sunweb stærkest ud, da de stort set ikke har én rytter på holdet, som ikke kan begå sig i denne disciplin. De har utroligt stærke motorer i danske Søren Kragh, Matthews, Kelderman, Nikias Arndt og ikke mindst Chad Haga som overraskende vandt den afsluttende enkeltstart i Schweiz rundt. 
Et andet rigtigt godt bud på en sejr er Jumbo-Visma med stærke ryttere som Tony Martin, Wout Van Aert og Steven Kruiswijk. 

Pulsure.dks vinderbud: Team Sunweb

Pulsure.dks joker: Jumbo-Visma

Dagens præmie: Valgfri Garmin Vivoactive 3 i Black/silver, White/silver eller Rose Gold
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et Garmin Vivoactive 3 ur i valgfri farve (sort/sølv, hvid/sølv eller hvid/rose gold)

Garmin Vivoactive 3 er et super lækkert allround GPS ur, som egner sig perfekt til både løb, cykling, svømning, fitness og som hverdagsur og aktivitetsmåler. Uret er let, elegant og ikke mindst meget brugervenligt, og det er derfor lynhurtigt blevet et af de absolut bedst sælgende Garmin ure til både mænd og kvinder. Den lækre farveskærm med touchfunktion gør det nemt både at tjekke aktivitetsdata, vejrudsigt, mails og smart notifikationer direkte på uret. 

Se og køb Garmin Vivoactive 3 her: