Tour De France 2018 - Etape 14

Tour De France 2019 

Etape 14 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

14. etape byder på en legendarisk afslut i Tour sammenhæng. Etapen slutter på toppen af Tourmalet - en 19 km. lang stigning med 7,4% stigning i gennemsnit. Vi kan håbe at se de store klassementsstjerner dyste om etapesejren mod toppen. Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor:

Hvem vinder etapen?

Dagens etape er en meget kort og intensiv én af slagsen. Den er blot 117,5 km. lang, men undervejs skal rytterne over en hård kategori 1 stigning og senere slutte på toppen af den legendariske Tourmalet stigning. Etapens korte distance betyder, at der vil blive kørt utroligt stærkt hele dagen. Et udbrud får ikke lov at få meget snor i dag, og vi både håber og tror, at vi skal se klassementsfavoritterne dyste om etapesejren op ad Tourmalet. 

 

Favoritterne
Der er mange gode bud på en vinder på dagens etape, men fælles for dem alle er, at det er de er ægte bjergryttere. De umiddelbare bud vil være de bedst placerede klassementsryttere som INEOS-duoen, Geraint Thomas og Egan Bernal, Nairo Quintana, Adam Yates og Steven Kruijswijk. De har alle vist god form indtil videre. 
Det er dog sikkert og vidst, at favoritterne vil sidde at holde rigtigt meget øje med hinanden og ikke lade nogle få for mange meters forspring. Det er derfor sandsynligt, at nogle af de stærke ryttere, som er udenfor top 5 i det samlede klassement, kan "få lov" at flyve lidt under radaren og snige af sted. 
En rytter som franske Thibaut Pinot har vist sig at være i sit livs form, men tabte desværre en del tid i sidevinden på 10. etape. Vi tror derfor, at de største favoritter lader ham få lidt længere snor, og at han har benene til at køre sejren alene hjem.
Det andet scenarie er, at Team INEOS vælger at vise, hvem der er stærkest. Ergan Bernal er født til at køre på de lange hårde stigninger, og han klarer sig rigtig godt i højderne, så han er også en oplagt vinderkandidat. 

Pulsure.dks vinderbud: Thibaut Pinot

Pulsure.dks joker: Ergan Bernal

Dagens præmie: Garmin Edge 520 Plus Performer Bundle
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om en Garmin Edge 520 Plus Performer Bundle cykelcomputer

Garmin Edge 520 Plus er en super fed cykelcomputer med fuldt europakort, navigation og en flot farveskærm. Enheden er let og kompakt, så den egner sig perfekt til ryttere, som synes, at de større enheder fylder for meget. Udover at vise vej kan Edge 520 Plus registrere tonsvis af data, herunder alt om højde, watt, puls og meget mere. Den understøtter Strava Live segments, Group Track og registrering af uheld. 
I denne Performer Bundle pakke medfølger også et pulsbælte, speedsensor og kadencesensor. 

Se og køb Garmin Edge 520 Plus her: