Tour De France 2018 - Etape 11

Tour De France 2019 

Etape 11 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

Dagen efter hviledagen byder på en forholdsvis kort og rolig etape, som med stor sandsynlighed ender i en massespurt blandt feltets hurtige afsluttere.Peter Sagan har haft en fremragende Tour indtil videre og vil gøre alt for at forsvare sin grønne trøje. Vores spørgsmål til dagens etape lyder derfor:

Hvilken placering får Peter Sagan på etapen?

Der er lagt i kakkelovnen til en rolig dag på kontoret, når feltet triller ud på 11. etape - dagen efter hviledagen. Etapen er både kort og relativt flad, så alt peger på, at vi skal se en massespurt på målstregen i Touluse. Det er ved at være sidste chance for sprinterne, inden løbet for alvor rammer bjergene, så det er næppe en chance, de vil lade gå tabt. 

 

Peter Sagans chancer
Peter Sagan har endnu en gang vist god form i Tour de France. Han har kørt topplaceringer hjem på mange etaper; både flade sprinteretaper og lidt hårdere etaper. hvor der skal afsluttes i et decimeret hovedfelt. Det har dog også vist sig, at der er et par ryttere i feltet, som er hurtigere end ham i en ren massespurt på flad vej som den i Toulouse. Vi spår at ryttere som Dylan Groenewegen, Elia Viviani og Caleb Ewan er hurtigere end Peter Sagan, og derfor lyder vores gæt på en fjerdeplads til Peter Sagan. 

Pulsure.dks bud på Peter Sagans placering: 4

Dagens præmie: Garmin Edge Bundle Set
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om et Garmin Edge Bundle Set.

Edge Bundle Set er en pakke bestående af de tre essentielle stykker tilbehør til enhver Garmin cykelcomputer, nemlig pulsbælte, speedsensor og kadencesensor. 
I pakken medfølger den helt nye HRM-Dual pulsmåler samt Garmins kendte magnetløse speedsensor og kadencesensor. 

Se og køb Garmin Edge Bundle Set her: