Tour De France 2018 - Etape 1

Tour De France 2019 

Etape 1 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

Dette års Tour de France skydes i gang lørdag d. 6. Juli med en spændende etape på nogle af belgiens kendte klasikkerstigninger med mål i Bruxelles. Vores spørgsmål til dagens etaper lyder:

Hvem vinder etapen?

Den første etape af dette års Tour byder på 194,5 km. med start og mål i Bruxelles. Undervejs skal rytter forcere nogle legendariske, men forholdvis korte stigninger i Tour sammenhænge, som er kendt fra Flandern Rundt. Stigningerne ligger dog så langt fra mål, at de næppe får den store indflydelse på resultatet. Den første etape er altid meget nervøs; særligt denne gang, hvor ruten bevæger sig rundt på små og snoede belgiske landeveje. 
Det er dog usandsynligt, at sprinterne vil lade muligheden for at bære den gule trøje efter etapen glide af hænde, og derfor forudser vi en massespurt blandt feltets hurtigste ryttere på målstregen i Bruxelles. 

 

Favoritterne
Favoritterne til etapen skal findes blandt feltets hurtigste sprintere og her kan bl.a. nævnes Dylan Groenewegen, Elia Viviani, Caleb Ewan, Peter Sagan, Michael Matthews, Andre Greipel og Alexander Kristoff.
Viviani viste storform i Schweiz Rundt lige inde Tour de France, og med den nykårede danmarksmester, Michael Mørkøv som lead-out man, ser vi ham som favorit til at iklæde sig den gule trøje efter dagens etape. Man skal aldrig afskrive Peter Sagan, som også viste fornem form i Schweiz Rundt med én enkelt etapesejr. Det let stigende opløb passer ham rigtigt godt, og derfor er han Pulsure.dks Joker til etapen. 

Pulsure.dks vinderbud: Elia Viviani

Pulsure.dks joker: Peter Sagan

Dagens præmie: Garmin Edge 1030 Bundle
Blandt de rigtige gæt på dagens etape, trækker vi lod om en Garmin Edge 1030 Bundle cykelcomputer. 

Edge 1030 er topmodellen indenfor cykelcomputere. Den store flotte touchskærm og fuldt indlæst europakort gør det til en fornøjelse at navigere rundt i landskabet. Edge 1030 viser desuden tonsvis af data herunder alt om watt, højdemeter, puls, intervaller osv. 

Se og køb Garmin Edge 1030 her: