Tour De France 2018 - Etape 9

Tour De France 2018 

Etape 9 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

På 9. etape venter en af Tourens fedeste etaper - brostensetapen. Det ligner en ægte forårsklassiker midt i en Grand Tour, og hvem er bedre til den slags end vores egen Michael Valgren? Derfor lyder spørgsmålet:

Hvilken placering får Michael Valgren på dagens etape?

Dagens etape har intet mindre end 21 km. på brosten fordelt på 15 pavéstykker med mål i Roubaix. Det er en helt speciel etape, hvor der kommer til at være “to løb i løbet” - et løb blandt brostenseksperterne om etapesejren, og et løb blandt klassementsrytterne, om hvem der taber mindst tid.

Favoritterne til dagens etape skal findes blandt brostenseksperterne, men spørgsmålet er, om de alle får frie tøjler til at køre, da mange af dem har holdkaptajner, som skal tænke på det samlede klassement. Favoritterne til etapen er Niki Terpstra, Peter Sagan, Greg Van Avermaet, Sep Vanmarcke, Oliver Naesen, John Degenkolb og hold så lige et vågent øje med danske Søren Kragh og Michael Valgren.Michael Valgren er en seriøs kandidat til en flot placering efter hans flotte forårsæson. Det store spørgsmål er bare, om Valgren får lov at køre sin egen chance, eller om han skal hjælpe Jakob Fuglsang godt i mål. Fuglsang er heldigvis også dygtig på brosten, så det danske makkerpar kunne godt ske, at køre en fornem placering ind sammen.

Vi gætter på, at Valgren hjælper Fuglsang over de værste pavéer, og får lov til selv at give los til sidst.

Pulsure.dks bud på Michael Valgrens placering : Nr. 9

Dagens præmie: Garmin Varia RTL511 Radar Baglygte

Blandt de rigtige svar på dagens spørgsmål trækkes der lod om den nye version af Garmins Varia Radar baglygte. Lygten har fået et mere slankt og strømlinet design, samt dobbelt så lang batterilevetid som den oprindelige version.
Baglygten har stadig de fede Radar funktioner, hvor den registrerer biler, som kommer bagfra og advarer om dem direkte på cykelcomputerens display.

 

Se og køb Garmin RTL511 her: