Forlænget returret til 22. januar 2024.

Tour De France 2018 - Etape 12

Tour De France 2018 

Etape 20 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

20. Etape er hvor årets vinder af Tour de France 2018 skal findes. På de øverste pladser i klassementer er der større tidsforskelle at finde, men ser vi længere ned kan der for alvor ske ændringer i klassementet.
Etapen byder på 31 km enkelstart i lettere kuperet terræn.
Intet er dog afgjort endnu. En defekt eller styrt kan på denne etape koste den samlede sejr.

Derfor er dagens spørgsmål:

Hvilken placering får Tom Domoulin på etapen?

Dagens etape er en 31 km enkeltstart som ligger rigtig godt til flere ryttere. På en etape som denne er det særligt klassements rytterne vi skal holde et vågent øje med.
På etapen går det hele tiden op og ned, og flere af de små stigninger er ret stejle, hvilket for alvor kan ødelægge rytmen på enkeltstarten. 

Tom Dumoulin og Chris Froome er store favoritter til en etape som denne. Det kunne meget vel være blandt disse vi skal finde svaret på dagens spørgsmål, nemlig tidsforskellen mellem nr. 1 og 2 på etapen.

Pulsure.dks bud på tidsforskellen mellem nr 1 og 2 : 6 sekunder

Dagens præmie: Garmin Vector 3S

Garmin Vector 3S er en smart pedalbaseret wattmåler bygget op på de populære og holdbare Look Keo pedaler. Vector 3S måler effekten på venstre pedal med en præcision på imponerende +/- 1%. 
Modsat tidligere versioner af Vector pedaler, er der ingen "pedal pod" på Vector 3, så alt elektronik sidder gemt inde i pedalen og i akslen. Det er således en af de mest elegante måder, at få målt watt på. 

Se og køb Garmin Vector 3 og 3S her: