Tour De France 2018 - Etape 12

Tour De France 2018 

Etape 17 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

17. etape af årets Tour byder på en kort, men rigtig hård etape.
På blot 65 km, skal rytterne over 3 bjergene og slutter i 2.215 meters højde.
Dagens etape ligger perfekt til klassementsholdene, og det er nu hold som Moviestar, Astana og Sunweb for alvor skal forsøge at ryste Sky mandskabet.

Derfor er dagens spørgsmål:

Hvilken placering får Tom Domoulin på etapen?

Dagens etape er blot 65 km og indeholder 3 bjerge. 2 kat. 1 og et sidste uden for kategori. 
Dagens etape slutter på toppen af Saint-Lary-Soulan, hvilket for alvor giver anledning til angreb mod mål. Her er det altså ikke blot dyrbar tid i klassementet, men også en etapesejr der er på spil.
Med de mange stigninger som starter tidligt på dagens etape vil vi nok se en del der gerne vil afsted fra starten. Her kunne det være favoritter, som indtil nu har tabt tid i klassementet prøve at angribe tidligt for etape sejeren, men også “for-poster” for klassementsrytterne.

 

Tom Dumoulin har hidtil vist sig at være den største udfordrer til Sky mandskabet. Det er dog en dag som i dag han for alvor skal vise at han kan gøre en forskel i bjergene.
Han skal turde at spille tidligt ud, for at kunne ryste Sky holdet.
Kommer favoritterne samlet til mål er folk som Romain Bardet, Valverde, Geraint Thomas, Daniel Martin og Tom Dumoulin alle hurtige på stregen.

Pulsure.dks bud på Tom Dumoulins placering : Nr. 2

Dagens præmie: Garmin Edge 130 MTB Bundle

Garmin Edge 130 er en lille og let GPS cykelcomputer med knivskarpt display, barometrisk højdemåler, Strava live segmenter og masser personlige datafelter. 
Edge 130 har en ultra præcis GPS, som bl.a. kører på det helt nye Galileo system. Den er kompatibel med en lang række ANT+ og Bluetooth sensorer, herunder pulsbælter og wattmålere. 
I MTB Bundlen medfølger noget særligt tilbehør, som gør den mere egnet til mountainbike. Det er: Garmin MTB Mount, Edge Remote fjernbetjening og et silikone cover. 

Se og køb Garmin Edge 130 her: