Tour De France 2018 - Etape 11

Tour De France 2018 

Etape 11 Konkurrence

Deltag i Pulsure.dks store Tour de France konkurrence med Garmin præmier for over 40.000 kr. på dette link

11. etape af årets Tour byder på en kort bjergetape med afslutning på toppen af en kat. 1 stigning. 10. etape var også en hård bjergetape, så der er ikke meget tid til at restituere.
Chris Froome er den nok mest omtalte rytter til dette års Tour, og vi har nu nået hans favoritterræn, så derfor er vores spørgsmål til etapen:

Hvilken placering får Chris Froome på dagens etape?

Dagens etape er kun 108,5 km. lang, men det går enten op ad eller ned ad hele tiden. Etapen indeholder 4 kategoriseret stigninger, hvor af nr. 2 og 3 hænger sammen med kun en kort nedkørsel imellem. Det er en perfekt dag til at angribe langt udefra, og der vil uden tvivl blive kørt rigtigt stærkt hele dagen igennem.

Det er både sandsynligt at et udbrud holder hjem, men også at favoritterne kommer til at kæmpe om sejren.


Chris Froome er den helt store favorit til den samlede sejr, og det er i terræn som dette, han skal bevise sit værd. Hvis han skal krydse stregen først, skal han turde angribe langt udefra, da de sidste 5 km. af målstigningen kun stiger med 4-5%, og derfor gør det svært, at komme væk fra en gruppe. Kommer favoritterne samlet til mål er folk som Romain Bardet, Valverde, Richie Porte, Daniel Martin og Tom Dumoulin hurtigere på stregen end Froome

Pulsure.dks bud på Chris Froome's placering : Nr. 3

Dagens præmie: Garmin Fenix 5 Sapphire Rose Gold

Fenix 5S er en topmodel fra Garmin i et super smukt og feminint design. Størrelsen på Fenix 5S passer på kvindehåndled, men uret har stadig alle funktionerne fra Fenix 5-serien. Optisk pulsmåler på håndleddet, tonsvis af træningsfunktioner og sportsprofiler, safirglas og lang batterilevetid. 

Se og køb Garmin Fenix 5s Sapphire Rose Gold her: