Stages Wattmålere og DASH Cykelcomputer

Stages er en forholdvis ny producent af wattmålere, som har taget hele branchen med storm, siden de solgte deres første power meter i USA i 2012. Markedet for wattmålere har ændret sig utroligt meget siden 2012 og specielt prisen er blevet sænket hastigt siden. I 2012 var det en forholdsvis dyr affære at anskaffe sig et power meter til cyklen - man kunne nemt hoste op med 8-10.000 kr. for en wattmåler. Stages bestemte sig for at ændre på dette, uden at gå på kompromis med kvalitet og præcision og begyndte derfor at sælge wattmålere til omkring 4-5000 kr. - noget som kom til at revolutionere branchen for wattmålere de kommende år.

Stages teknologi bygger på, at indbygge wattmåleren i selve pedalarmen, så man udskifter sin eksisterende pedalarm med en pedalarm magen til fra Stages. Stages laver et væld af forskellige pedalarme, som passer til alle slags cykler og geargrupper. De mest populære er Shimano armene med modeller fra 105 og ultegra op til Dura Ace 9100 og 9000. Stages producerer også deres egen pedalarm i fuld carbon, som passer på Sram kranksæt både med BB30, GXP og andre krankbokse. Sidst men ikke mindst er det også muligt at få et Stages powermeter, bygget på Cannondale og FSA pedalrme i både carbon og aluminium. 

Der er rigtig mange fordele ved Stages og grunde til, at de har taget markedet med storm så hurtigt. Først og fremmest er prisen uden sammenligning den mest attraktive på markedet. Enhederne sender både bluetooth og ANT+, så de er kompatible med alle former for ure, cykelcomputere og smartphones, herunder Garmin, Polar, Suunto, iPhone osv. Måleenheden i wattmåleren tilføjer kun ca. 40 gram til cyklens vægt, og kan stort set ikke ses på cyklen. Batteriet har en levetid på over 200 timer og kan skiftes med et snuptag, softwaren kan opdateres trådløst via en app og pedalarmen kan monteres og flyttes fra cykel til cykel lige så let, som med en standard pedalarm. 

Stages LR - Left Right

Stages nyeste påfund er deres Left/Right powermeter, som måler watt i begge pedalarme. Stages LR er et komplet kranksæt med pedalarme og klinger. Der sidder en indbygget wattmåler i hver pedalarm, som taler sammen med hinanden, og sender det ultra præcise samlede wattdata til en cykelcomputer eller ur. Målingen i begge pedalarme giver mulighed for at få vist en række nye data, herunder højre/venstre balance og effektiviteten i trådet. 
Stages LR fås i første omgang i en version til Shimano Dura Ace 9100 og en version til Shimano Ultegra 8000

Stages Dash

Den hidtil nyeste opfindelse fra Stages er deres Stages Dash cykelcomputer. Med Dash er Stages ude på at revolutionere markedet for cykelcomputere som bruges til træning med wattmåler. Alt i Stages Dash er skrædersyet til ideén om at træne struktureret, effektivt og efter intervaller ud fra watt. Man kan overføre træningsprogrammer til Dash, som vil guide dig igennem træningen og samtidig vise tonsvis af data. 
Stages Dash kan vise op til 16 datafelter, som man nemt selv kan personliggøre, den har barometrisk højdemåler, lang batterilevetid og trådløs automatisk upload af data til Stages Link, Trainingpeaks og mange flere. 

Sammen med Dash har Stages også præsenteret en helt ny online platform - Stages Link. Link fungerer som en online træningsdagbog, analyseværktøj og træningsplan. Det er på højde med Trainingpeaks og andre anerkendte software. 
I Stages Link kan man som noget helt nyt automatisk få skrædersyet en træningsplan baseret på et personligt mål og dit nuværende niveau. 

Vi har et tæt samarbejde med Stages europæiske afdeling i Tyskland og kan derfor altid have de nyeste modeller på lager, kort levering og skarpe priser. Hvis du savner en bestemt Stages model i vores sortiment, er i tvivl om hvad der passer på din cykel, eller har set en Stages wattmåler billigere hos en anden dansk forhandler, vil vi blive meget glade for at høre fra dig på 76748074 - så kan vi helt sikkert hjælpe dig!


Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

Stages Wattmålere og DASH Cykelcomputer

 
  Stages Wattmålere Stages DASH Cykelcomputer  
       
       

 (© Pulsure.dk 2017)