Blog Billede

Nyhedsblog

Se de seneste nyheder fra Pulsure.dk

Giro d’Italia 2018

Giro d’Italia eksperttips - hvem vinder løbet?

Under dette års Giro har vi hos Pulsure.dk besluttet at holde en række fede konkurrencer på udvalgte nøgleetaper.

Du deltager i konkurrencerne på etapeopslaget på vores Facebookside, men kan til enhver tid hoppe forbi vores blog, hvor vi sørger for eksperttips til dig. Du kan på hver konkurrence deltage helt til klokken 12 på dagen for etapen, og vi vil umildbart efter etapen kåre en vinder blandt alle de rigtige svar.

Vi har i år allieret os med Michael Carbel, som til dagligt er professionel cykelrytter på det franske hold, Team Fortuneo-Samsic. Det franske hold deltager i flere af verdens største cykelløb, herunder bl.a. Tour de France og Paris Roubaix, hvilket betyder at Michal vil komme med en masse insider viden fra det professionelle cykelfelt.

Årets Giro

Vi skyder årets konkurrencer i gang med at stille spørgsmålet; Hvem vinder løbet?

Giro d’Italia starter 4. Maj med en prolog på 9,7 km. Løbet i år består traditionen tro af 21 etaper, som byder på både etaper for sprinterne samt legendariske bjergetaper på blandt andet vulkanen Etna.
På etape 19 rammer rytterne bjerget; Colle Delle Finestre, som på den sidste del byder på grusveje. En etape som denne vil også kunne skabe ravage i forhold til det samlede klassement, hvis folk fra favoritgruppen pludselig rammes af defekter.

Derfor skal vi sædvanen tro holde øje med de største klassements favoritter til at stikke af med den samlede sejr.

Michael fremhæver et par favoritter til at stikke af med den samlede sejr; Christopher Froome, Tom Dumoulin, Fabio Aru, Miguel Ángel López og George Bennett.

Dog understreger han at vi ved Chris Froome ikke blot kommer for sjov. Han kommer altid efter sejren og kunne være den stærkeste kandidat til en samlet sejr.

Er du klar til at smide dit bud på en samlet vinder af løbet og samtidig deltage i konkurrencen om det lækre Fenix 5X ur?

Hop forbi vores Facebook side og deltag via DETTE LINK

Vind dette fede Garmin Fenix 5x til en værdi af DKK 4.700,-

Garmin Fenix 5x

 

Produkter relateret til dette indlæg: