Garmin Enduro Titanium - Spar 2300,-  - KLIK HER
OBS: Begrænset antal!

Pulsure.dk søger energisk kundesupporter med interesse for sport og træning

Opslået 28. december 2021
Ansøgningsfrist: 25. januar 2021
Ansættelsesdato: Snarest muligt


Pulsure.dk er en forretning i rivende udvikling, og vi har derfor brug for flere hænder til at hjælpe med at betjene og guide alle vores skønne kunder 37 timer om ugen.

Vi søger en ny medarbejder med flair for kundeservice til en midlertidig stilling indtil d. 30. maj 2022, men med henblik på fast ansættelse efterfølgende.

Du vil komme til at indgå i vores eksisterende team af kundeservicemedarbejdere, som vil lære dig alt, hvad der er at vide om produkterne.

Vi er stolte af at have Danmarks bedste kundeservice på vores marked, og det er vores ambition at fortsætte det høje niveau. Vi har derfor brug for en ny kollega som vil gå langt for at sikre, at kunden får den bedst mulige oplevelse og lysten til at handle hos os igen i fremtiden.

Hvad bliver dine opgaver?

• Du er tilgængelig for vores kunder på telefon og e-mail.
• Du vil hjælpe, vejlede og ikke mindst inspirere kunderne ved køb af nyt ur.
• Du vil vejlede kunderne i opsætning, indstillinger og brug af produkterne.
• Behandling af reklamationer i samarbejde med vores B2B leverandører.
• Behandling af ombytninger og returneringer.
• Personlig betjening af kunder i vores fysiske butik.
• Diverse ad hoc-opgaver.

Du vil med garanti ikke komme til at kede dig, da dine arbejdsopgaver vil være mange og alsidige. Du vil både være i kontakt med kunder via telefon, e-mail og personlig betjening i vores fysiske butik. Du vil indgå i et team af passionerede kolleger, hvor alle løfter i flok, og ingen er for fine til at betjene en kunde i butikken eller give en hånd på lageret.

Hvem er du?

• Venlig og velformuleret både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.
• Udadvendt og god til at tale med forskellige mennesker
• Fejlfri i skriftlig dansk grammatik.
• Sportsinteresseret med personlig erfaring fra træning.
• Kendskab til træningsure, cykelcomputere eller lign.
• Du er lærenem og har en naturlig interesse i elektroniske gadgets.

Vores hjerter banker for sport og træning, og det afspejler vores produktsortiment meget godt. Det vil derfor komme dig til gode, hvis du selv er sportsmand/kvinde og kender til træning indenfor løb, cykling, svømning eller triathlon. Måske du endda kender til eksempelvis Garmin ure i forvejen?

Du kommer til at være vores ansigt udadtil, når kunderne rækker ud efter os, så vi forventer, at du er velformuleret både mundtligt og skriftligt samt hurtig på tasterne i travle perioder.

Vigtigst af alt har du en stor lyst og motivation til at lære alle vores produkter at kende ud og ind, så du hurtigt bliver vores nye geni i teknisk produktsupport.

Hvad giver vi dig?
Udover en løn der modsvarer dine kvalifikationer, bonusordning, pension og sundhedssikring, vil du få et skrivebord på et kontor, som emmer af iværksætteri, gejst og motivation.
Pulsure.dk er en veletableret spiller på markedet, men agerer hurtigt og fleksibelt som en start-up. Bliver der kastet en ny idé på bordet til et morgenmøde, kan vi ofte gå i gang med at implementere den over middag.

Du vil starte i en midlertidig fuldtidsstilling 37 timer om ugen indtil d. 31. maj 2022. Det er vores håb og ambition at den midlertidige stilling skal føre til en efterfølgende fuldtidsansættelse.

Arbejdstiden ligger mellem kl. 8 og 18 fra mandag til fredag, men der kan forekomme weekendarbejde ifm. messer og lign.

Vi indkalder løbende til samtaler, så tøv ikke med at sende os en ansøgning på e-mail vedlagt dit CV (Personlig aflevering af ansøgninger frabedes).

Vi ser frem til at byde dig velkommen på holdet.

OBS: Personlig aflevering af ansøgninger frabedes. 

Kørekort:

B

Ansøgning

Søg via e-mail: job@pulsure.dk