Garmin Varia Rearview Radar

Hold øje med bagfra kommende trafik med Garmin Varia radar. Til Edge 520/810/820/1000/Explore & Forerunner 735xt/935 samt Fenix 5

Lagerstatus: Ikke på lager

1.095,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.599,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Med Garmin Varia Rearview Radar er Garmin på gaden med et spændende produkt skabt til at skabe større sikkerhed for alle cyklister. Varia Rearview cykelradar er navnet og det er en intelligent baglygte, som kan advare cyklisten om køretøjer der nærmer sig bagfra, samt tilpasse lysstyrken for at gøre billisterne opmærksomme på cyklisten. Ulykker med cyklister der bliver påkørt af en bil bagfra, er blandt de hyppigste cykelulykker og med Varia cykelradaren gør Garmin en stor indsats for at forhindre det.

  Hvordan virker den ?
  I denne pakke medfølger kun selve baglygten Varia Rearview Radar og kan benyttes sammen med Garmin Edge 25, Edge 520, Edge 510, Edge 810, Edge 820, Edge 820 Explorer, Edge 1000 , Edge 1030, Edge Explore 1000, Edge Touring Plus og Forerunner 735xt & 935, samt Garmin Fenix 5 serien. Har du ikke en af disse enheder, så kan man også købe en samlet pakke med både Radar og hovedenhed, hvorpå  man kan se hvor mange biler der kommer bagfra og hvor langt de er væk.  Bundle versionen findes via DETTE LINK.  I baglygten sidder en radar som kan registrerer biler som kommer bagfra op til 140 meter væk. Baglygten sender denne information videre til den tilkoblede Garmin Edge 25, Edge 520, Edge 1000 eller Edge Explore 1000 (Eller hovedenheden i Bundle versionen. Her vil køretøjerne blive vist som små prikker i siden af skærmen, så man stadig kan se sine træningssider, kort osv. Hvis der ingen biler er i nærheden viser skærmen ikke noget, men når der kommer en bil indenfor 140 meters rækkevidde bipper enheden og viser køretøjet nærme sig i siden af displayet. Som bilen nærmer sig vil prikken flytte sig længere op, indtil den er helt i toppen af skærmen. Displayet vil samtidig lyse enten grøn, gul eller rød i hver side – grøn betyder at den sidste bil i rækken er passeret og der er fri bane , gul betyder at en bil nærmer sig bagfra og rød betyder at en bil nærmer sig meget hurtigt. Enheden kan vise op til 8 biler ad gangen på displayet.

  Baglygten
  Selve baglygten vejer 63 gram og bliver monteret på sadelpinden med en quartermount magen til dem som alle Edge-enheder bliver monteret med. Den lyser statisk med 15 lumen og holder batteri i ca. 5 timer. Radar-funktionen som registrerer biler sidder indbygget i baglygten. Varia Rearview Radar sender med ANT+ signal til hovedenheden eller andre kompatible Garmin cykelcomputere.

  Lyset ændrer sig i takt med trusselsniveauet i form af biler – hvis der ingen biler er, lyser kun de midterste dioder og når en bil nærmer sig lyser den gradvist mere og mere for at gøre bilisten opmærksom.

  VIGTIGT: Lovkrav til baglygter!
  Baglygten i dette radarprodukt lever ikke op til kravene jf. gældende "Bekendtgørelse om cyklers indretning og udstyr".

  Produktet skal herfor suppleres med anden baglygte godkendt til brug i Danmark på offentlig vej ved kørsel i lygtetændingstiden. 

   (© Pulsure.dk 2017)

 • Bedømmelser 2 item(s)

  Perfekt produkt
  Nem at parre med edge 1000 og virker optimalt. Har givet os en stor sikkerhed både når vi cykler i dagslys og mørke. Kan varmt anbefales til andre som også sætter sikkerhed højt
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 12/11/2017)
  Garmia Varia Rearwiev Radar 5 stjerner
  Det er det bedste jeg har fået til min cykel.
  Har ikke den samme usikkerhed når jeg kører på veje uden cykelstier. Den virker 100% og er superfølsom.
  Den er pengene værd.
  Review by / (Indsendt den 31/07/2017)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Varia Rearview Radar

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Varia rearview cykelradar:

  • Dimensioner: 73 x 44 x 23 mm
  • Kan registrere og op 8 bagfrakommende køretøjer ad gangen
  • Kan registrere køretøjer op til 140 meter væk
  • Batteritid: 5 timer
  • Vægt: 63,5 gram
  • Lystyrke: 15 lumens
  • Genopladningstid: 2 timer
  • ANT+ signal
  • Vandtæthedsklasse: IPX7 (ned til 1 meter i 30 min.)
  • Kan monteres på sadelpind, både aero og alm. (montering medfølger)
  • Passer til Edge 25, Edge 510, Edge 520, Edge 1000 og Edge Explore 1000
  • Passer til Edge 810, Edge 820 & Edge 820 Explorer
  • Passer til Forerunner 735xt
  • Passer til Edge Touring Plus

   (© Pulsure.dk 2017) 

  SKU: 010-01509-02 – EAN: 753759140519
 • Detaljer

  • 1 Stk. Varia Rearview radar 
  • 1 Stk. Holder med kvart drejning til sadelpind
  • 1 Stk. Universalholder med kvart drejning til sadelpind
  • 1 Stk. microUSB-kabel til opladning.
  • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk)
   (© Pulsure.dk 2017)