Garmin Forerunner 735XT Tri Bundle

Multisports/Løbe/Triathlon ur med optisk pulsmåling og en vægt på kun 42 gram - Incl. HRM-Swim og HRM-Tri pulsbælter

OBS: Tilbuddet gælder kun modellen i sort/grå!Udsolgt
SKU
010-01614-09-konfig
Produktbeskrivelse

Garmin Forerunner 735xt Tri-Bundle med pulsmåling under vandet via HRM-Swim bæltet og indbygget aktivitetsmåler . Uret kombinere en lang række funktioner fra løbeuret Forerunner 630 HRM og Garmin Fenix 3 Sapphire HR, og for første gang kommer Garmin med et letvægtsur til Triathlon med optisk pulsmåling i håndleddet.

Det er en imponerende række funktioner det er lykkedes Garmin at smide i urkassen (Som er identisk med den fra Forerunner 235).

Blandt de mange spændende tiltag kan nævnes:

 • Shimano Di2 Support
 • Pulsmåling under vandet (ikke med den optiske pulsmåler)
 • Strava Suffer Score
 • Elektronisk Kompas
 • Indbygget aktivitetsmåler
 • Garmin Varia Vision/Radar support
 • Intensitetsminutter
 • Svømmefunktioner med programlægning
 • GLONASS GPS 
 • Stresstest
 • Laktat grænse estimat

Pulsure.dk tilbyder Forerunner 735xt i 6 forskellige versioner:

Letvægtsur med alle funktioner
Garmin Forerunner 735xt Triathlon i Frost Blue placere sig mellem Forerunner 935 og Fenix 3, og tilbyder næsten alle funktioner der er indeholdt i disse 2 produkter. Til gengæld vejer Forerunner 735 xt kun 42 gram, og er der med det absolut letteste multisportsur med indbygget optisk pulsmåling i håndleddet er er på markedet pt (Maj 2017).

På trods af de mange funktioner og en batterilevetid på 14 timer i GPS-tilstand og 11 dage i ur/aktivitetsmåler-tilstand vejer uret blot som nævnt kun 42 gram. Uret ligger lige funktions- og prismæssigt over de to andre multisportsure – Forerunner 920xt og Fenix 3 Sapphire HR,  FR-735xt kan det samme som Forerunner 630 (Trykfølsomt display undtaget) og Fenix 3 (Barometrisk højemåler undtaget), men der er lagt en masse ekstra lækkerier i uret.

Garmin Forerunner 735xt Black er i denne version incl.  både et HRM-Swim og HRM-tri pulsbælte og det giver adgang til bla Running Dynamics hvor Garmin her har tilføjet 3 helt nye Running Dynamics funktioner, nemlig skridtlængde, jordkontakt-tid på hvert ben samt vertikal ratio som beskriver forholdet mellem skridtlængden og der vertikale stigning i hvert skridt. Alt sammen er data, som kan bruges til at optimere sin løbestil for at blive mere energiøkonomisk. 

Garmin HRM-Swim kan måle pulsen under vandet, og sende den direkte til FR-735xt, idet den optiske pulsmåling ikke fungere under vandet.

Princippet i pulsmålingen er at pulsen registreres og gemmes under vandet, og så snart ur og sender har forbindelse over vand, sendes alle lagrede data til uret, og hhv. aktuel-, gennemsnitspuls kan ses med det samme. 

Efter træning kan alle pulsdata hentes ind i Garmin Connect og her analyseres nærmere.

For mange mandlige svømmere har svømmetræning med pulsmåler været et problem, da måleren er gledet ned af brystkassen, medmindre  træning er foregået i vådedragt.  Dette  problem er med HRM-Swim løst, idet den medfølgende skridsikre elastik er specielt designet til brug under vand og "klistrer" derfor ekstra på brystkassen under pull-out.

HRM-Swim kan således benyttes af både triatleter, konkurrencesvømmere eller motionssvømmere der ønsker pulsmåling under træning eller konkurrence.

HRM-Tri er optimeret til brug sammen med vådedragt og tri-suit, således man kan have den samme pulsmåler på under hele konkurrencen, og efterfølgende hente alle pulsdata ud til nærmere analyse.

I modsætning til HRM-Swim, er HRM-Tri ikke lavet i skridsikkert materiale for at minimere størrelsen på både bælte og sender, og er således i modsætning til HRM-Swim ikke velegnet til alm. svømmetræning i pool eller åbent vand uden vådedragt. Dette gør at HRM-Tri er langt mere behagelig og have på til konkurrencer.

Derudover er HRM-Tri ikke optimeret til brug i pools med klor, hvorfor det anbefales at benytte HRM-Swim til daglig træning i pools hvor der benyttes klor.

Garmin HRM-Tri inderholder også funktioner til Running Dynamics version 2 (Løbedynamik), og er således en fuld erstating for HRM-Runpulsbælte til ure som har denne funktion.

Nye funktioner
Garmin Forerunner 735xt i Black/Grey Tri Bundle er som nævnt blevet fyldt med en masse nye spændende funktioner 

Uret har fået indbygget aktivitetsmåler, som måler den daglige aktivitet hele dagen igennem. Uret giver data som antal skridt, distance, kalorieforbrug, søvnovervågning osv. Det forvandler uret til et hverdagsur i stedet for kun et ur man har på armen når man træner.

Forerunner 735xt Midnight Blue Tri viser smart notifikationer fra kompatible bluetooth smartphones. Dvs. man kan modtage sms'er, opkald, mails og andre notifikationer direkte på displayet - både under træning og hvis uret benyttes som alm hverdagsur.

Selve displayet er identisk med FR-630 og Forerunner 235 og det giver plads til store og tydeligere datafelter på træningssiderne.  Det er muligt at personligøre 4 datasider med op til 4 data pr. side, og uret har ialt ca. 100 forskellige datafelter. Derudover kan man se en side med pulszoner, en grafisk visning af pulszoner, to sider med Running Dynamics data eller musikstyring til smartphone.

Hvis tiden er fløjet af sted og man pludselig ikke kan huske vejen hjem, kan man benytte den nye tilbage-til-start-funktion, hvor uret viser vejen med en pil og en distance på hvor langt der er hjem. Det er altid muligt at navigere tilbage til startstedet, men man kan også blive navigeret til andre gemte waypoints. Der er desuden mulighed for at se et såkaldt brødkrummespor over hvor man har bevæget sig, dette kan være nyttigt for hurtigt at finde retur til udgangspunktet. Det er også muligt at navigere efter baner og på den måde blive guidet gennem løbeture i ukendt terræn.En verden af tilbehør

Som det først armbåndsur fra Garmin, kan 735éren tilkobles en lang række af de eksterne enheder som Garmin tilbyder - se bare her:

 • Garmin Varia Insight
 • Garmin Varia Rear View Radar
 • Magnetløs Kadencesensor
 • HRM-TRI Pulsbæltet (Medfølger i denne version)
 • HRM-Swim Pulsbæltet (Medfølger i denne version)
 • HRM-Run Pulsbæltet
 • Garmin Vector 2
 • Garmin Vector 2s
 • Garmin Tempe (Ekstern temperatur måler)

Hvis man benytter FR-735xt Black på en cykel med Shimano Di2 Gear, kan man med tilkøb af en Shimano D-fly boks og et ekstra kabel, se alle info om gear og batteritid direkte på uret.

Programlægning til Svømning
Via Garmin Connect, kan man lave et professionelt svømmeprogram med alle de dele og intervaller der indgår i et seriøst træningsprogram til svømning. Programmet kan herefter overføres til Garmin Forerunner 735xt, og så er det ellers bare at hoppe i Poolen og så klare uret resten - Dvs. har du et punkt i programmet der hedder 10x100 st. 1.45, så sørger uret for at sætte dig igang, og tælle hvor langt du er nået - Simpelthen genialt til svømmetræningen, som ofte er den lidt mere svære del for specielt triathleter. 

Din trofaste træningsmakker
Garmin Forerunner 735xt Triathlon er skabt til den ambitiøse atlet, som ønsker et ur med masser af værdifulde træningsfunktioner specielt løb, cykling og svømning, men udover disse sportsgrene har Garmin udvidet 735éren med en række spændende nye aktivitetsprofiler:

 • Langrend
 • Hiking (Vandreture)
 • Styrketræning
 • Cardiotræning
 • Paddleboard
 • Roning

Dertil kommer naturligvis de sædvanlige profiler med cykling, løb, indendørs løb, konkurrence osv.

Det er muligt at personliggøre 4 datasider med op til 4 datafelter på hver side i alle de forskellige profiler og man kan vælge mellem ca. 100 forskellige datafelter, så det er ikke information man kommer til at mangle.

Så selvom FR-735xt Tri-Bundle ved første øjekast ligner et dedikeret triathlon ur, så er det i langt højere grad et ægte ur til multisport.

Unikke tests
Forerunner 735 HRM kan benytte den præcise pulsmåling i håndleddet til en række nyttige tests. Ved at analysere pulsvariabiliteten kan kan man på 3 min. lave en stresstest, som indikerer hvor restitueret og træningsparat kroppen er. Forerunner 735xt kan desuden lave en syregrænse-test. Testen tager 20 min. og resultatet viser syregrænsen i pulsslag pr. min., som er en meget nyttig grænse at træne efter. Når uret kender syregrænsen,  bliver pulszonerne automatisk inddelt og uret vil undervejs i træningen vurdere hvor din præstationsevne baseret på puls og tempo.

Strava Suffer Score
Suffer Score er Stravas måde at definere hvor hård en aktivitet har været i ét tal. Det kan sammenlignes med Trainingpeaks ”training stress score” og er baseret på individuelle pulszoner. Det er  et nyttigt værktøj til at træne i den rette intensitet og mængde, og Forerunner 735xt Tri-Bundle er kan måle brugerens Strava Suffer Score, og på den måde være med til at definere hvor hård træningen har været.

Intensitets minutter
Denne funktion er en del af den daglige aktivitetsmåling i Forerunner 735xt Black/Grey. Den fortæller, i hvor mange minutter man bevæger sig eller laver noget aktivt i løbet af dagen og samlet på en hel uge. 

GLONASS GPS
Garmin Forerunner 735xt er udstyret med den seneste nye GPS teknologi fra Garmin, idet uret understøtter både GPS og GLONASS systemet. Det giver en meget præcis GPS måling og kombineret med pre-load af satellitplaceringer fanger den signalet lynhurtigt. Uret har desuden indbygget accelerometer, som gør det muligt at få målt distance og hastighed indendørs, fx på løbebånd.

Garmin Connect IQ
Garmin Connect IQ er Garmins svar på App Store eller Google Play. Det tillader brugeren at downloade en hav af forskellige apps til Garmin Forerunner 630 HRM uret. Det kan fx være nye urskiver til hverdagsbrug, nye sportsfunktioner, datafelter osv. Garmin Connect IQ gør det muligt at personliggøre sit ur i høj grad og giver mulighed for at få masser nye spændende funktioner ind i uret løbende.

(© Pulsure.dk 2016) 

Details

Garmin Træningsfunktioner:

 • Running Dynamics V2
 • Valgfri screen-setup – 4 personlige datasider med op til 4 data på hver - vælg mellem ca. 100 datafelter.
 • Stemme-feedback (når parret med kompatibel smartphone kan kan uret få telefonen til at fortælle lap-informationer som tid og hastighed via headset eller med telefonens egen højtaler)
 • Pulsvisning i slag pr. minut 
 • Gennemsnitspuls
 • Pulszoner
 • % af maks. puls
 • Kalorietæller 
 • Se din træningsrute på satellitkort
 • Autolap funktion - indstil dine laps på enten tid, distance eller position, og uret laver selv mellemtid
 • Autopause funktion - registrerer uret at du ikke bevæger dig (f.eks pga. pause, rødt lys eller lign.),standser uret selv din måling og genoptager automatisk når du starter igen.
 • Autoscroll funktion (aut. skift mellem display sider)
 • Intervaltræningsfunktion m/20 trin
 • Vibratoralarm
 • Alarm for tid, distance, puls, kadence, kalorier, osv
 • 1000 omgangstider
 • Musikstyring
 • Sluttidsberegner
 • VO2max estimator
 • Strava Stress Score
 • Træningseffekt
 • Restitutionsanbefaling
 • Stresstest
 • Syregrænse/anaerob tærskel – test
 • Virtuel Racer
 • Virtuel Partner
 • Online træningsplanlægning

Aktivitetsmålerfunktioner:

 • Tæller skridt
 • Tæller aktivitetsniveau
 • Tæller kalorieforbrug
 • Overvåger søvn
 • Aktivitetsalarm

Løbefunktioner:

 • Løbekadence *
 • Personlige rekorder
 • Træningsplanlægning
 • Tempoalarm
 • Running Dymanics - Version 2*
 • Vertikal Oscillation*
 • Jordkontakt tid *
 • Løbetidsestimering

(De med * markedere funktioner er kun tilgængelige med HRM-Run pulsbæltet, der medfølger i kassen)

Cykelfunktioner:

 • Separat cykelprofil (Både inde- og udendørs)
 • Hastighed
 • Gennemsnitshastighed
 • Kadence (Kun med kadencemåler)
 • Aktuel højde (GPS baseret)
 • Opnået maxhastighed 

Svømmefunktioner:

 • 23 forskellige datafelter
 • Pulsmåling under vand
 • 4 skærmvisninger med op til 4 datafelter på hver.
 • Strokemonitor (armtagstæller)
 • Svømmefrekvens
 • Drill Log (Teknik log) 
 • Brick workouts
 • Type af svømmetag (Crawl, bryst, fly, ryg)
 • Pool-længder 
 • GPS måling ved udendørssvømning
 • Samlet svømmedistance
 • Vandtæt til 50m
 • Programlægning på Garmin Connect

Højdemåler:

 • GPS baseret højdemåler
 • Højdeprofil i Garmin Connect.
 • Aktuelt højde

GPS Funktioner:

 • GLONASS GPS
 • Garmin Satellite Pre-loading
 • Ekstra følsom GPS modtager, der kan modtage signal i tæt skov og langs høje bygninger
 • Tilbage-til-start navigation
 • Navigation mod gemte waypoints
 • UltraTrac mode
 • Kompas

Data Funktioner:

 • Bluetooth Smart (4.0)
 • Garmin Connect Live
 • Upload af træningprogrammer til uret
 • USB tilslutning/Opladning
 • PC/Mac kompatibel
 • Garmin Connect IQ kompatibel
 • Bluetooth Smart notifikationer (modtag sms'er, opkald, emails osv. på uret)

Urfunktioner:

 • 12/24 timers ur med alarm
 • To tidszoner
 • Dato og ugeindikator
 • Stopur
 • Indikator for lavt batteriniveau
 • ”Forstyr ikke” mode

Muligt ekstraudstyr:

 • Fodpod (SDM4) – Til løbekadence eller indendørs træning
 • ANT+ kadencemåler (cykling)
 • ANT+ speedsensor (cykling)
 • Garmin Tempe (ekstern temperaturmåler)

Diverse:

 • Størrelse (4.5 x 4.5 x 1.17 cm)
 • Farveskærm (215x180 pixels)
 • Trykfølsomt display
 • 5ATM (50 meter) vandtæt
 • Vægt 42 gram incl. batteri
 • Brugeropdatering af Firmware i uret.
 • Batteritid: m/GPS i brug: 14 Timer - u/gps i brug og 24 timer i UltraTrack tilstand. (som alm ur med aktivitetsmåling og smart notifikationer) Ca: 11 dage
 • Litium-ion-batteri
 • Trykt dansk brugervejledning
 • 2 års garanti

(© Pulsure.dk 2016)

Details
 • 1 Stk. Garmin Forerunner 735xt i valgt farve
 • 1 Stk. Garmin HRM-Tri Pulsbælte 
 • 1 Stk. Garmin HRM-Swim Pulsbælte
 • 1 Stk. USB Lade/data kabel
 • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk)

(© Pulsure.dk 2017)

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Forerunner 735XT Tri Bundle
Din bedømmelse