Garmin Fenix 6X Sapphire

Garmin har endnu en gang overgået sig selv med Fenix 6X Sapphire, som er smækfyldt med nye funktioner og store forbedringer sammenlignet med forgængeren, Fenix 5X Plus Sapphire. Udsolgt
SKU
010-02157-11
Ean
753759232573
Pris pr stk 4.859,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 6.199,00 DKK
Produktbeskrivelse

Garmin Fenix 6X Sapphire er afløseren for det meget populære Fenix 5X Plus Sapphire. 
Garmin har overgået sig selv og præsenteret et Fenix 6X, som er blever markant forbedret på mange punkter og har fået tilføjet flere helt nye og spændende funktioner. Fenix 6-serien er topmodellen i Garmins sortiment og er det perfekte ur uanset om man skal bruge det til løb, triathlon, cykling, alverdens outdoor aktiviteter eller blot som funktionelt og ultra-holdbart hverdagsur. 

Fenix 6X Sapphire
Denne Fenix 6X Sapphire version er den største i serien, og måler 51 mm. i diameter. Den er udstyret med ridsefast safirglas, indbygget musikafspiller, europakort og WiFi som nogle af de billigere ikke-Sapphire/Pro modeller ikke har. 
Fenix 6X findes også i en "Pro Solar Titanium" udgave, som har indbygget soloplader i skærmen og urkasse i titanium. Den kan du se HER

For at belyse de præcise forskelle på Fenix 6X Sapphire og den tidligere topmodel, Fenix 5X Plus, kommer herunder en liste over nye funktioner og forbedringer. 

Nye funktioner/forbedringer i Garmin Fenix 6X Sapphire sammenlignet med Garmin Fenix 5X Plus Sapphire:

 • Dobbelt så lang batterilevetid. Uret holder 60-120 timer med GPS og 21-80 dage dage uden GPS.
 • 36% større display - 1,4" med 280x280 pixel (1,2" 240x240 pixel i Fenix 5X Plus).
 • Power manager med forskellige batteriindstillinger til hverdag og sport.
 • Ekspeditionsmode med 46 dages batterilevetid med GPS.
 • Håndledspulsmåling under vand.
 • 32 GB hukommelse - plads til mere musik og flere kort (16 GB i Fenix 5 Plus).
 • Popularitetsruter highlightet på kortet - unik for hver sportsgren.
 • PacePro funktion - dynamisk paceguide som kompenserer for stigninger.
 • VO2max og træningsstatus bliver kompenseret for højde og temperatur
 • Nye og bedre datasider med flere layouts og op til 8 datafelter pr. side.
 • Pistekort over 2000 skisportsområder.
 • PulseOX pulsmåler med iltmætningssensor.
 • Nyt og mere kompakt design.
 • ClimbPro - fremadrettet højdekurve for rute.
 • Opdateret interface design.
 • Registrering af uheld.

Som ovenstående liste antyder, er der mange fede forbedringer og spændende nye funktioner i vente, hvis man vælger at opgradere fra et Fenix 5X Plus eller ældre. 

Udover de nye funktioner indeholder Garmin Fenix 6X naturligvis alle de fede sports- og hverdagsfunktioner, man kender fra Garmin Fenix 5X Plus-serien. De vigtigste features kan du se herunder.

Med Garmin Fenix 6X Sapphire får du:

 • Indbygget musikafspiller med MP3-filer, Spotify og Deezer
 • GPS, GLONASS og Galileo
 • Aktivitetsprofiler til en lang række sportsgrene og outdoor-aktiviteter
 • Garmin Pay - kontaktløs betaling
 • Europakort og navigation
 • Aktivitetsmåler med søvnovervågning, stressregistrering og Body Battery energiniveau
 • Smartnotifikationer, vejrudsigt, kalender og mange andre smartwatch-funktioner

Som udgangspunkt har Garmin Fenix 6X Sapphire de samme funktioner, som man måske kender fra Fenix 5 og Fenix 5 Plus; udover de velkendte features er der som ovenstående liste viser, blevet plads til en lang række forbedringer og nye funktioner. 

Særligt de enorme forbedringer på batterilevetiden og det flotte nye display er noget man hurtigt ligger mærke til. Også den optiske pulsmåler har fået en overhaling, så den nu både kan måle iltmætning i blodet og virker under vand ved eksempelvis svømning. 

Lang batterilevetid og Power Manager
Batterilevetiden er blevet væsentligt forbedret i Fenix 6X Sapphire sammenlignet med tidligere versioner af uret. Det er særligt ved brug under sport med GPS aktiveret, at batteriet holder længere takket være Garmins nye Power Manager, som sørger for at uret bruger batterikapaciteten mere effektivt. Med GPS+GLONASS holder uret i op til 60 timer, hvilket er over dobbelt så lang tid som Fenix 5X Plus Sapphire. Hvis man benytter UltraTrac GPS funktionen kommer levetiden helt op på 120 timer. Den største batterisluger er musikafspilleren hvor uret med GPS+GLONASS og musikafspilning holder op til 15 timer.

Garmin har desuden introduceret en helt ny "ekspeditions-mode", hvor man kan bruge uret med GPS i 46 dage i træk! Den ligger som en aktivitetsprofil på lige fod med "løb" og "cykling". Det er en funktion, som er beregnet til at tracke meget lange vandreture eller andre outdoor-aktiviteter over mange dage. Som udgangspunkt laver den et GPS-fix hver time, men kan også indstilles til 15, 30, 45 eller 75 min. mellem hvert GPS fixpunkt. Ved 60 min. GPS fix holder uret batteri i hele 46 dage - med GPS aktiveret! Når solen er gået ned, bliver GPS'en deaktiveret og pulsmåler, bluetooth samt aktivitetstracker er hele tiden slået fra for at opnå den imponerende lange batterilevetid. 

Som hverdagsur skal man forvente en levetid på 21 dage med almindeligt brug af aktivitetsmåler, smartnotifikationer og pulsmåling dagligt. Som noget nyt kan man vælge en "Battery Saver mode", hvor bluetooth, aktivitetsmåler, pulsmåler osv. bliver slukket; til gengæld kan uret holde helt op til 80 dage på én opladning! 

Med Power Manager får man selv større indflydelse på batterilevetiden under træning. Der findes tre forskellige modes; "Normal" hvor alle de vanlige funktioner, kort og pulsmåling er slået til, "Jacket Mode" hvor den optiske pulsmåler er slukket og til sidst "Max battery" hvor pulsmåler og kort er deaktiveret og lysstyrken i displayet er skruet helt ned. 

Størrelser
Ligesom Fenix 5-serien kommer Fenix 6 urene også i tre forskellige størrelser. 
Denne Fenix 6X Sapphire er den største, og måler 51 mm. i diameter og har et 1,4" display med 280x280 pixel. Displayet går helt ud til kanten af uret, hvilket giver et super skarpt og strømlinet udseende. 
Derudover findes der to mindre modeller; Fenix 6S som måler 42 mm. i diameter og har et 1,2" display og Fenix 6 på 47 mm. med et 1,3" display.  

Fælles for alle Fenix 6 modeller er, at urkassen er blevet mere kompakt, og der er blevet kortere afstand mellem de to splitter, hvor remmen sidder fast. Dette gør, at uret passer til smallere håndled, det sidder bedre fast på armen, og ser bedre ud. 

Ny og forbedret pulsmåler virker under vand
Garmin Fenix 6X Sapphire har fået en ny optisk pulsmåler, som virker under vand. Det er første gang, Garmin laver en optisk pulsmåler, som kan måle puls under vand ved eksempelvis svømning. 

Europakort med populære ruter og skisportsområder
Der er også sket forskellige forbedringer på kortet og navigationen i Fenix 6X Sapphire. Garmins popularitetsruter har også fundet vej til kortet i uret, så de mest populære veje til den specifikke sportsgren bliver highlightet på kortet. Den er unik for hver aktivitetsprofil, så når man vælger "løb", får man vist de mest populære løbeveje, og vælger man "cykling", er det de bedste cykelruter, som bliver fremhævet på kortet. 

En anden ny og spændende tilføjelse er kort over skisportsområder. Fenix 6X Sapphire indeholder kort over 2000 skisportsområder verden over. På kortet kan man se alle lifter med navn og pister med farve/sværhedsgrad. Se en opdateret liste over alle skisportsområder, som er på kortet på DETTE LINK.

Topo Danmark PRO V4 kort som tilkøb
Selvom Garmin kalder det indbyggede kort for et topografisk kort, så anbefaler vi at tilkøbe Pulsure.dk's opgradering til Topo Danmark V4 kortet, som har yderligere detaljerede informationer om bygninger, højdekurver og flere mindre stier og grusveje.

Det topografiske kort er optimeret til brug i Garmin´s enheder, hvor det specielt for MTB brugere, trailløbere og vandrere, vil give helt nye muligheder - mange små spændende skovstier er med på kortet, og det betyder at outdoor-folket får helt nye muligheder for planlægning af ruter - Ligeledes kan man se højdekurver på kortet, således du altid præcist kan se hvor du befinder dig.
Kort opgraderingen koster DKK 400,- og kan vælges som tilkøb til uret. Bemærk venligst at Topo Danmark V4 kortet ikke kan opdateres. Du kan se forskellen på standardkortet i uret og det Topo Danmark Pro V4 kort, der kan tilkøbes (standardkort til venstre og Topo Pro kort til højre):

Lad Fenix 6X guide dig med flere fede træningsfunktioner end nogensinde
PacePro 
funktionen er en intelligent paceguide til løb, som guider dig igennem en hvilken som helst distance på den mest effektive måde. PacePro tager højde for stigninger, og planlægger således dit løb, så det bliver så hurtigt og energibesparende som muligt. I praksis betyder det, at den indlæste rute bliver inddelt i segmenter, som skal løbes i forskellige pace, alt efter hårdheden af segmentet; ned ad bakke skal der løbes hurtigere en target pace, op ad skal der løbes langsommere og på flad vej løber man lige omkring målet. 

ClimbPro funktionen som først blev introduceret i Garmin Edge 530 og 830, har også fundet vej til Fenix 6X. Når man kører på en kendt rute, viser ClimbPro datasiden en højdekurve over den pågældende stigning man kører på i samme øjeblik, som man begynder at køre op ad. På den måde kan man altid se, hvad der venter forude, hvor langt man har til toppen og på den måde disponere sine kræfter bedst muligt. 

De helt almindelige datafelter på urets aktivitetsprofiler har også fået et løft. Det større display har gjort det muligt at have op til 8 datafelter pr. side i stedet for de tidligere 4. Der er desuden tilføjet flere nye grafiske visninger af data, muligheder for datafelter på kortsiden og pulszoner med farver i toppen af de almindelige datasider. 

Musikafspiller med Spotify og plads til meget mere musik
Garmin Fenix 6X har indbygget musikafspiller med plads til over 2000 sange. 
Man kan synkronisere sine offline playlister fra streamingtjenesterne Spotify og Deezer, eller man kan ligge MP3 filer direkte ind på uret. Uret er kompatibelt med alle Bluetooth headset - se vores udvalg HER.

Details

Generelt

 • Urglasmateriale: safirkrystal
 • Urkransmateriale: rustfrit stål
 • Urkassemateriale: Fiberarmeret polymer med metalbagdæksel
 • QuickFit™-tilbehørsremme Inkluderet (26 mm)
 • Remmateriale: Silikone
 • Vandtæthedsklassifikation: 10 ATM
 • Farvedisplay
 • Indbygget hukommelse: 32 GB

Fysisk størrelse

 • Mål: 51 x 51 x 14,90 mm
 • Passer til håndled med følgende omkreds: 127-210 mm
 • Displaystørrelse: 1,4"
 • Displayopløsning: 280 x 280 pixels
 • Vægt Stål: 93 g (kun urkasse: 66 g)

Batterilevetid

 • Smartwatch: Op til 21 dage
 • GPS+GLONASS: Op til 60 timer
 • GPS+GLONASS+musik: Op til 15 timer
 • GPS i UltraTrac Mode: Op til 120 timer
 • Ekspeditions-GPS-tilstand: Op til 46 dage
 • Batterispare-tilstand: Op til 80 dage


Urfunktioner

 • Tid og dato
 • GPS-tidssynkronisering
 • Automatisk sommer-/vintertid
 • Vækkeur
 • Timer
 • Stopur
 • Solopgangs-/solnedsgangstidspunkter

Sensorer

 • GPS
 • GLONASS
 • Galileo
 • Garmin Elevate™ håndledsbaseret pulsmåler
 • Pulse Ox iltmætningssensor
 • Trykhøjdemåler
 • Elektronisk kompas
 • Gyroskop
 • Accelerometer (beregner afstand for indendørstræning uden brug af fodsensor)
 • Termometer
 • Pulse Ox akklimatisering

Daglige smart-funktioner

 • Connect IQ™ (urskiver, datafelter, widgets og apps til download)
 • Smart-notifikationer
 • Tekstsvar/afvis opkald med tekst (kun Android™)
 • Tilslutning Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
 • Kalender
 • Vejr
 • Batterisparer - ur med lavt strømforbrug
 • Musikstyring
 • Afspiller musik
 • Musiklager op til 2,000 sange
 • Find min telefon
 • Find mit ur
 • VIRB®-fjernbetjening
 • Smartphone-kompatibel iPhone®, Android™
 • Garmin Connect™ Mobile-kompatibel
 • Garmin Pay™

Sikkerheds- og sporingsfunktioner

 • Hændelsesregistrering under udvalgte aktiviteter
 • Send bud efter hjælp
 • LiveTrack
 • Gruppe-livetrack
 • Deling af livebegivenhed

Taktiske funktioner

 • Dobbelt koordinatsæt

Aktivitetstrackerfunktioner

 • Skridttæller
 • Aktivitetsindikator (vises på enheden efter en periode uden aktivitet. Gå et par minutter for at nulstille den)
 • Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau at kende og tildeler et dagligt mål for skridt)
 • Søvnovervågning (overvågning samlet søvn og perioder med bevægelse og rolig søvn)
 • Beregner forbrændte kalorier
 • Etager op
 • Distance
 • Intensitetsminutter
 • TrueUp™ (ved brug af flere aktivitetstrackere på samme tid sammenflettes aktivitetsdata ved synkronisering)
 • Move IQ™ (registrerer og klassificerer automatisk aktivitetstype)
 • Fitnessalder (i app)
 • Body Battery™ energiovervågning
 • Stressregistrering hele dagen

Fitnessudstyr

 • Tilgængelige fitnessaktivitetsprofiler: Styrke-, konditions- og crosstrainertræning, trappetræning, gang op ad trapper, indendørs roning og yoga
 • Pulstræning
 • Styrketræningsplaner
 • Automatisk tælling af gentagelser

Funktioner til træning, planlægning og analyse

 • GPS-hastighed og -distance
 • Brugerdefinerede skærme
 • Brugerdefinerede aktivitetsprofiler
 • Auto Pause® (sætter ur på pause eller genoptager ur ud fra hastighed)
 • Intervaltræning (indstil trænings- og hvileintervaller)
 • Avanceret træning (opret brugerdefinerede træninger)
 • Træningsplaner til download
 • Strømtilstande - batteriindstillinger, der kan justeres under en aktivitet
 • Auto Lap® (starter automatisk en ny omgang)
 • Manual lap
 • Brugerdefinerede lap-alarmer
 • Varme- og højdeakklimatisering
 • VO2-max estimering
 • Træningsstatus (se om du træner effektivt baseret på træningshistorik og formtrend)
 • Træningsbelastning (din totale træningsbelastning for de seneste 7 dage estimeret på EPOC)
 • Fokus på træningsbelastning
 • Aerob Training Effect (måler en aktivitets indvirkning på din træningstilstand)
 • Anaerob træningseffekt
 • Primær fordel (etiketter for Training Effect)
 • Brugerdefinerede alarmer
 • Lydalarmer
 • Sluttid
 • Virtual Partner® (træn mod en digital person)
 • Virtual Racer™/Aktivitetskonkurrence (konkurrer mod andre aktiviteter)
 • Automatisk multisport (skift sportstilstand med 1 tryk)
 • Multisport
 • Baneguide
 • Segmenter (Live, Garmin)
 • Strava-funktioner (Beacon, live-segmenter)
 • Tur-retur-ruteoprettelse (løb/cykling)
 • Trendline™ ruteføring ud fra popularitet (bliver vist på kortet)
 • Touch- og/eller knaplås
 • Genvejstaster
 • Automatisk rullefunktion (bladrer gennem datasider under en aktivitet)
 • Aktivitetshistorik på uret
 • Physio TrueUp

Pulsmålerfunktioner

 • Pulszoner
 • Pulsalarmer
 • Pulsbaseret kalorieberegning
 • % af maksimal puls
 • % af HRR (maksimal puls minus hvilepuls)
 • Restitutionsanbefaling
 • Automatisk maksimal puls
 • Måling af iltmætning i blodet
 • HRV stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau; skalaen er fra 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveau) (kun med pulsbælte)
 • HR Broadcast (overførsel af pulsdata via ANT+™ til parrede enheder)

Løbefunktioner

 • Forudindlæste løbeprofiler: Løb, løbebånd, trailløb
 • GPS-baseret distance, tid og tempo
 • Løbedynamik (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
 • Vertikale udsving og ratio (graden af "op/ned-bevægelse" i dit løb og forholdet mellem vertikale udsving og skridtlængde) (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
 • Tid med jordkontakt (den tid i en løbebevægelse hvor foden er i jorden frem for i luften for at vise din løbesymmetri (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
 • Skridtlængde (i realtid) (kun med HRM-Run, HRM-Tri eller Running Dynamics Pod)
 • Kadence (antal skridt pr. minut i realtid)
 • Performance condition (sammenligner efter 6-20 minutters løb din form i realtid med dit gennemsnitlige formniveau)
 • Syretærskel (en analyse af tempo og puls estimerer tidspunktet for, hvornår dine muskler begynder at blive hurtigt trættere) (kun med pulsbælte)
 • PacePro™ tempostrategier
 • Løbetræningsplaner
 • Løbsberegner
 • Fodsensor-kompatibel

Golffunktioner

 • Forudindlæst med 41.000 baner på verdensplan
 • Distance til front, center og bagkant af greenen
 • Distance til layups og doglegs
 • Måler optageafstand (beregner nøjagtig afstand for slag et vilkårligt sted på ruten)
 • Digitalt scorekort
 • Brugerdefinerede mål
 • Stat Tracking (antal slag, put pr. runde, greens og fairways hit)
 • Garmin AutoShot™
 • Komplet vektorkort
 • Automatiske CourseView-opdateringer
 • Manuel flagplacering
 • Hazarder og banemål
 • PinPointer
 • PlaysLike Distance
 • Handicap scoring
 • TruSwing™-kompatibel
 • Rundetimer/odometer
 • Kompatibel med automatisk kølleregistrering (kræver tilbehør)

Outdoor-funktioner

 • Forudindlæste outdoor-profiler: Trailløb, vandring, klatring, mountainbike, skiløb, snowboard, langrend, stand-up paddleboarding, roning, kajak, Jumpmaster, taktisk
 • Punkt til punkt-navigation
 • Brødkrummespor i realtid
 • Tilbage til start
 • TracBack®
 • UltraTrac mode
 • Around Me mode
 • Højdeprofil
 • Distance til destination
 • Barometrisk udviklingsindikator
 • ClimbPro™ opstigningsplanlægger
 • Trailløb auto climb
 • Vertikal hastighed
 • Total opstigning/nedstigning
 • Future elevation plot
 • Preloaded topographical maps
 • Forudindlæste kort over skisportssteder
 • Downloadable cartography support
 • BaseCamp™-kompatibel
 • GPS-koordinater
 • Projiceret waypoint
 • Sight 'N Go (naviger efter et punkt)
 • Arealberegning ja (via Connect IQ™)
 • Jagt-/fiskekalender ja (via Connect IQ™)
 • Oplysninger om sol og måne ja (via Connect IQ™)
 • XERO™ positioner
 • Expedition GPS Activity

Cykelfunktioner

 • Forudindlæste cykleprofiler: Cykling, indendørs cykling, mountainbike, triatlon
 • Baner (konkurrer mod tidligere aktiviteter)
 • Cykelomgang og maksimum effekt pr. omgang (med effektmåler)
 • Konkurrer mod en aktivitet
 • Tids-/distancealarm (udløser alarm, når du når målet)
 • FTP (Functional Threshold Power) (kun med wattmåler)
 • Cycle Map (routable cycling-specific street map)
 • Kompatibel med Vector watt-pedaler
 • Kompatibel med wattmåler
 • Varia Vision™-kompatibel (in-sight display)
 • Varia™ Rearview-kompatibel (bagudvendt cykelradar)
 • Varia™ Smart-kompatibel (cykellygte)
 • Hastigheds- og kadencesensor-kompatibel Ja (ANT+® og Bluetooth® Smart sensorer)

Svømmefunktioner

 • Forudindlæste svømmeprofiler: Svømning i pool, svømning i åbent vand, svømning/løb
 • Svømmemålinger i åbent vand (distance, hastighed, antal svømmetag/hastighed, kalorier)
 • Svømmedata i bassin (længder, distance, tempo, antal svømmetag/-frekvens, kalorier)
 • Registrering af type af svømmetag (crawl, rygcrawl, brystsvømning, butterfly)
 • Drill-log
 • Basic rest timer
 • Tempoadvarsler (kun ved brug i svømmebassin)
 • Countdown start
 • Svømmetræninger
 • Kritisk svømmehastighed
 • Undervands håndledsbaseret pulsmåling
 • Puls
Details
 • Garmin Fenix 6X Sapphire 
 • USB data/ladekabel
 • Trykt dansk brugsvejledning (Kun på Pulsure.dk!) 
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Garmin Fenix 6X Sapphire
Din bedømmelse