Kæmpe Suunto sommerudsalg - se alle de gode tilbud her

Close The Gap Hide My Bell Raceday SL

Innovativ holder til Garmin, Wahoo og mange flere cykelcomputere med en diskret ringeklokke skjult på undersiden. Raceday-serien er lavet i carbon og har en ringeklokke som kan klikkes af og på. 

På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage
SKU
raceday-sl
Ean
7435135056098
Pris pr stk 449,00DKK
Vejl. Udsalgspris 450,00DKK
Produktbeskrivelse

Hollandske Close The Gap har løst en af cykelrytternes store hovedpiner, nemlig ringeklokken. Man kunne ofte godt bruge en ringeklokke, og det er faktisk også et lovkrav at have det, men det ser bare ikke fedt ud på en dyr racercykel.

Det problem har Close The Gap løst med deres innovative Hide My Bell serie af holdere til cykelcomputere, som alle har gemt en lille ringeklokke på undersiden, som kan betjenes via en lille fjeder uden at fjerne hænderne fra styret. 

Hide My Bell Raceday SL er én af topmodellerne i "Raceday-serien" som er lavet i carbon og har en ringeklokke som kan klikkes af og på. Det er smart, da man kan klikke ringeklokken af til cykelløb for at spare de sidste gram. 

Hide My Bell Raceday SL er en klassisk "out-front holder" som monteres på et rundt styr, og holder cykelcomputeren ude foran frempinden i samme niveau som styret. Dette giver et stilrent og aerodynamisk udtryk til cyklen, som bare ser rigtigt godt ud. 
På undersiden af holderen sidder den lille ringeklokke, som kan betjenes med fingeren fra styret. 

Hide My Bell Raceday SL er kompatibel med følgende cykelcomputere:

Hide My Bell Raceday SL vejer 25 gram uden klokken monteret og 40 gram inkl. ringeklokke. Den passer til langt de fleste frempinde. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Close The Gap Hide My Bell Raceday SL
Din bedømmelse