Saris

3 varer

Stigende orden
pr. side

3 varer

Stigende orden
pr. side

Saris er en amerikansk virksomhed, som har specialiseret sig i at lave wattmålere og hometrainere i mange år. I starten hed virksomheden CycleOps, og var primært kendt for deres wattmålere, hvor de var blandt pionererne på dette marked.
Herefter begyndte CycleOps (senere Saris) at lave hometrainere, hvor de også var blandt de første til at eksperimentere med hometrainere med indbygget wattmåler. 


Senere skiftede de navn til Saris og flyttede fokus over på hometrainere, som i dag er det primære fokus i forretningen. 


Udover at lave nogle af markedets bedste hometrainere, producerer Saris også cykelstativer til biler. 


Hos Pulsure.dk har vi forhandlet Saris siden 2020, hvor det udelukkende er hometrainer-produkterne, vi forhandler. 


Blandt markedets bedste hometrainer til workouts i ERG mode

Saris har haft stor succes med at lave hometrainere, som præsterer supergodt i det såkaldte ERG mode, hvor hometraineren automatisk justerer belastningen efter en forudbestemt workout (intervaltræning). Særligt på hometrainer platformen, Zwift, er det blevet meget populært at køre forskellige workouts i ERG mode. Man bliver simpelthen tvunget af hometraineren til at køre et helt bestemt watttal, hvor den blot justerer belastingen til at passe, uanset hvilket gear man kører i og med hvilken kadence. 


Her er Saris H3 hometraineren én af de suverænt bedste på markedet til at holde den helt præcise belastningen uden at watttallet hopper op og ned, og det samtidig stadig føles helt smooth og flydende.

Prøv Saris hometrainer i vores E-Cycling Lab

Hos Pulsure.dk har vi udstillet Saris topmodellel, H3, i vores showroom/testcenter, E-Cycling Lab. 


Pulsure.dks E-Cycling Lab har åbent i butikkens normale åbningstid, mandag til fredag kl. 10:00-16:00 og torsdag kl. 10:00-18:00.