Wahoo RFLKT+

Fed cykelcomputer baseret på brug af iPhone 4s,5, 6 eller 7.

Udsolgt
SKU
WFBKCOMP2
Ean
0857335002458
Pris pr stk 899,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 999,00 DKK
Produktbeskrivelse

Wahoo RFLKT+ iPhone Powered Bike Computer!

Wahoo RFLKT+ er en videreudvikling af Wahoo RFLKT, som kommer med et par nye smarte funktioner. Der er tilføjet ANT+ kompatibilitet, så man nu kan bruge enheden sammen med fx et garmin pulsbælte/kadencecensor eller en anden ANT+ enhed. 

Derudover er der i + versionen også tilføjet barometrisk højdemåler samt termometer funktion.

Wahoo RFLKT+ er et smart display som gengiver alle data fra Wahoo app'en direkte på din frempind eller på styret. Enheden kommunikerer via Bluetooth Smart direkte med din iPhone som agerer motoren i din cykelcomputer, mens den er sikkert gemt af vejen i en taske eller i din baglomme på cykeltrøjen - og du kan således få såvel puls, hastighed, distance, temperatur, højde og kadence direkte på displayet (med Bluetooth Smart eller ANT+ pulsbælte og speed/kadence-sensorer).

Udover Wahoo Fitness app'en, er der flere af de kendte cykel-app's som også er kompatible med RFLKT - fx. Strava, Map My Ride, Cyclemeter og mange flere.

Nyt på disse Wahoo RFLKT+ er at den også kan vise ”turn by turn”-navigation via den app der hedder ”Ride With GPS”. Man tegner eventuelt selv sine ture, eller downloader og deler andres gpx-filer.

De første 30 dage efter at have koblet til RFLKT+ første gang er gratis, derefter koster det 6 $ om måneden, eller 50 $ om året.

RFKLT viser både pile, nedtælling og vejnavne, samt kan uploade direkte til Strava efter endt træning.

Samtidig er der 5 datafelter, som kan defineres til at vise info som fx.  fart, kadance, puls, effekt osv. osv. 

En af de helt store fordele med Wahoo RFLKT+ i forhold til tidligere iPhone løsninger til cykling, er at telefonens skærm forbliver slukket - og det betyder at telefonen kan holde strøm i rigtig mange timer. Der er strøm til meget lange ture når man bruger RFLKT+.

Som en ekstra smart feature kan man i øvrigt også styre sin musik via displayet. Se i den forbindelse det smarte Miiego Bluetooth headset under tillægsprodukter øverst på siden. Perfekt til de kedlige timer på hometraineren.

RFLKT+ viser alle data om din træning, og benyttes der et bluetooth/ANT+ pulsbælte og en bluetooth/ANT+ kadencecensor, kan RFKLT+ vise dig alle de data du kan ønske dig - fx:

  • Puls
  • Kadence
  • Hastighed
  • Gennemsnitsfart
  • Højde
  • Temperatur
  • Og meget meget mere

RFLKT+ bruger et udskifteligt CR2450 knapcelle batteri som ved normalt brug holder ca. 12 mdr. Enheden er udstyret med baggrundslys, om end hyppig brug af dette vil reducere batteritiden betragteligt.

I kassen medfølger der 3 forskellige monteringsbeslag, som gør det muligt og montere på både styr og frempind samt et quarter turn mount så du nemt kan tage den af og på.

Details
  • 1 stk. Wahoo RFLKT+
  • 3 stk. monteringsbeslag
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Wahoo RFLKT+
Din bedømmelse