Wahoo RFLKT

Super løsning til dig som alligevel har din iPhone 4S, 5, 6 eller 7 med på cykelturen.

Udsolgt
SKU
WFBKCOMP
Ean
857335002526
Pris pr stk 799,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 999,00 DKK
Produktbeskrivelse

Wahoo RFLKT - iPhone Powered Bike Computer!
Wahoo RFLKT er et smart display som gengiver alle data fra Wahoo app'en direkte på din frempind eller på styret. Enheden kommunikerer via Bluetooth Smart direkte med din iPhone som agerer motoren i din cykelcomputer, mens den er sikkert gemt af vejen i en taske eller i din baglomme på cykeltrøjen - og du kan således få såvel puls, hastighed, distance og kadence direkte på displayet (med Bluetooth Smart pulsbælte og speed/kadence-sensorer).

Udover Wahoo Fitness app'en, er der flere af de kendte cykel-app's som også bliver kompatible med RFLKT - Cyclemeter er allerede på banen med en løsning.

En af de helt store fordele med Wahoo RFLKT i forhold til tidligere iPhone løsninger til cykling, er at telefonens skærm forbliver slukket - og det betyder at telefonen kan holde strøm i rigtig mange timer. Der er strøm til meget lange ture når man bruger RFLKT.

Som en ekstra smart feature kan man i øvrigt også styre sin musik via displayet. Se i den forbindelse det smarte Miiego Bluetooth headset under tillægsprodukter øverst på siden. Perfekt til de kedlige timer på hometraineren.

RFLKT viser alle data om dine træningsdata, og benyttes der et BLUE HR pulsbælte og en BLUE SC kadencesensor, kan RFKLT vise dig alle de data du kan ønske dig - fx:

  • Puls
  • Kadence
  • Hastighed
  • Gennemsnitsfart
  • Højde
  • Og meget meget mere

RFLKT bruger et udskifteligt knapcelle batteri som ved normalt brug holder ca. 18 mdr. Enheden er udstyret med baggrundslys, om end hyppig brug af dette vil reducere batteritiden betragteligt.

I kassen medfølger der 2 forskellige monteringsbeslag, som gør det muligt og montere på både styr og frempind.

Se mere her:

 

Details
  • 1 stk. Wahoo RFLKT
  • 2 stk. monteringsbeslag
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Wahoo RFLKT
Din bedømmelse