Wahoo PROTKT - iPhone 5/5s

Wahoo PROTKT - iPhone 5/5s

På lager – Afsendelse:  1-2 Hverdage
SKU
WFPETO52
Ean
857335002939
Pris pr stk 479,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 549,00 DKK
Produktbeskrivelse

Wahoo PROTKT er en smart holder til din iPhone 5, 5c eller 5s. Holderen er er vejrbestandig, sved- og stødsikker og giver maksimal beskyttelse til din iPhone 5, 5c eller5s, og gør din telefon  til en fuldblods cykelcomputer.

Det medfølgende cykel monterings system er både sikkert og enkelt og giver dig nem adgang til din iPhone, hvor du med et snuptag kan afmontere den og både tage billeder og modtage opkald - mens den er i Wahoo PROTKT holderen.

PROTKT holderen giver dig mulighed for at cykle med din iPhone under alle  forhold og uanset om det er regn, mudder, solskin, eller sne er din iPhone beskyttet og samtidig fuldt funktionel.

Holderen er crash testet, så skulle du være uheldig og styrte på cyklen, er din iPhone forsat beskyttet mod slag og stød.

Det enkle twist-lock mount er både solidt og nemt at bruge, idet du med en kvart omgang kan låse PROTKT fast. For at afmontere PROTKT  vrider man blot holderen en kvart omgang retur og den er lige til at tage af. Selve holderen har gummibeslag, således at de værste stød fra hjulet bliver elimineret.

Holderen giver dig naturligvis adgang til at betjene telefonen, men du kan stadig både modtage og besvare opkalde, ved blot at afmontere holderen og besvare opkaldet mens telefonen er i holderen. Ligeledes kan det indbyggede kamera i iPhone bruges direkte mens den er i holderen.

Din iPhone bliver en regulær cykelcomputer
Den gratis Wahoo Fitness App omdanner din iPhone til en cykelcomputer. App'en registrerer via den indbyggede GPS i telefonen din hastighed og distance - og giver dig mulighed for navigering mens du kører. App'en gemme dine træningsdata til senere analyse og du har dermed en regulær cykelcomputer. 

Mere funktionalitet
Tilkøber du derudover et Wahoo Blue HR pulsbælte samt evt. en Wahoo Blue SC speed- og kadencesensor (se tilkøbsproduker i toppen af produktsiden), har du samme funktionalitet som med alm. GPS-baserede cyklecomputere. Wahoo Fitness App'en kan give dig alle de aktuelle målinger på skærmen - puls, pulszoner, hastighed, distance, kadence m.m. Og har du alligevel altid telefonen med på dine cykelture, kan du jo lige så godt udnytte dens computerkraft.

Med en Wahoo Blue SC speed- og ladence-sensor kan du i øvrigt også bruge din telefon som træningsredskab hejmme i stuen på hometraineren, da den giver dig både hastighed, distance og kadence.

Details
 • Passer til iPhone 5, 5c og 5s
 • Størrelse: 14cm x 7cm x 2 cm
 • Vægt: 125 grams
 • Quarter turn mount til montering på styr/frempind
 • IPX5 vandtæt - sved- og regntæt.
 • Glasdisplay
 • Stik til hovedtelefoner
 • Udvendig "Hjem" og "Sluk" knap
 • Wahoo Fitness App til cykling
Details
 • 1 Stk. PROTKT kasse
 • 1 Stk. Quarter Mount til montering på styr/frempind
 • Strips til montering.
Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Wahoo PROTKT - iPhone 5/5s
Din bedømmelse