Wahoo Fitness
Wahoo er en relativ ny amerikansk tech-virksomhed stiftet i 2010, som specialiserer sig i at producere elektronisk træningsudstyr. 
Wahoo blev startet på ideen om, at lave brugervenligt udstyr og sensorer, som ikke var låst eller begrænset til noget specifikt produkt. Alle Wahoos sensorer er derfor kompatible med både ANT+ og Bluetooth, hvilket gør, at de fungerer med stort set alle tænkelige enheder, herunder Smartphones som iPhone og Android, Garmin produkter, Polar, Suunto, TomTom og mange flere. Wahoo vil gøre det nemt at træne og være connected samtidig, så deres tilbehør er derfor også kompatibelt med alle former for 3. part app's som Endomondo, Strava, Runkeeper osv. 

Blandt Wahoos mest populære sensorer kan nævnes Wahoo Tickr og Tickr X pulsbælterne samt Wahoo RPM magnetløse Speed- og Kadence sensorer. 

De senere år er Wahoo begyndt, ikke kun at producere sensorer og tilbehør, men også selvve enhederne. Med deres Wahoo Elemnt og Elemnt Bolt cykelcomputere, har de lavet en meget kompetent konkurrent til Garmin computerne, da Elemnt er fyldt med fede funktioner som kortnavigation, intervaltræning, personlig opsætning af display samt nogle helt nye innovative funktioner. 

Sidst men ikke mindst er Wahoo kendt for deres fremragende hometrainere Kickr og Kickr Snap. Særligt Wahoo Kickr er blevet rost meget og anerkendt som en af de suværent bedste power trainere på markedet - derfor har Team Sky og Chris Froome også valgt at bruge Wahoo Kickr sammen med Wahoos andre produkter som Tickr pulsbælterne. Kickr smart trainer kan måle watt, videresende information til alle slags enheder som Garmin, Polar og Suunto og så er den kompatibel med alverdens hometrainer software som Zwift, Bkool Simulator og mange andre. 

Vi bestræber os på altid at have de laveste priser på det danske marked, så hvis du finder et Wahoo produkt billigere hos en anden dansk forhandler, er du meget velkommen til at kontakte os på 76748074, så vi kan finde en løsning. 

Klik på nedenstående ikoner og gå direkte til den ønskede kategori.

 

Wahoo Fitness Logo

 
Wahoo Elemnt og Wahoo Elemnt Bolt cykelcomputere Wahoo Kickr og Kickr Snap Wahoo pulsbælter til Endomondo Wahoo badevægt
       
       

 (© Pulsure.dk 2017)