Garmin Enduro Titanium - Spar 2300,-  - KLIK HER
OBS: Begrænset antal!

Udvidet garanti hos Pulsure.dk
3 Års Garanti

Af en eller anden grund har elektronisk udstyr det altid med at gå i stykker umiddelbart efter de 2 års garanti er udløbet - Pulsure.dk tilbyder derfor at udvide garantien på det købte produkt.

Garantien dækker ikke sliddele såsom remholdere samt medfølgende pulsbælter og kampagnegaver.   

Fra 2 til 3 år for kun DKK 99,-
(Denne service kan dog kun betales ved købet, og kan ikke efterfølgende tilvælges.) 

Den købte garanti, giver udover det ekstra års garanti, mulighed for at købe tilbehør til uret til en ekstra lav pris - Se her hvad pakken indeholder:

  • Udvidelse af producentens garanti fra 24 mdr til 36 mdr.
  • Køb af kvalitets batterier til pulsmåleren/Kadencesensor/osv med 50% rabat i hele urets levetid.
  • Køb af urremme til uret med 20% rabat når uret har en alder på min 6 mdr. efter køb - dvs. også efter den udvidede garanti er udløbet. Rabatten gælder kun remme til det købte produkt.

Ved en reklamation over det købte produkt, kan Pulsure.dk træffe beslutning om produktet skal ombyttes eller repareres - Det vil være forskelligt fra producent til producent. Ved ombytning af produktet, gælder der alene en fornyet garanti på 24 mdr jf. købeloven.

Garantien ydes af Pulsure.dk og ikke af den enkelte leverandør, og derfor skal Pulsure.dk kontaktes hvis produktet bliver defekt efter 24 mdr.

Forsikringen tilbydes kun de produkter hvor den kan tilvælges, og kan ikke tilvælges på produkter der allerede er omfattet af ekstra garanti der er inkluderet i prisen. 

OBS: Bemærk venligst at garantien IKKE dækker nedsat batterilevetid på enheder med genopladeligt batteri.  Et genopladeligt batteri har en levetid på ca. 1000 opladning, og vil langsomt tabe noget af sin kapacitet.