Køb julegaven nu!  Vi har forlænget bytte- og returretten frem til 17/1-2022 - Læs mere HER

Udvidet Garanti - 3 år ialt

Af en eller anden grund har elektronisk udstyr det altid med at gå i stykker umiddelbart efter de 2 års garanti er udløbet - Pulsure.dk tilbyder derfor at udvide garantien på det købte produkt fra 2 til 3 år for kun DKK 99,-

(Denne service kan dog kun betales ved købet, og kan ikke efterfølgende tilvælges.)

Den købte garanti, giver udover det ekstra års garanti, mulighed for at købe tilbehør til uret til en ekstra lav pris

På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage
SKU
udvidet-garanti
Pris pr stk 99,00 DKK
Produktbeskrivelse

Af en eller anden grund har elektronisk udstyr det altid med at gå i stykker umiddelbart efter de 2 års garanti er udløbet - Pulsure.dk tilbyder derfor at udvide garantien på det købte produkt 

Fra 2 til 3 år for kun DKK 99,-

Den købte garanti, giver udover det ekstra års garanti, mulighed for at købe tilbehør til uret til en ekstra lav pris - Se her hvad pakken indeholder:

  • Udvidelse af producentens garanti fra 24 mdr til 36 mdr.
  • Køb af kvalitets batterier til pulsmåleren/Kadencesensor/osv med 50% rabat i hele urets levetid.
  • Køb af urremme til uret med 20% rabat når uret har en alder på min 6 mdr. efter køb - dvs. også efter den udvidede garanti er udløbet. Rabatten gælder kun remme til det købte produkt.

Garantien dækker ikke sliddele såsom remholdere samt medfølgende pulsbælter og kampagnegaver.

Ved en reklamation over det købte produkt, kan Pulsure.dk træffe beslutning om produktet skal ombyttes eller repareres - Det vil være forskelligt fra producent til producent. Ved ombytning af produktet, gælder der alene en fornyet garanti på 24 mdr jf. købeloven.

Garantien ydes af Pulsure.dk og ikke af den enkelte leverandør, og derfor skal Pulsure.dk kontaktes hvis produktet bliver defekt efter 24 mdr.

OBS: Bemærk venligst at garantien IKKE dækker nedsat batterilevetid på enheder med genopladeligt batteri. Et genopladeligt batteri har en levetid på ca. 1000 opladning, og vil langsomt tabe noget af sin kapacitet. 

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Udvidet Garanti - 3 år ialt
Din bedømmelse