Polar Vantage M

Multisportur fra Polar med en af markedets bedste optiske pulsmålere. 

Vælg variant for at se lagerstatus

1.599,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.199,00 DKK

* Påkrævede felter

1.599,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Polar Vantage M er lillebror til Polars topmodel Vantage V. Her får man dog stadig et lækkert multisportur fra øverste hylde til en meget fornuftig pris. 

  Hvor Polar tidligere har brugt eksisterende modeller som udgangspunkt for nye produkter, har man med Polar Vantage V og M startet helt forfra og fået et helt nyt produkt der ingen relationer har til tidligere produkter fra Polar. Dog er navnet ikke nyt - Polar lancerede i 1995 Polar Vantage NV, der som topmodel bar Vantage navnet - Polar Vantage NV var unik på mange punkter med bla. R-R måleringer og måling af træningsbelastning som det absolut første håndledsbaserede ur, ligesom Polar Vantage NV var det første ur fra Polar der kunne overføre data til PC.

  Polar Vantage kommer i 2 forskellige versioner (Polar Vantage M og Polar Vantage V), og det produkt du kigger på nu er Polar Vantage M, som ligger lige under topmodellen Vantage V i Polar Vantage serien.

  Forskellen på Vantage M og Vantage V:
  Ved første økekast er der ikke stor forskel på Vantage M og V, udover en forskel i vægt, og at Vantage M ikke har touchskærm, som V-modellen har. For at finde flere forskelle skal man lidt mere i dybden med alle funktionerne, så her kommer en oversigt: 

  Vantage M (denne) Vantage V
  Vægt: 45 gram 66 gram 
  Batterilevetid med GPS 30 timer 40 timer
  Løbewatt Nej Ja
  Rutevejledning Nej Ja
  Recovery Pro Nej Ja
  Barometrisk højdemåler Nej Ja
  Touchskærm Nej Ja
  Strava Live Segments Nej Ja
  Ortostatisk test Nej Ja
  Lydadvarsler Nej Ja

  Nye funktioner i Vantage M sammenlignet med V800:

  • Optisk pulsmåling med 9(!!) LED dioder
  • Automatisk optimering af pulsdata fra optisk pulsmåler
  • Optisk pulsmåling under svømning
  • GPS Chipset fra SONY med GLONASS
  • Batterilevetid med GPS på op til 30 timer med 1 sekunds interval
  • Nye træningsbelastningsfunktioner
  • Polar Sleep+ søvnovervågning
  • Vægt på kun 45g

  Udover de nye funktioner, så har Polar Vantage M naturligvis en lang række funktioner fra bla. Polar V800, og funktioner som vi også kender dem fra Garmin og Suunto's topmodeller:

  • Mere end 130 sportsprofiler
  • 24/7 aktivitetsmåling
  • Løbekadence
  • Triathlon funktioner
  • Interval træningsfunktioner (Q1-2019)
  • Svømmefunktioner (Pool og åbent vand)
  • Opkobling til bluetooth enheder (wattmåler til cykling, kadencemåler til cykling, pulsmåler til bryst osv. )
  • Dansk sprog i uret
  • Smart notifikationer (Q1-2019)
  • Indstillinger til 3 cykler
  • Upload data direkte til Polar Flow, Strava, TrainingPeaks, Apple Health Kit, Google Fit, MyFitnessPal og MapMyFitness
  • Og meget meget mere…..

  Optisk pulsmåler
  Den optiske pulsmåling i Polar Vantage er helt unik, og den første på markedet med hele 9 LED dioder. Dioderne er bygget op med 5 grønne og 4 røde, og det at man benytter forskellige farver dioder sikrer en langt mere præcis måling af pulsen, uanset hudfarve og behåring. Faktisk er Vantage udstyret med 10 dioder, men den sidste (orange LED) benyttes i første omgang ikke, men kan måske senere blive implementeret i en software opdatering.

  Med de 9 LED dioder giver Polar Vantage den absolut bedste og mest pålidelige optiske pulsmåling på markedet, og som et af de eneste multisportsure (Suunto 9 kan også), kan Polar Vantage måle pulsen på håndleddet under svømning - både i Pool og i åbent vand. Det giver en lang række fordele for bla. triatleter, hvor pulsmåling med brystbælte i en indendørs svømmehal kan være noget af en udfordring fordi det falder ned når man sætter af fra kanten.

  Polar har desuden tilføjet en korrektionsfunktion til den optiske pulsmåler, hvor uret hele tiden overvåger og korrigere pulsen i 60 sek intervaller. Dvs. at kommer der en fejlaflæsning af pulsen der umiddelbart kan give nogen helt forkerte værdier (det har alle der har benyttet optisk pulsmåler prøvet), så korrigere uret ift. de data som er opsamlet før og efter fejlaflæsningen. Det skal forstås således at hvis man i fx 20 sek har arbejdet med en puls på 140 slag pr. minut, og der så pludselig kommer 5 sek med 200 slag pr. minut, og efterfølgende igen 20 sek med 140 slag pr, så udligner uret de 5 sek hvor der åbenlyst er opfanget en fejlmåling. Samlet set giver det en langt mere præcis og pålidelig måling, og de første tests af funktionen viser at systemet virker rigtig rigtig godt, og er meget tæt på at være på højde med pulsmåling med brystbælte.

  Således sammenfattet, tilbyder Polar Vantage V den absolut bedste løsning på markedet indenfor optisk pulsmåling - specielt med øje på triatleter, hvor præcisionen og måling under svømning er utroligt vigtige.

  GPS Chip
  Tidligere har Polar benyttet GPS chipset fra SIRFF, men har denne gang valgt at benytte den nyeste GPS Chip fra SONY. Skiftet hænger i høj grad sammen med det væsentlig lavere strømforbrug som Sony tilbyder i deres løsning, og det er med til at sikre den meget lange batteritid på hele 40 timer med 1 sek's interval.

  For første gang tilbyder Polar i Vantage serien også understøttelse af GLONASS som er det russiske satellit system. Fordelen ved GLONASS er at satelitterne står lidt lavere på himlen, og uret derfor vil have nemmere ved at få et signal, hvis man bevæger sig i tæt skov, langs høje bygninger osv. Kombinationen af den nyeste chip fra Sony, GPS og GLONASS giver Polar Vantage en af de bedste satellit modtagelser på markedet, og fuldt ud på højde med konkurrenterne fra Garmin og Suunto.

  Træningsbelastning Pro
  Men den oprindelige model af Polar Vantage NV fra 1995, var Polar de første til at indføre begrebet "Training Load", eller på dansk træningsbelastning. Træningsbelastning er et udtryk for hvor hårdt ens træning har været, og koblet sammen med urets restitutionsfunktioner, giver det en række værktøjer til at optimere sin træning med.

  I Polar Vantage M har Polar udviklet den oprindelige funktion yderligere, og har opdelt den samlede træningsbelastning i yderligere 3 forskellige kategorier, således man præcist i sine træningsdata kan analysere sig frem til hvordan den samlede træningsbelastning er beregnet.
  Funktionen kan også forhindre overtræning, der ofte er skyld i skader og manglende præstationsevne.  
  Træningsbelastninger er som nævnt opdelt i 3 kategorier:

  - Cardio belastning
  - Muskel belastning
  - Opfattetbelastning (RPE)

  Når man træner, belastes forskellige systemer af ens krop. Med Polar Vantage M får man et fantastisk overblik over, hvordan ens træningspas belaster de forskellige systemer i kroppen og hvilken effekt, det har på ens præstationsevne. Training Load Pro giver brugeren et niveau for ens træningsbelastning i både de cardiovaskulære- og muskuloskeletalsystemer (cardio-belastning og muskelbelastning) og tager også højde for, hvor belastet man føler sig efter træning (opfattet belastning).

  Når man ved, hvor belastet hvert af sine kropssystemer er, kan man optimere sin træning ved at arbejde med det rette system på det rette tidspunkt. Brugeren får en numerisk værdi, verbal feedback og en visuel punktskala for hver træningsbelastning.

  Cardio Belastning
  Cardio-belastningsværdien informerer om, hvor meget belastning det sidste træningspas har udsat det cardiovaskulære system for. Det beregnes efter hver træning baseret på de opsamlede pulsdata. Cardio-belastningen beregnes som træningsimpuls (TRIMP), den mest almindeligt accepterede metode til at kvantificere træningsbelastning.

  Muskel Belastning
  Muskelbelastning informerer brugeren om, hvor meget ens muskler belastes under træningspassene. Muskelbelastning hjælper med at omsætte din træningsbelastning til et let aflæseligt tal ved højintensitetstræning, såsom korte interval-, sprint- og bakkepas, hvor pulsen ikke har tid nok til at reagere på ændringer i intensiteten.

  Muskelbelastning viser mængden af mekanisk energi (kJ), som man producerer under et løbe- eller cykelpas. Det reflekterer energiresultatet og generelt kan man sige, at jo bedre kondition man har, jo bedre bliver effektiviteten mellem  energiresultatet og -tilførslen. Muskelbelastningen beregnes ud fra de opsamlede wattdata, så man får kun en muskelbelastningsværdi for cykling, hvis du bruger en cykelwattmåler.

  Opfattet Belastning
  Opfattet belastning er en værdi, der tage højde for brugerens egen, subjektive oplevelse af, hvor krævende træningspasset har været.

  Nøglen til at finde balancen mellem træning og restitution er at lære at lytte til sin krop og kombinere den subjektive følelse med de data, man får fra sit Polar Vantage V. Det er noget, atleter lærer ved at prøve sig frem, og de opsamlede træningsdata vil hjælpe brugeren med at lære sin krop bedre at kende.

  Din opfattede belastning omsættes til et tal ved hjælp af opfattet anstrengelse (Rate of Perceived Exertion - RPE), en videnskabeligt accepteret metode til at kvantificere (omsætte til tal) træningsbelastning. Det opfattede belastningsniveau indikerer, hvor hårdt et træningspas har været sammenlignet med brugerens træningsgennemsnit fra de seneste 90 dage.

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Polar Vantage M

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  AKTIVITET

  • Kontinuerlig pulsmåling 
  • 24/7 måling af aktivitet 
  • Sleep Plus
  • Aktivitetsmål 
  • Aktiv tid 
  • Skridt og distance 
  • Aktivitetsoversigt 
  • Aktivitetsudbytte 
  • Advarsel om inaktivitet
  • Søvnens varighed og kvalitet 

  TRÆNING

  • Løbeprogram 
  • Training Load Pro (cardio load, muscle load, perceived load) 
  • Hastighed og distance – fra håndleddet 
  • Løbekadence fra håndleddet 
  • GLONASS 
  • Pulsmåler på håndleddet 
  • Maksimumpuls (HRmax) 
  • Pulszoner 
  • Hastigheds-/tempozoner 
  • Powerzoner 
  • ZonePointer 
  • Polar Fitness Test 
  • Running Index 
  • Smarte kalorier 
  • Træningsudbytte 
  • Restitutionsstatus 
  • Tilbage til start
  • Distance 
  • Højde, op-/nedstigning 
  • Sportsprofiler 
  • Træningsdisplay, der kan justeres af brugeren 
  • Flere sportsgrene 
  • GPS 
  • A-GPS 
  • Hastighed/Tempo 
  • Træningsmål 
  • Træningshistorik 
  • Træningsdagbog 
  • Intervaltimere 
  • Omgange, manuelt 
  • Omgange, automatisk 
  • Svømmemetrik 
  • Autostop/start 
  • Stopur 
  • Nedtællingstimer 

  ENHED

  • Størrelse på rem: S: passer til håndled med omkreds på 13-17,5 cm. M/L: 14-21 cm. 
  • Konfiguration via mobil 
  • Batteriets levetid med GPS: 30 timer
  • Vægt: 45g
  • Farvedisplay
  • Opløsning 240 x 240 pixel
  • Vandtæthed: WR30
  • Genopladeligt batteri 
  • Displaytekst på sprogene: Dansk Tjekkisk Hollandsk Engelsk Tyrkisk Svensk Spansk Russisk Portugisisk Indonesisk Tysk Fransk Finsk Italiensk Polsk Norsk
  • Bluetooth Smart
  • Smart notifikationer (kommer senere via firmware update)
  • Vibrationsadvarsler 
  • Alarm 
  • Knaplås 
  • Baggrundsbelysning 
  • Indikator for dato og ugedag 
  • Klokkeslæt (12- eller 24-timers format) 
  • Cykelindstillinger – til tre cykler 
  • Firmwareopdatering 

  POLAR FLOW FUNKTIONER

  • Dagbog 
  • Running Index-analyse 
  • Season Planning 
  • Kortvisning 
  • Genoplev 
  • Udforsk 
  • Socialt feed 
  • Hurtig analyse af aktivitet og træning 
  • Avanceret analyse af aktivitet og træning 
  • Træningsplanlægning 
  • Indstillinger for sportsprofiler 
  • Følg din udvikling 

  DATAOVERFØRSEL

  • Kompatibel med pc'er med Windows XP, Windows 7, Windows 8 og senere 
  • Kompatibel med Mac OS X 10.6, OS X 10.7, OS X 10.8 eller senere 
  • Kompatibel med Polar Flow-webtjenesten 
  • Kompatibel med Polar Flow-mobilappen via Bluetooth Smart 
  • Dataeksport 
  • Eksport af træningshistorik (fra polarpersonaltrainer.com til Polar Flow) 
  • Kompatibilitet med tredjepartstjenester 
  SKU: 90069736-kon – EAN: 725882046624
 • Detaljer

  • Polar Vantage M i valgt farve og størrelse
  • Opladningskabel

  BEMÆRK: Polar yder kun 1 års garanti på remmen.