Garmin Forerunner 735XT

Multisports/Løbe/Triathlon ur med optisk pulsmåling og en vægt på kun 42 gram

Vælg variant for at se lagerstatus

1.699,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 2.899,00 DKK

* Påkrævede felter

1.699,00 DKK
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Forerunner 735xt er det letteste GPS ur til løb og Tri med optisk pulsmåling på håndleddet. Garmin 735 kombinere en lang række funktioner fra løbeuret Forerunner 630 HRM og Garmin Fenix 3 Sapphire HR, og for første gang kommer Garmin med et letvægts multisportsur med optisk pulsmåling i håndleddet.

  BEMÆRK: Uret leveres i en æske fra RUN-Bundle versionen, hvor RUN bæltet er taget ud af kassen.

  Det er en imponerende række funktioner det er lykkedes Garmin at smide i urkassen på Garmin 735xt (Som er identisk med den fra Forerunner 235).

  Blandt de mange spændende tiltag kan nævnes:

  • Shimano Di2 Support
  • Strava Suffer Score
  • Elektronisk Kompas
  • Indbygget aktivitetsmåler
  • Garmin Varia Vision/Radar support
  • Intensitetsminutter
  • Svømmefunktioner med programlægning
  • GLONASS GPS 
  • Stresstest
  • Laktat grænse estimat

  Pulsure.dk tilbyder Forerunner 735xt i 6 forskellige versioner:

  Letvægtsur med alle funktioner
  Garmin Forerunner 735xt Frost Blue placere sig mellem Forerunner 630 og Fenix3/920xt, og tilbyder næsten alle funktioner der er indeholdt i disse 2 produkter. Til gengæld vejer Forerunner 735 xt kun 42 gram, og er der med det absolut letteste multisportsur med indbygget optisk pulsmåling i håndleddet.

  På trods af de mange funktioner og en batterilevetid på 14 timer i GPS-tilstand og 11 dage i ur/aktivitetsmåler-tilstand vejer uret blot som nævnt kun 42 gram. Uret ligger lige funktions- og prismæssigt over de to andre multisportsure – Forerunner 920xt og Fenix 3 Sapphire HR,  Garmin 735 kan det samme som Forerunner 630 (Trykfølsomt display undtaget) og Fenix 3 (Barometrisk højemåler undtaget), men der er lagt en masse ekstra lækkerier i uret.

  Garmin Forerunner 735xt Black  tilbyder med et HRM-Run pulsbælte (tilkøb),  HRM Running Dynamics og som her har Garmin tilføjet 3 helt nye Running Dynamics funktioner, nemlig skridtlængde, jordkontakt-tid på hvert ben samt vertikal ratio som beskriver forholdet mellem skridtlængden og der vertikale stigning i hvert skridt. Alt sammen er data, som kan bruges til at optimere sin løbestil for at blive mere energiøkonomisk. Har man et HRM-Run pulsbælte fra et tidligere Garmin produkt, så kan man med fordel købe denne version af Forerunner 735xt uden pulsbæltet, og benytte det gamle bælte til 735éren. De nye Running Dynamics funktioner bliver tilgængelig via en software opdatering (Gennem Garmin Express) af HRM-Run pulsbæltet.

  Nye funktioner
  Garmin Forerunner 735xt i Black/Grey er som nævnt blevet fyldt med en masse nye spændende funktioner 

  Uret har fået indbygget aktivitetsmåler, som måler den daglige aktivitet hele dagen igennem. Uret giver data som antal skridt, distance, kalorieforbrug, søvnovervågning osv. Det forvandler uret til et hverdagsur i stedet for kun et ur man har på armen når man træner.

  Forerunner 735xt Midnight Blue viser smart notifikationer fra kompatible bluetooth smartphones. Dvs. man kan modtage sms'er, opkald, mails og andre notifikationer direkte på displayet - både under træning og hvis uret benyttes som alm hverdagsur.

  Selve displayet er identisk med FR-630 og Forerunner 235 og det giver plads til store og tydeligere datafelter på træningssiderne.  Det er muligt at personligøre 4 datasider med op til 4 data pr. side, og uret har ialt ca. 100 forskellige datafelter. Derudover kan man se en side med pulszoner, en grafisk visning af pulszoner, to sider med Running Dynamics data eller musikstyring til smartphone.

  Hvis tiden er fløjet af sted og man pludselig ikke kan huske vejen hjem, kan man benytte den nye tilbage-til-start-funktion, hvor uret viser vejen med en pil og en distance på hvor langt der er hjem. Det er altid muligt at navigere tilbage til startstedet, men man kan også blive navigeret til andre gemte waypoints. Der er desuden mulighed for at se et såkaldt brødkrummespor over hvor man har bevæget sig, dette kan være nyttigt for hurtigt at finde retur til udgangspunktet. Det er også muligt at navigere efter baner og på den måde blive guidet gennem løbeture i ukendt terræn.  En verden af tilbehør

  Som det først armbåndsur fra Garmin, kan 735éren tilkobles en lang række af de eksterne enheder som Garmin tilbyder - se bare her:

  • Garmin Varia Insight
  • Garmin Varia Rear View Radar
  • Magnetløs Kadencesensor
  • HRM-TRI Pulsbæltet
  • HRM-Swim Pulsbæltet
  • HRM-Run Pulsbæltet
  • Garmin Vector 2
  • Garmin Vector 2s
  • Garmin Tempe (Ekstern temperatur måler)

  Hvis man benytter FR-735xt Black på en cykel med Shimano Di2 Gear, kan man med tilkøb af en Shimano D-fly boks og et ekstra kabel, se alle info om gear og batteritid direkte på uret.

  Programlægning til Svømning
  Via Garmin Connect, kan man lave et professionelt svømmeprogram med alle de dele og intervaller der indgår i et seriøst træningsprogram til svømning. Programmet kan herefter overføres til Garmin Forerunner 735xt, og så er det ellers bare at hoppe i Poolen og så klare uret resten - Dvs. har du et punkt i programmet der hedder 10x100 st. 1.45, så sørger uret for at sætte dig igang, og tælle hvor langt du er nået - Simpelthen genialt til svømmetræningen, som ofte er den lidt mere svære del for specielt triathleter. 

  Din trofaste træningsmakker
  Garmin Forerunner 735xt er skabt til den ambitiøse atlet, som ønsker et ur med masser af værdifulde træningsfunktioner specielt løb, cykling og svømning, men udover disse sportsgrene har Garmin udvidet 735éren med en række spændende nye aktivitetsprofiler:

  • Langrend
  • Hiking (Vandreture)
  • Styrketræning
  • Cardiotræning
  • Paddleboard
  • Roning

  Dertil kommer naturligvis de sædvanlige profiler med cykling, løb, indendørs løb, konkurrence osv.

  Det er muligt at personliggøre 4 datasider med op til 4 datafelter på hver side i alle de forskellige profiler og man kan vælge mellem ca. 100 forskellige datafelter, så det er ikke information man kommer til at mangle.

  Så selvom FR-735xt ved første øjekast ligner et dedikeret triathlon ur, så er det i langt højere grad et ægte ur til multisport.

  Unikke tests
  Forerunner 735  kan benytte den præcise pulsmåling i håndleddet til en række nyttige tests. Ved at analysere pulsvariabiliteten kan kan man på 3 min. lave en stresstest, som indikerer hvor restitueret og træningsparat kroppen er. Forerunner 735xt kan desuden lave en syregrænse-test. Testen tager 20 min. og resultatet viser syregrænsen i pulsslag pr. min., som er en meget nyttig grænse at træne efter. Når uret kender syregrænsen,  bliver pulszonerne automatisk inddelt og uret vil undervejs i træningen vurdere hvor din præstationsevne baseret på puls og tempo.

  Strava Suffer Score
  Suffer Score er Stravas måde at definere hvor hård en aktivitet har været i ét tal. Det kan sammenlignes med Trainingpeaks ”training stress score” og er baseret på individuelle pulszoner. Det er  et nyttigt værktøj til at træne i den rette intensitet og mængde, og Forerunner 735xt er kan måle brugerens Strava Suffer Score, og på den måde være med til at definere hvor hård træningen har været.

  Intensitets minutter
  Denne funktion er en del af den daglige aktivitetsmåling i Forerunner 735xt Black/Grey. Den fortæller, i hvor mange minutter man bevæger sig eller laver noget aktivt i løbet af dagen og samlet på en hel uge. 

  GLONASS GPS
  Garmin Forerunner 735xt er udstyret med den seneste nye GPS teknologi fra Garmi, idet uret understøtter både GPS og GLONASS systemet. Det giver en meget præcis GPS måling og kombineret med pre-load af satellitplaceringer fanger den signalet lynhurtigt. Uret har desuden indbygget accelerometer, som gør det muligt at få målt distance og hastighed indendørs, fx på løbebånd.

  Garmin Connect IQ
  Garmin Connect IQ er Garmins svar på App Store eller Google Play. Det tillader brugeren at downloade en hav af forskellige apps til Garmin Forerunner 630 HRM uret. Det kan fx være nye urskiver til hverdagsbrug, nye sportsfunktioner, datafelter osv. Garmin Connect IQ gør det muligt at personliggøre sit ur i høj grad og giver mulighed for at få masser nye spændende funktioner ind i uret løbende.

  (© Pulsure.dk 2017) 

 • Bedømmelser 7 item(s)

  Super lækkert ur
  Super lækkert ur, men er kun relevant at købe, når man både cykler, løber og svømmer. Ellers er det billigere? bedre at købe et mere simpelt ur.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 25/08/2018)
  Fabelagtigt ur
  Nem opsætning og brug. Integration med telefon virker upåklageligt (efter opdatering). Gode muligheder for f.eks. individuel opsætning af intervaltræning. Har haft det i et års tid nu, og har det på fra morgen til aften (bryder mig ikke om at sove med ur på) - og det kan ikke ses på uret.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 09/08/2018)
  Er fuldt tilfreds
  Jeg løber og svømmer en gang i mellem, men jeg er simpelthen så glad for uret. Det kan alt mulig jeg aldrig får brug for, men hold op hvor er det nemt og spændende at følge ens dag på tal. Har kun rosende ord at sige om dette produkt. Det sidder også rigtig lækkert på hånden.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 20/04/2018)
  Nemt sportsur!
  Super godt ur til prisen! Fungere som det skal, hvis man har den nyeste opdatering. Kan bruges af alle aldersgrupper og til alle formål.
  Har ikke fortrudt mit køb.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 31/10/2017)
  Let og elegant multisportsur
  Nem og let overskuelig menu og nemt at anvende.
  Er dog spændt på glassets holdbarhed, det virker tyndt og skrøbeligt. Blev først efter købet bekendt med Pulsures Crash Replacement Service, måske i skulle være bedre til at informere om det. Alt i alt et super godt produkt til prisen.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 18/09/2017)
  Genialt Multisport ur til prisen..
  Geniale funktioner og nem menu. Kan godt virke lidt plasticagtigt. Så hvis du har de sidste penge, -så er Forerunner 935 helt klart at foretrække. Der har Garmin lige lavet et step up, rent kvalitetsmæssigt. Ellers godt køb der ikke skuffer..
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 11/09/2017)
  Godt ur til triathlon
  Godt ur til triathlon. Mit er et år gammelt nu og fungerer upåklageligt. Nemt at anvende og med mange muligheder.
  Desuden upåklagelig service fra garmin.
  Bedømmelse
  Review by / (Indsendt den 16/08/2017)

  Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin Forerunner 735XT

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse
 • Detaljer

  Garmin Træningsfunktioner:

  • Running Dynamics V2
  • Valgfri screen-setup – 4 personlige datasider med op til 4 data på hver - vælg mellem ca. 100 datafelter.
  • Stemme-feedback (når parret med kompatibel smartphone kan kan uret få telefonen til at fortælle lap-informationer som tid og hastighed via headset eller med telefonens egen højtaler)
  • Pulsvisning i slag pr. minut 
  • Gennemsnitspuls
  • Pulszoner
  • % af maks. puls
  • Kalorietæller 
  • Se din træningsrute på satellitkort
  • Autolap funktion - indstil dine laps på enten tid, distance eller position, og uret laver selv mellemtid
  • Autopause funktion - registrerer uret at du ikke bevæger dig (f.eks pga. pause, rødt lys eller lign.),standser uret selv din måling og genoptager automatisk når du starter igen.
  • Autoscroll funktion (aut. skift mellem display sider)
  • Intervaltræningsfunktion m/20 trin
  • Vibratoralarm
  • Alarm for tid, distance, puls, kadence, kalorier, osv
  • 1000 omgangstider
  • Musikstyring
  • Sluttidsberegner
  • VO2max estimator
  • Strava Stress Score
  • Træningseffekt
  • Restitutionsanbefaling
  • Stresstest
  • Syregrænse/anaerob tærskel – test
  • Virtuel Racer
  • Virtuel Partner
  • Online træningsplanlægning

  Aktivitetsmålerfunktioner:

  • Tæller skridt
  • Tæller aktivitetsniveau
  • Tæller kalorieforbrug
  • Overvåger søvn
  • Aktivitetsalarm

  Løbefunktioner:

  • Løbekadence *
  • Personlige rekorder
  • Træningsplanlægning
  • Tempoalarm
  • Running Dymanics - Version 2*
  • Vertikal Oscillation*
  • Jordkontakt tid *
  • Løbetidsestimering

  (De med * markedere funktioner er kun tilgængelige med HRM-Run eller HRM-Tri pulsbæltet, der ikke medfølger)

  Cykelfunktioner:

  • Separat cykelprofil (Både inde- og udendørs)
  • Hastighed
  • Gennemsnitshastighed
  • Kadence (Kun med kadencemåler)
  • Aktuel højde (GPS baseret)
  • Opnået maxhastighed 

  Svømmefunktioner:

  • 23 forskellige datafelter
  • 4 skærmvisninger med op til 4 datafelter på hver.
  • Strokemonitor (armtagstæller)
  • Svømmefrekvens
  • Drill Log (Teknik log) 
  • Brick workouts
  • Type af svømmetag (Crawl, bryst, fly, ryg)
  • Pool-længder 
  • GPS måling ved udendørssvømning
  • Samlet svømmedistance
  • Vandtæt til 50m
  • Programlægning på Garmin Connect

  Højdemåler:

  • GPS baseret højdemåler
  • Højdeprofil i Garmin Connect.
  • Aktuelt højde

  GPS Funktioner:

  • GLONASS GPS
  • Garmin Satellite Pre-loading
  • Ekstra følsom GPS modtager, der kan modtage signal i tæt skov og langs høje bygninger
  • Tilbage-til-start navigation
  • Navigation mod gemte waypoints
  • UltraTrac mode
  • Kompas

  Data Funktioner:

  • Bluetooth Smart (4.0)
  • Garmin Connect Live
  • Upload af træningprogrammer til uret
  • USB tilslutning/Opladning
  • PC/Mac kompatibel
  • Garmin Connect IQ kompatibel
  • Bluetooth Smart notifikationer (modtag sms'er, opkald, emails osv. på uret)

  Urfunktioner:

  • 12/24 timers ur med alarm
  • To tidszoner
  • Dato og ugeindikator
  • Stopur
  • Indikator for lavt batteriniveau
  • ”Forstyr ikke” mode

  Muligt ekstraudstyr:

  • Fodpod (SDM4) – Til løbekadence eller indendørs træning
  • ANT+ kadencemåler (cykling)
  • ANT+ speedsensor (cykling)
  • Garmin Tempe (ekstern temperaturmåler)

  Diverse:

  • Størrelse (4.5 x 4.5 x 1.17 cm)
  • Farveskærm (215x180 pixels)
  • Trykfølsomt display
  • 5ATM (50 meter) vandtæt
  • Vægt 42 gram incl. batteri
  • Brugeropdatering af Firmware i uret.
  • Batteritid: m/GPS i brug: 14 Timer - u/gps i brug og 24 timer i UltraTrack tilstand. (som alm ur med aktivitetsmåling og smart notifikationer) Ca: 11 dage
  • Litium-ion-batteri
  • Trykt dansk brugervejledning
  • 2 års garanti

  (© Pulsure.dk 2016)

  SKU: 010-01614-06-konfig – EAN: 753759157784
 • Detaljer

  • 1 Stk. Garmin Forerunner 735xt i valgt farve
  • 1 Stk. USB Lade/data kabel
  • Trykt dansk brugervejledning (Kun på Pulsure.dk)

  BEMÆRK: Uret leveres i en æske fra Tri-Bundle versionen, hvor HRM-Tri og HRM-Swim bæltet er taget ud af kassen.

  (© Pulsure.dk 2017)