Kæmpe Suunto sommerudsalg - se alle de gode tilbud her

Ekskl. pulsbælte

Garmin, Polar og Suunto laver markedets bedste ure til multisport og Triathlon. Hos pulsure.dk har vi de billigste priser på nettet. 

Vi tilbyder at sælge de fleste ure uden pulsbælte. Det kan være en fordel hvis man selv har et kompatibelt pulsbælte der hjemme, eller bare ikke er interesseret i pulsen. 

17 varer

Faldende orden
pr. side

17 varer

Faldende orden
pr. side

Selvom navnet Pulsure.dk indikere at vi helst sælger produkter med Pulsmåler, så har vi naturligvis også mange andre spændende ting på hylderne, og naturligvis også en række multisporture uden medfølgende pulsmåler, men stadig med GPS indbygget.

Man kan altid på et senere tidspunkt tilslutte et pulsbælte, hvis man bliver interesseret i det, eller hvis man selv har et kompatibelt bælte i forvejen. 

Har man et ældre pulsbælte fra et andet ur, kan man også spare lidt penge ved at købe et nyt ur uden pulsbælte, og så benytte det gamle brystbælte til uret. Vær dog her opmærksom på at ikke alle pulsbælter passer til alle ure, og det anbefales derfor at man kontakter Pulsure.dk inden køb, for at være sikker på at det pulsbælte man har hjemme i skuffen, nu også passer til det ur man påtænker at købe.

Pulsmåling er kroppens "speedometer", og vi anbefaler alle der ønsker optimal udbytte af deres løbetræning, at benytte et løbeur med pulsmåling - enten med brystbælte eller med optisk pulsmåler i håndleddet.