Garmin QuickFit MARQ Rem i Italiensk Vacchettalæder 22 mm

Eksklusiv italiensk læderrem i 22 mm. fra Garmin Marq-serien, som passer på Fenix 5, Fenix 5 Plus og Fenix 6. Remmen kan skiftes på 5 sekunder uden brug af værktøj. 

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

1.599,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.699,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin QuickFit MARQ Rem i Italiensk Vacchettalæder 22 mm. stammer fra Garmins meget eksklusive Garmin Marq-serie. Marq-serien består af ure og tilbehør lavet i fineste kvalitet med de bedste materialer. Remmen er 22 mm. bred og har QuickFit system, så den passer til Garmin Fenix 5, Fenix 5 Plus og Fenix 6. 

  Remmen er lavet i lyst italiensk vacchettalæder med et spænde i rustfrit stål og en elegant syning ned langs hver side af remmen.

  OBS: Denne rem i 22 mm passer kun til Feinx 5, Fenix 5 Plus og Fenix 6 - Den passer ikke til Fenix 5S/5X og Fenix 6S/6X. 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin QuickFit MARQ Rem i Italiensk Vacchettalæder 22 mm

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse