KAMPAGNE: Gratis Havit Bluetooth headset med til alle ure med Garmin Pay & Garmin Music

Garmin QuickFit Rem Champagnefarvet Rustfri Stål 20 mm

Flot og eksklusiv champagnefarvet metallænke i rustfrit stål til Garmin Fenix 5S. Remmen kan skiftes på 5 sekunder uden brug af værktøj.

Lagerstatus: Ikke på lager

1.599,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.699,00 DKKRentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

 • Detaljer

  Garmin Fenix 5S rem i Champagnefarvet rustfrit stål er en yderst stilren og elegant lænke til hverdagsbrug og finere brug, og kan med et snuptag skiftes til en sililkonerem, når løbeskoene kalder. Med QuickFit systemet er det nemlig muligt, at klikke remme af og på uden brug af værktøj. Remmen kan skiftes på 5 sekunder, så det er lynhurtigt at veksle mellem sport, hverdag og finere brug. 

    OBS: Denne rem i 20 mm passer kun til Feinx 5S - Den passer ikke til Fenix S og 5X. 

 • Indsend din bedømmelse

  Du anmelder: Garmin QuickFit Rem Champagnefarvet Rustfri Stål 20 mm

  Hvordan vurderer du produktet? *

  Bedømmelse