Garmin QuickFit Rem Grå DLC Titanium 22 mm

Elegant og meget let titaniumslænke til Garmin Fenix 5, Fenix 5 Plus, Forerunner 935 og Forerunner 945. Remmen kan skiftes på 5 sekunder uden brug af værktøj.

Lagerstatus: På lager – Afsendelse: 1-2 Hverdage

1.499,00 DKK
Vejl. Udsalgspris 1.959,00 DKK
ELLER
Rentefri finansiering over måneder med LånLet!

Du har mulighed for at købe dette produkt via finasiering over måneder. Lånet er rentefrit men der beregnes følgende omkostninger:


Pr. md. i mdr.
ÅOP før skat: %
Årlig fast debitorrente: %
Kreditomk:
Betaling i alt:


Du kan ansøge om lånet når du kommer til varekuven. Så du har også mulighed for at tilføje flere varer til det samlede køb via finansiering.


Overvejer du blot at købe via finansiering, kan du også blive forhåndsgodkendt til lånet via nedenstående link:


Bliv forhåndsgodkendt ved Lånlet

Bliver du fohåndsgodkendt, får du tilsendt en lånekode som du efterfølgende kan bruge ved køb her på siden.


REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 10 måneder. Tilbagebetaling via BS og låneprovenuet overføres til pengeinstitutkonto. Så er den månedlige ydelse 500 kr. Debitorrenten er 0,0% og variabel i lånets løbetid. ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 00 kr. Det samlede beløb du skal betale er 5.000 kr. Fortrydelsesret: Ifølge kreditaftalelovens §19 kan du indenfor 14 dage fortryde den indgåede kreditaftale. Fristen regnes fra den dag, du underskriver kreditaftalen og har modtaget de oplysninger, du har krav på ifølge Kreditaftaleloven.

  • Detaljer

    Garmin QuickFit Rem Grå DLC Titanium 22 mm er en letvægtstitaniumsrem til Garmin Fenix 5, Fenix 5 Plus, Forerunner 935 og Forerunner 945. Remmen ligner til forveksling den skiffergrå 22 mm. rem i rustfrit stål, men denne er betydeligt lettere, da den er lavet i titanium. 
    Remmen går rigtig godt til en skjorte eller jakkesæt og kan med et snuptag skiftes til en sililkonerem, når løbeskoene kalder. Med QuickFit systemet er det nemlig muligt, at klikke remme af og på uden brug af værktøj. Remmen kan skiftes på 5 sekunder, så det er lynhurtigt at veksle mellem sport, hverdag og finere brug. 

    Denne rem og alle andre Garmin 22 mm. QuickFit remme passer både til Fenix 5/5 Plus, Forerunner 935 og til Forerunner 945.

      OBS: Denne rem i 22 mm passer kun til Feinx 5 /5 Plus, Forerunner 935 og Forerunner 945 - Den passer ikke til Fenix 5S og 5X. 

  • Indsend din bedømmelse

    Du anmelder: Garmin QuickFit Rem Grå DLC Titanium 22 mm

    Hvordan vurderer du produktet? *

    Bedømmelse